من یه جا خوندم که فار ورژن 8.5 به گوشی های 2020 هم می خوره دیگه پیگیریش مال خودتنقل قول:
Printable View
من یه جا خوندم که فار ورژن 8.5 به گوشی های 2020 هم می خوره دیگه پیگیریش مال خودتنقل قول:
منو از اینها جدیدتر ندارید؟
سلام
ببخشید واسه w700 منو کسی داره؟منوی فلش هم میشه بهش زد؟
مر:40:
آره می خورهنقل قول:
چه جورینقل قول:
میش یکم توضیح بدید
آخه w700 & w800 & k750 پسوند swf رو ساپورت نمیکنن
يه چند تا منو توپ براي كا 750 ميخوام
درست من اشتباه کردم.نقل قول:
:Flash menu support list
W200 (128x160)
W300 (128x160)
W550 (176x220)
W600 (176x220)
W610 (176x220)
W660 (176x220)
W710 (176x220)
W810 (176x220)
W850 (240x320)
W880 (240x320)
W900 (240x320)
Flash menu do not support:
K700
K600
K610
K750
K790
K800
Z520
Z530
Z550
W800
W700
رجوع به پست #61
جناب enter_the_love عزیز
ایا امکانش هست چند تا منو برای کا 800 با هم اپلود کنید
واقعا ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
توی صفحات بگردید گذاشته شده
بسیاری از منو های فلش برای k800 هم هست
بچه های فاروم SE-NSE یک اکانت 4shared درست کردند که برای هک گوشیهای db2020 مثل کا800 حکم طلا رو داره.توش میتونید موارد زیر رو پیدا کنید:نقل قول:
1- تمام برنامه های هک گوشی se
2-تعداد زیادی فریمور برای کا790 و کا 800 و کا810
3-برنامه های مرجع و مفید جاوا 320*240
4-آخرین منوها و آکوستیکهای طراحی شده و درایور دوربین(بروید به مسیر modding\)
5- درایورهای اورجینال (فکر کنم آکوستیک و دوربین مربوط به کا 790 باشد)
کد:
نوشته شده توسط hadi_mpoکد:http://cybershot.4shared.com
این منو واسه k790 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این منو واسه k800 دارین ممنون میشم واسه دان بزارید؟
این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکه یکه امتحان کنم.نقل قول:
این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکی یکی امتحان کنم.نقل قول:
شرمنده 2 تا پست شد.نمیدونم چرا؟
Salam Beh Tamam Bachehaye Gooooooooooool P30world.man Tahala Kheyli Az In Temharo Danlod Kardam Ama Nemidonam Bayadchetori Azashon Estefadeh Bord Mikhastam Yeki Man Ro Kamelan Batarzeh Nasbeh On Ashena Konad Va Agar Barnamehii Ro Mikhad Lotf Koneh Valinkesho Agar Dareh Bezareh Vaghean Merci Va Mamnon .rastigoshiye Man W810i Hastesh Bazam Mamnonam .
Bebakhshid Manzoram In Menu Ha Bod Bazam Bebakhshid Lotf Konid Kamelan Batamame Karo Barash Begin Chon Man Ziyad Az Mobile Sar Dar Nemiyaram Goshim W810 Hast Agar Ham Barnameh Niyaz Dareh Baram Linkesho Bezarin Baza Mam,nonam
Rasti Agar Misheh Javabam Ro To Hamin To Hamin Ja Bezanin Ke Baghiye Ham Betonan Bekhonam Vaghean Moteshakeram Ghad Ye Donyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این منوها مخصوصا دو تای آخری رونداره ؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره
برای k750
یکی کمک کنه
ببخشید...پستم ویرایش شد!!!!!!
اول میری همون جایی که این عکس ها رو گرفتی بعد عضو می شی بعدش یه لینک فعا سازی میاد به میلت بعد که sign in کردی لینک دانلودش میاد.نقل قول:
چه منو هی قشنگی واسه K800 وجود نداره؟
baba mordim ma yeki bedade mabereseh
اگه میشه لطفا یه پکیج از منوهای فلش w810بذارین.
22 تا منوی فلشکد:http://www.2shared.com/file/2333879/5778f645/22_flash_lite_menu.html
این منوهائی که به شکل عکس هستند را چطوری باید استفاده کرد؟
مثلا منو های فلش را میدونم میریزیم روی گوشی وبعد یه تم را ویرایش میکنیم و آدرس اون منوی فلش را بهش میدیم تا با اون کار کنه ولی یه سری منو هستند که یه عالمه عکس دارند یه همراه یه فایلmenu.ml اینها را چطوری میشه استفاده کرد ازشون؟
روش ریختنشون روی گوشی به این ترتیب بود که همه را با هم زیپ میکردیم و میریختیم توی یه مسیر مشخص دیگه؟اون مسیر ره میشه یه مرتبه برای من بنویسید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کسی از این منو واسه k800 داره ... ممنون میشم که لینکشو واسه دانلود بزاره؟
من هر چی منو یا فایل فلش میریزم توگوشیم
گوشیم اونارو اجرا نمیکنه
یعنی وقتی منو رو میزنم یه صفحه ی سفید میاد
ولی من vista پک رو نصب کردم صفحه ی منوش امد بالا,ولی نمیدونم چرا بقیه ی منو های فلش رو نمیاره
چند تا فایل فلش هم ریختم,بازم نیاوردشون
موبایلم w810
لطفا منو راهنمایی کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آیا امکان تغییر منو در z530 وجود دارد؟ اگر چنین امکانی هست چند لینک برای دانلود قرار می دهید؟
اینجا پست اولش رو بخون.....کامل بخونی ها:نقل قول:
البته تو اسم سایت یه اندرلاین گذاشتم تا اسم سایت ستاره ستاره نشه...شما وقتی خواستی بری به این ادرس..اون اندر لاین وسطش رو بردارکد:http://man_vatoo.com/forum/showthread.php?tid=78
تو این پستی که ادرسش رو دادم کامل همه چیز رو گفتم:46:
درایور ویستا واسه k510i
سلام دوستان عزیز .
یه زحمت داشتم براتون
میشه یکی لطف کنه درایور k510i رو واسه ویستا بهم بده .
خیلی ممنون میشم اگه برام میل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مصطفي دستت درد نکنه آموزش خوبي بود.
فقط من هنوز به جواب سوالم نرسيدم.
ببين ما همه فايلهاي عکس را همراه با اون فايل menu.ml توي مسير مربوطه کپي ميکنيم و زيپ ميکنيم ....
خوب...حالا ما بايد يه تمي داشته باشيم که ايم منوئي را که ما توي اين مسير انتخاب کرديم به عنوان منوي پيش فرضش بشناسه ديگه تا بتونه از اون استفاده کنه.
سوال من اينه که چطوري بايد اون تم را با اون منو با هم جفت و جور کنيم؟ يعني مثلا من يه منو ريختم روي گوشيم بعد ميخوام مثلا تم orbit را دستکاري کنم و يه تم جديد بسازم تا از اون منو به جاي منوي خودش استفاده کنه و با دستکاري اون فايل xml داخل تم هم بايد اين کار را بکنيم.من براي منوهاي فلش ميدونم چطور بايد اين کار را بکنم همين طور که الان هم يه منو با اين روش را به تم اربيت معرفي کردم و دارم باهاش کار ميکنم.
ولي در مورد اين منوهائي که از يه عالمه عکس تشکيل شده بايد آدرس چي چيش را به تم مورد نظرم بدم؟کجاي اون فايل xml توي تم بايد اين تغيير آدرس را بنويسم؟
توجه داشته باش که بيشتر منوهائي که توي اين تايپيک معرفي شدند تمي که بشه باهاش از اينها استفاده کرد را ديگه معرفي نکردند.
اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.نقل قول:
اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.
پس یعنی این منوهائی را که به شکل عکس هستند اگه بریزیم روی گوشیمون جایگزین منوی اصلی گوشی میشند؟نقل قول:
اون فایل هایی png که شما دانلود می کنید شکل آیکون های اصلی گوشیتون است ولی منو های فلش مثل یک جلد هستند که روی صفحه منوی شما قرار می گیره بنابراین نمیشه چنین کاری کرد ولی با پچ می تونید فایل آیکون گوشیتون رو انتقال بدید به فولدر other وز از اونجا عوض کنید.
اگر با فار کار کرده بودید این جور مشکلات را بهتر می شناختید.
منوی اورجینال گوشی هم پاک میشه؟
بعد اینکه اینها مثلا توی w810 جایگزین منوی walkman توی گوشی میشند؟
نه من با فار کار نکردم ازش هم خوشم نمیاد ، با محیطهای گرافیکی مثل setool بیشتر حال میکنم.
قابلی نداشتنقل قول:
حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
میتونید مطالعه کنید
سوالی بود در خدمتم:20:
آقا مصطفی دستت درد نکنه ولی من این را بلد بودم.گفته بودم که خودم منوی فلش روی گوشیم نصب کردم!نقل قول:
قابلی نداشت
حق با شما بود...اون پست رو ویرایش کردم و این نکته ی درخواستی شما رو بهش اضافه کردم
میتونید مطالعه کنید
سوالی بود در خدمت
یه مرتبه دیگه توضیح میدم.
ببین مثلا من یه منو دارم که یه فایل زیپ شدست، این فایل داخلش یه سری عکس png به همراه یه فایل menu.ml و یه فایل layout.xml هست.ولی شخصی که این منو را گذاشته بود دیگه تمی را که با این منو کار بکنه نذاشته بود.
من خودم یه تم دارم که خیلی ازش خوشم میاد ، خوب، میخوام یه راهی یادم بدی که بتونم فایل theme.xml را طوری تغییر بدم که بتونم این منو را با اون تم استفاده کنم. برای این کار باید تم را دستکاری کنم یا منو را؟؟؟
و دیگه اینکه اگه بعد از یه زمانی از این منو خسته شدم با همون setool دوباره میشه حذفش کرد.درسته؟
شما توی آموزشی که توی اون سایت دادی فرض را بر این گذاشتی که ما هم یک منو داریم و هم یک تم، ولی من اینجا فقط یک منو دارم میخوام اون را با یک تم دلخواه خودم استفاده کنم.آدرس منو را چطوری باید به تم بدم؟:20:
يكي از دوستان داشتن رو منوي فلش براي k750 كار مي كردن چي شد به نتيجه رسيديد يا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان واسه k510 هم یه سری منوی جالبی مثل منوی های بالایی که آیکون هاشون متفاوته واسه من هم بزارید
ممنون میشم.
مصطفی جون چرا بن شدی؟؟؟!!!؟؟
من می گم شما نمی تونید یک آیکون رو با یک منو هماهنگ بکنید هالا باز شما بگید می خوام بشه.
سلام دوستان بعد از اینکه صدای کا800 رو بالا بردم میخوام منوش رو عوض کنم
یه منوی قشنگ خوشکل باحال میشه برام بذارید.
فقط یه سوال داشتم ایا طریقه ی نصبش هم مثل اکوستیک هستش یعنی فایل زیپ رو میذاریم توی اونقسمت و بعد فلش میزنیم
اگه جور دیگست کامل به من توضیح بدین با برنامه ستو2لایت
خیلی ممنون دوستان