اصرار ميكردي لينك مستقيم بدم خوب اينم لينك مستقيم
كو من كه نديدم تو صفحه اول تاپيك گذاشته باشي
من دوباره شروع كردم اين بازي رو ميخوام يه بار ديگه تموم كنم
Elendil انگار از ما به دل گرفتي كجا ول كردي رفتي پسر؟
Printable View
اصرار ميكردي لينك مستقيم بدم خوب اينم لينك مستقيم
كو من كه نديدم تو صفحه اول تاپيك گذاشته باشي
من دوباره شروع كردم اين بازي رو ميخوام يه بار ديگه تموم كنم
Elendil انگار از ما به دل گرفتي كجا ول كردي رفتي پسر؟
حاجی درگیر تریبال وارز هستم توی ورلد7 تا 15 دقیقه دیگه پست اول رو ویرایش میکنم راهنما ها رو میزارم !
باشه فكر كردم از ما به دل گرفتي نمياي تو تاپيك راستي كتابچه ها رو دانلود كردي؟نقل قول:
نظزت چيه در موردشون؟
نظر خوبیه
قشنگ طراحیشون کردی و زحمت کشیدی روشون
مرسي نظر لطفته من پارسال اين موقع ها بود بدجوري وقتم رو گرفتنقل قول:
Elendil بازيش ميكني الان يا بيخيال هستي؟
يعني منظورم اينه كه با استفاده از كتابهاي راهنما بازي يه لذت ديگه داره من شروع كردم دوباره بازي ميكنم
کسی نسخه فارسی مال دارینوس رو خریده؟
آقا این نسخه دارینوس باحاله ها پس چرا اینجا اینقدر بی رونق شد ای بابا
بازیش رو من پارسال حدودا یه ماه قبل تر تو کمتر از 2 و نیم روز تموم کردم :D:D:D هنوز هم رو دستگام نصب هستش :D:D:D از یه بازی که خوشم بیاد هر چند هاردم کم ظرفیته ولی پاکش نمیکنم
بابا این بازی خیلی قدیمیه !
هنوزم بازی میکنید ؟!
پارسال همین موقع بود اومده بود دیگه کجاش قدیمیهنقل قول:
تازه نسخه فارسیش یکی دو ماه بیشتر نیس که اومده
اتفاقا حالا که فارسیشو بازی میکنم میبینم یه حال دیگه ای داره برا شمام توصیه می کنم
بازی فقط همون چیزی که خود EA داده بیرون
فارسی چیه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :D:D:D
تایید میشه باهات موافقم ولی وقتی فارسی صحبت میکنن یه تازگی دیگه ای داره یا اون رهیافتش خیلی جالبه البته به خوبی و تکمیلی رهیافت من نیست ولی خوبه راستی از رهیافای من استفاده کردی ؟نقل قول:
راستی یه درخواست دوستی برات دادم خواستی بپذیر خوشحال میشم
و ما همچنان منتظر قسمت 6ام بازی هستیم :D:D:D
اه نگو که وقتی یادش میفتم دیوونه میشمنقل قول:
چند وقت پیش یه پاپیک واسه 6 زدم جابجا پاک کردنش
سلام.
من تو یه مرحله موندم اونجایی که باید چند تا از دوستاتو ببری یه جایی.
چجوری پیدا شون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسیییییییییییییی.
دقیقا کجا باید بری بعد از جمع آوری گروه الف دال هست؟نقل قول:
اره دقیقا اون جاست.
شايد منظور ايشون:نقل قول:
harry potter and the sorcerers stones
يا
harry potter and the chamber of secrets بوده!!!!!!!!!
شایدم بازی جام جهانی کوئیدیچ یا زندانی آزکابان یا جام آتشنقل قول:
من اونجا گیر کردم که باید لوازم لونا رو پیدا کنی.بعد از جنگ با ولدمورت.من نمیتونم همه ی لوازمشو پیدا کنم.کمک:19:
نقل قول:
نه دوست عزیز من همین بازی رو می گم.:31:
سلام من یه مشکلی تو این بازی دارم هرکی تونست کمکم کنه .من در جایی که باید به نویل در آتش زدن به گیاه کمک کنم مشکل دارم .هرچی آتیش می زنم باز در میاد .اگه می شه به طور واضحی بگین به چه ترتیبی باید آتیش بزنم اگرم سیو بازی تو اون قسمت رو دارین بزارین .با تشکر
سلام.نقل قول:
شما باید برای هر گیاه آنقدر ادامه دهید که گیاه نابود شود بعد به سراغ گیاه بعدی بروید. :20:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در همین تاپیک مطرح شده است.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1452195&postcount=172
ولی من گیاه اول را 5 یا 6 بار نابود کردم و دوباره در آمدنقل قول:
در ضمن می شه بگید چند بار باید آتیش بزنم و اگر می شه یک کم بیشتر توضیح بدید با تشکر
آقايون عزيز اونايي كه با رموز بازي آشنا نيستند يه رهيافت نوشتم اگه اشتباه نكنم Elendil خان توي پست اول گذاشتنش اگه برش نداشته باشن برن از اونجا رهيافت 2 جلدي كه پارسال تدوين كردم دانلود كنن. عمر ما رو هم دعا كنيد
در مورد آتيش زدن گياهان هم بايد هر 4 نفر باهم جادو اجرا كنيد بايد ايستادن شما به گونه اي باشه كه جلوي رون و هرمايني رو نگيريد كنار وايسيد تا اون هم مقابل گياه وايسن بعد سعي كنيد كه هر چهار تاتون باهم ورد اينسنديو رو روي گياهان اجرا كنيد. ربطي به چند بار آتيش زدن نداره اگه 4 نفري ورد رو اجرا كنيد همون بار اول آتيش ميگيره
ممنون ببخشید ....حالا چه جوری با هم جادو می کنند؟با تشکر
بچه ها من همه رو دعوت کردم به اون اتاق تمرین فقطhananh abbotهمون که پایین پایین (از همه پله ها پایین تره) رو دعوت نکردم راهنمایی ام کنین.
شما اگه خيلي به بازي علاقه داري اون رهيافت شركت دارينوس رو تهيه كن با اون برو جلونقل قول:
سلام
میخوام بدونم برای این اشخاص باید چه کار هایی انجام داد :
flit wick
michael corner
mc gonagall
snaip
ممنون میشم بگید
نقل قول:
دوست عزیز به پست اول تاپیک مراجعه کنید اونجا راهنماهایی رو که دوست عزیزمونkrauser تهیه کردند رو قرار دادم میتونید دانلود کنیدشون
موفق باشید
كلا بازي ارزش خريد داره؟چندتا دي وي دي هست؟گرافيك-گيم پلي خوبن؟
بستگی داره.نقل قول:
به این که از هری پاتر و دنیاش خوشت میاد یا نه.
اگر نه که اصلا نرو سراغش. فقط نفرتت بیشتر می شه. گیم پلی در حد مرغ. یعنی اصلا هیچی نداره که بازی کنی.
ولی اگر خوشت میاد برو بگیر.
هاگوارتزش از همه ی بازی های قبلی بهتره.
گرافیکش هم بهتر شده.
مدل جادو کردنش هم جالبه.
اونی که من دارم که یه دی وی دیه.
واسه کنسولای دیگه اومده یا نه ؟
به نظرتون میشه دانلودش کرد.؟ حجمش چقدره ؟
دوست عزيز هري پاتر از اون بازي هايي هست كه از دم براي همه كنسول ها نسخه مخصوص ميده. حتي اين نسخه جديدش كه چند روزه ريليز شده (شاهزاده دورگه) اونم براي همه كنسول ها هستنقل قول:
می خواستم بدونم آیا نسخه ی Xbox 360 این بازی برای PAL هم وجود داره. ( کپی شده) چون هیچ جا نمی تونم پیدا کنم؟
اين بازي كلا توي ايران محبوب نيست نسخه PC احت گير نمياد چه برسه به X360 البته اين طورها هم نيست بگردي پيدا ميكني. بودنش كه هست فقط ممكنه سخت پيداش كنينقل قول:
ارمین جون من توی 360 دارم دوستانی که می خوان طبقه سوم پایتخت داره (اگه ارشاد جمع نکرده باشه.)نقل قول:
اين بازي كلا توي ايران محبوب نيست نسخه PC احت گير نمياد چه برسه به X360 البته اين طورها هم نيست بگردي پيدا ميكني. بودنش كه هست فقط ممكنه سخت پيداش كني
من كه پيارسال نسخه اصلي رو گرفتم پارسال هم دارينوس فارسيش رو هر دوتاشم يك دست تموم كردم دارمشون. فقط گفتم كه هري پاتر رو خوب مي كوبن توي ايراننقل قول: