سلام
کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!
Printable View
سلام
کسی میتونه به من در مورد استفاده از قابلیت A2dp گوشی راهنمایی کنه؟ من که نتونستم در مقابل نوکیاها که اکثرشون این کار رو انجام میدن، مال موتو رو استفاده کنم. شاید به خاطر اینه که استریو هست و باید هندزفری خاصی داشته باشم!
حق با شماست.. در ضمن من با صداي نسبتا پائين اين گوشي هم مشكلي ندارم و از اينكه نكته مهمي رو به من ياد اور شدي ممنونمنقل قول:
در صورتيكه ممكنه ادرس اين برنامه كه فرموديد رو محبت كنيد
مرسي
نكته جالبي رو اشاره كردي من هم هرچي گشتم نبود اگه كسي تونسته اين كارو انجام بده يه پست بذارهنقل قول:
نگران نباش دوست من گوشي خوب راحته اطلاعات تكميلي رو ميتوني توي صفحات يك يا دو كه پست خودمه پيدا كني خوشحال ميشيم يكي از مه بشي ...گر چه خوتو از هوادارا اين برندينقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز لينك اين برنامه رو تو پست 110 همين كلوپ در صفحه 11 هستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من در آپلود بازي need for speed در سايت 4shared.com دچار مشكل شدم ولي در اولين فرصت درستش مي كنم ولي مي تونيد فايل سالم رو از سايت rapidshairدانلود كنيد . اگه اين بازي رو نصب نكنيد مطمئن باشيد كه ضرر مي كنيد خيلي گرافيكش بالاست.
راستي كسي فايل system كه بروي مموري هستش رو براي ما آپ نكرد باور كنيد 2 دقيقه هم وقت نمي بره كاشكي پاكش نمي كردم.
دوست عزيز براي اينكه كارت راحتر بشه من برنامه applyfont به همراه فونت tahoma را اپلودش كردم كه ميتوني از لينكهاي زير استفاده كني.
اينم فونت tahoma.
درمورد طريقه نصبش هم بايد بگم كه اول برنامه applyfont رو به كمك برنامه mpkg رو نصب مي كنيم بعد از نصب برنامه apply font يه صداي بوق كوتاهي شنيده ميشه كه نشانگر اينه كه برنامه نصب شده حالا بايد گوشي رو روشن و خاموش كني بعدش فونت رو كه داري داخل مموري انتقالش بده و بعد از انتقال داخل مموري بايد حالا داخل گوشي اونجايي كه فونت رو ذخيره كردين برين و مداد رو چند لحظه روي فونت نگه دارين حالا با كمك open with برنامه apply font رو اجرا كنيد و فونت مورد نظر داخل گوشي نصب ميشه.
از تغييرات مهمي كه بچشم ميخوره اينه كه فونتهاي چيني و تايلندي پس از نصب فونت جديد بصورت مربع مربع در ميان و شكل فونت هاي انگليسي هم يه خورده تغيير ميكنه ولي هيچ مشكلي بوجود نمياد در ضمن با خاموش كردن گوشي مجددا بايد فونت فارسي رو نصب كنيد پس حواستون باشه فونت رو پس از نصب پاك نكنيد چون حالا حالا ها باهش كار دارين.
اميدوارم كه بصورت كامل توزيع داده باشم.
سلام دوستان من هم 5 روز پیش یه ming خریدم.
شنیدم که فیرم ویرهای 53p رو (که تو ایران اکثر ming ها همین فیرم ویرند) نباید flash کرد چون قابلیت بازگشت ندارند.
دوستان لطفن دقيق اطلاع رساني کنيد!!!!
يعني چي کابل USB کوتاه! همون کابل گوشي خوبه!!! USB cable مگه IDE هست که به طول حساس باشه!!!:18:نقل قول:
Min system requirements
500 mhz Cpu + at least 128 Mb of ram
نقل قول:
منظورتون از *و # چيه؟ احيانن منظورتون دکمهي VR (سمت راست زير دکمه دوربين) و دکمه وسط Joystick نيست؟
ببينم A1200 شما Keypad داره؟؟؟
نقل قول:
توجه.............توجه...........خطر.... ...............
مؤکدن عرض ميکنم اگه به فريمور هاي سري C2 فلش کنيد، برگردوندن به حالت قبل به معني از بين رفتن گوشي خواهد بود!!
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:نقل قول:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم ميشه و با کمال تعجب ميبينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
آقا 1 نفر 1 اطلاعات دقيق بده من ميخوام گوشی رو فلش کنم الان هم p53 دارم ، دقيقاً به کدوم ورژن
برم که عمر نسبتاً خوب باطری و صدای خوب و بدون مشکل باشه
بدم اين که من به چند تا مشکل دارم ميخوام ببينم اين مشکل ها رو شما هم داريد؟
1.بعضی وقتا وقتی گوشی زنگ ميخوره ،وقتی در گوشی رو باز ميکنم مينيويسه call failed اما کسی که به من زنگ ميزنه فکر ميکنه که من گوشی رو جواب ندادم يعنی مثلاً 6تا زنگ خورده و من بر نداشتم
2.موقع شارژ باطری ويبره کار نميکنه(زياد مهم نيست)
3.وقتی گوشی داره شارژ ميشه اگر کسی بهت زنگ بزنه رو صفحه گوشی عمل شارژ شدن متوقف ميشه يعنی انگار فول شارژ شده اما اگه دوباره
کابل شارژ رو در بيارين و بزنين شروع به شارژ ميکنه
4.زمان دليورت شدن sms معلوم نيست مگر اين که همون موقع که دليورت ميشه ببينی
5.اينا هم ا عصابمو خور کرده no out going call time & sms counter ,no accept list for callers
سلام
من يه سري تحقيقات انجام دادم كه به درد اونايي كه تازه مي خوان اين گوشي رو بخرن ميخوره :
اين گوشي محصول مشترك آمريكا و چين هست و دليل نام گذاري آن به MotoMing هم همين است.
Moto كه حالت اختصاري نام شركت Motorola مي باشد و Ming هم نام سلسله ايست كه در بين سال هاي 1363 تا 1644 ميلادي در چين حكومت مي كردند.
اين گوشي در 2 نوع بسته بندي (يا همون Package) ارائه شده (البته شايد Package سومي هم در كار باشه ولي من توي اينترنت پيداش نكردم) :
- Basic Package
- Deluxe Package
در Basic Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :
در Deluxe Package شما وسائل پايين را خواهيد داشت :کد:
- 1 Lithium Ion Battery
- 1 Battery Door
- 1 AC Adapter
- 1 Headset
- 1 USB Data Cable
- 1 PC Suite
- 1 User Guide (English)
در واقع شما با خريد Basic Package لوازمي كه در زير عنوان شده را از دست مي دهيد :کد:
- 1 Lithium Ion Battery
- 1 AC Adapter
- 1 Battery Door
- 1 Belt Clip
- 1 Stereo Headset
- 1 Extra Stylus
- 1 128MB TransFlash Memory Card
- 1 TransFlash Adapter
- 1 USB Data Cable
- 1 PC Suite (CD)
- 1 User Guide (English)
- يك كيف كمري
- يك قلم اضافه
- يك كارت حافظه 128 مگابايت MicroSD
- يك TransFlash Adapter (كه MicroSD رو به حالت SD معمولي تبديل ميكنه)
به احتمال قوي توي بازارهاي ايران فقط Basic Package پيدا ميشه
اگر اطلاعات ديگه اي پيدا كردم اضافه مي كنم. فكر كنم بتونيم با كمك همديگه يك راهنماي جامع براي اين گوشي بنويسيم.
دوست عزیز شرمنده من یادم رفت منبع بزارم ولی خودم چون روزنامه وار خونده بودم فکر کردم به درد دوستان می خوره ولی راستش زیاد با لحنت حال نکردم:41::41:نقل قول:
یا علی مدد
راستی محمد امین جان شما گوشیتو اپدیت کردی ؟ یادمه یه بار گفتی اگه کسی بخواد برنامه رو براش پست کنی مشکلی نداری . درسته ؟ اگه فریمور رو عوض کردی و مشکل نداشتی یه ندا به من هم بده
یا علی مدد
نقل قول:
دوست عزيز اگه ناراحتتون کردم متاسفم، غرض اين بود که کسي متضرر نشه!:11:
اما شما هم دقت کنيد از منابع معتبر نقل قول کنيد، لطفن،
موفق باشي
قیمت جدید گوشی 245000
راستی به نظرتون نسبت به v3x چه مزایا یا معایبی داره کدومو پیشنهاد میدین؟
واسه افزايش صدا برين تو اين سايت
صد در صد كار ميكنه خودم امتحانش كردم
کد:http://www.aryateams.com/showthread.php?t=2462
اين هم بررسي تخصصي كه مجله GSM در اولين نسخه خودش درباره اين گوشي ارائه كرد:
اين هم يه بررسي ديگه كه در خود سايت GSM قرارداده شده :کد:http://gsm.ir/mahname1/barasie%20takhassosi%205.pdf
کد:http://gsm.ir/review/470/index.htm
تائيد ميشهنقل قول:
علي الخصوص اگه اگه گوشينيومد بالا يه فاجعه اتفاق ميفته
نقل قول:
بالکل تکذيب ميشه!!! آقا به اين نوشتههاي فورمهاي زاغارت استناد نکنين!:13:نقل قول:
53p يکي از انعطاف پذير ترين فريمور هاست، چون تو ترک H2 هست و ميتونين هم تو راستهي H2 آپگريد کنين هم C2.
نقل قول:
نوشته شده توسط motorolafans.com
درسته من اين برنامه هارو گرفتم ولي تا اكنوننقل قول:
جرات اين كارو پيدا نكردم
چون تحمل اينو كه گوشيم تبديل به يك تكه پلاستيك شه رو ندارم در ضمن من هنوز فايل فلش اصلي رو پيدا نكردم كه اگه گوشي رو به موت رفت اونو برگردونم
در ضمن هر كدام از دوستان مايله ميتونه پيام بذاره واسش پست ميكنم ولي عواقب اون به خودش مربوطه..
اين گوي و اين ميدان من واسه هر نوع همكاري در ضمينه ارسال اين برنامه ها امادگي دارم:31:
از ما گفتن بودنقل قول:
راه دراز و جاده داراز
در ضمن نميشه به پست شما هم اعتماد كرد ...اگه كسي متضررشد شما متقبل ميشي؟ مسلما نه
مضافا كي و كجا نوشته كه اين فريمور شما يكي از انعطاف پذير ترين فريمور هاست؟
فردا نيايد تاپيك بزنيد و بگيد كه آهاي ملت كمك موتو مينگ من بالا نمياد/////////
با احتياط عمل كنيد
اگه اين فريمورها خوب بودند خود شركت اونا رو از اولش نصب ميكرد
1 - دوربین این دو گوشی تقریبا یکی هستنقل قول:
2 - a1200 تاچ اسکرین هست ولی v3x صفحه کلید داره
3 - a1200 سیستم عامل لینوکس داره ولی v3x سیستم عامل نداره ( جاواست )
4 - v3x دو دوربین داره و دو صفحه ی نمایش و لی a1200 یک دوربینست ولی از نظر صفحه نمایش با درب بسته می توان صفحه نمایش را دید
5 - دوربین v3x دارای فلش است ولی a1200 فلش ندارد
ولی در کل من a1200 را ترجیح می دم الان 2 ماهه v3x رو فروختم و a1200 خریدم
بچهها برنامههاي موجود در بازار براي اين گوشي در چه حده؟ آخه من برنامه خيلي برام مهمه........
در ضمن شايد باابمو وسوسه کردم برام يکي از اين گوشيا گرفت برا همين دنبال اطلاعاتم
اخه دوست عزیز ملاک شما چه برنامه ای هست ؟ چون روی خود گوشی برنامه های زیادی نصب هستنقل قول:
راستی اواتارت چه قشنگه :46::46::46::46::46::46:
یا علی مدد
دوست عزيز، من اين حرف رو از خودم نگفتم، پايين پستم مطالب سايت مرجع اون رو نوشتم و لينک دادم و رو اون استدلال کردم!نقل قول:
مضافن اينکه تجربه اي هم در اين کار با فلش گوشي خودم و دوستان ديگرم در اين راه کسب کردم رو در اختيار شما قرار دادم!
اما اينکه بنده تضمين ميکنم... خير،اما آيا شما ميتوني تضمين کني واسه سري 08P صد در صد موقع فلش هيچي نميشه!؟ شما صراحتن سري 53p رو به عنوان يک فريمور خطرناک واسه فلش معرفي کرديد که من مستندن اين امر رو تکذيب کردم. تو هيچ فورم خارجي همچين چيزي رو نديدم؛ به هر حال قصد من اين بود که کسي با اطلاعات نادرست شما از تصميمش منصرف نشه و يا احيانن پول گزافي رو براي اين کار به يه مشت آدم مفتخور علائدين بده!!
در ضمن اين رو هم بگم که فلش کردن اون قدر ها که تصور ميکنيد فرآيند پيچيده اي نيست! من اين ريسک کوچک 2% رو کردم و الان گوشي فوقالعادهتري رو دارم!
به هر حال اين مطالب که گفتم از پست قبلي من هم قابل استنباط بود، دوستان اگه با دقت بيشتري مطالعه کنند نياز به توضيح بنده نيست.
حرف شما رو کاملا تائید میکنم.نقل قول:
آخه یه ذره ریسک که چیز بدی نیست.
نهایتا یه سر باید بری علائدین یه مقدار خرج گوشیت کنی.
ببین GNU من این مطلب مربوط 53p رو از خودم که در نیاوردم....!نقل قول:
از یکی از معروفترین فورم ها نقل کردم:
53P - popular version (R532_G_11.00.53P). Comes in both generic and "China mobile" branded versions, however only the "China mobile" version is available for download (so if your phone came with generic 53P, it is recommended that you do NOT flash it unless you are really sure you want to go to a new version - as you can not go back]
منبع :در ضمن از دوستان میخوام اونایی که تو کار فلش کردن تجربه ای دارن، تو یه پست جدید بهترین روش برای فلش کردن رو کامل و حتی الامکان با تصویر آموزش بدن.... خدا خیرتون بده!!!!کد:http://www.motorolafans.com/forums/viewtopic.php?t=9009
اي واي از دست شما!!!!نقل قول:
ترجمه ميشه!!!! :
اين ورژن شايع در دو نوع عمومي و China mobile موجود است(چاينا موبايل يه اپراتوره که فريمور ها رو واسه کاربراي خودش و ساير دوستان چيني زبان بهينه و تسهيل کرده!) البته فقط نسخه China mobile
براي دانلود موجود است، پس اگر گوشي شما نسخهي جنريک 53p رو داره و شما فلشش کني چونGeneric 53p واسه دانلود موجود نيست نميتوني به همون Generic 53p برگردي(يعني اگه فلش کردي و پشيمون شدي يا بايد به ورژن China mobile بري، يا اينکه يه ورژن ديگه رو انتخاب کني) پس اگه واقعن ميخواين فلش کنين و حس ميکنين ورژن قبلي خوب نيست فلش کنين.
يعني بعد فلش شاکي نشي من همون صداي کم و رزولوشن پايين فيلم برداري و آيکونهاي استاتيک و... رو ترجيح ميدم، نه اين که فلش کنيد جيز ميشه يا ميترکه يا ديگه کار نميکنه!
اگه هم دوس داشتي ورژن مشابه اما جديد تر Generic 59P موجوده(که دوستاني ميگفتن نيست و ماله کارخونه بهتره، اين هم ورژن اورجينال!)
تمام حرف من هم همينه، فلش 53p خطرناک نيست و احتمال موفقيتش پايين تر از ورژنهاي ديگه نيست!
اما توصيه من: به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis فلش کنيد و تفاوت رو حس کنيد:
[html]Bint's 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis - Bint released a 24xp/30 hybrid in June 2007 which people are reporting is an excellent hybrid especially as it appears to have a good battery life - unlike most of the C2 tracks fw´s.
Advantages:
• 24p has best VR of this track and this hybrid has the same
• Application manager from 30p allows you to run multiple java apps
• Has night option for camera
• Superman app already installed
• GREAT battery life.
Disadvantages
• Poor volume (can be fixed by installing VolumeUp App).
• Issues gettting Opera Mini Beta 4 to work. It won't recognize the font (Can be fixed by installing ApplyFont app and pick a .ttf file for the font)
• Edge has to be enabled manually (using EDGE Radiocomm script)
• Network time issue (can be fixed with seem edit) [/html]
البته من صداي ضعيفشو تکذيب ميکنم، چون بسيار خوبه صداش و بعد از نصب Volume Up تغييري حس نکردم و با 3250 صداش قابل رقابته که هيچ، وضوح بهتري هم داره صداش!
توضيح اينکه فريمور هاي 53p شما از نوع جنريک هست!
ضمن تاييد حرفهای GNU ،من ديروز گوشی رو فلش کردم از بچه های اينجا که کسی کمکم نکرد دل رو زدم به دريا گوشی رو به 30p/46p فلش کردم
همه چيز عالی شد به جز دوربين که رنگ اميزيش واقعاً افتضاح شده بود البته تو توضيحات اين ورژن
از کيفيت خوبه دوربين گفته بود نميدونم چرا اينطوری شد
من مجبور شدم دوباره گوشی رو فلش کنم البته اينبار به 53p plus که واقعاً فريم ور خوبی هست،الان همه چيز خوب شده ،صداهم زياد شده سوپر من هم نصب هست
دوربين هم خوبه اما فريم ور 30p/46p ويژگی های زيادی داشت که به خاطره دوربينش ازش گذشتم
من به شما فيرم ور 53p plus رو پيشنهاد ميکنم چون جزو H2 هست و تکميل شده ی 53p هست
چند تا سوال داشم
راستي دو تا سوال ديگه هم داشم تازه يادم تومد
اينا يعني چي ؟
Technology: Quad-Band GSM
Software Version: _G_11.00.53P_11.00.53P
Flex Version: GSZHNANT675WB013 - N.0.0.0.R.0.0.47.0.0.0.0.0.0.0.3D.0.0.0.0
Bootloader Version: N / A
DRM Version: 1
با توجه به اينا ورژن فيرم فرم چنده ؟
اگه اين فيرم ورو نصب كنم خوبه ؟ =< 24x46p_os_emea-de_L4_mis.sbf
چه مزيت هايي داره ؟ صداش خوب ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان.
من الان مدتی هست که w810 دارم و هنوز هم ازش راضی هستم. اما مدتیه که با امکانات و قیمت a1200 آشنا شدم و شدیدا شیفته اش شدم. چند تا سوال داشتم. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
1. آیا حرکت از w810 به a1200 کار عاقلانه ای هست؟ (با توجه به همه ی شرایط یعنی مقایسه قیمت و امکانات...)
2.این گوشی هم مثل e6 فایل های 3gp رو اجرا نمیکنه؟
3.gooshishop.com در حال حاضر این گوشی رو با گارانتی پارس تل به قیمت به قیمت 239 تومن میفروشه. آیا خرید این گوشی با گارانتی پارس تل با این قیمت کار عاقلانه ای هست یا گارانتی دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
4.افزایش صدای این گوشی 100% عملی هست ؟
5.هندسفری این گوشی نسبت به w810 چقدر ضعیفتر هست؟
6.درباره ی مزیتهای این گوشی زیاد شنیدم, اگه میشه کمی معایت اصلی و اذیت کننده ی این گوشی رو نام ببرید.
7.آنتن دهی این گوشی نسبت به w810 چطور هست؟
8.کیفیت فیلمبرداری این گوشی نسبت به w810 چطور هست؟
9.تلفظ صحیح این گوشی هزارودویست هست یا دوازده دو صفر؟
10.آیا این گوشی فونت فارسی رو میتونه بخونه ؟ (sms های فارسی منظورم هست)
11.ممنون...
سلام با تشكر از شما در صورتيكه امكان داره ادرس دقيق فريمور 53p plus رو واسه دانلود محبت كنيدنقل قول:
با تشكر
منتظرم
سلامنقل قول:
1.صد در صد بهتره
2. فايل 3gp به راحتي باز ميكنه
3.قيمتش بد نيست پيشنهاد ميشه
4.تا الان كه بعضي از دوستان تونستن اين كارو انجام بدن
5. نسبت به سوني ضعيفتره بطور كلي از باس و مگا باس هيچ خبر نيست كه نيست
6.به صفحه 2 و يا 3 همين كلوپ مراجع كن در اين مورد يه پستي گذاشتم
7.انتن دهيشون فرقي نميكنه
8. ضعيفتره اونم بصورت كاملا ملموس
9. آ هزار و دويست
10. نه اصلا هم فكروش هم از سرت من بيرون
11. اختيار داري
اون فريمور هائي كه دوستان پيشنهاد ميدن رو استفاده كننقل قول:
خيلي جالب.
نصب ويندوز 3.1 بر روي MotoMing A1200 :
کد:http://www.motorolafans.com/forums/viewtopic.php?t=11470
سلام دوست من -اگه اشتباه نكنم يكي از دوستان گفتند كه اس ام اس فارسي ميشه دريافت كرد با تعويض فريموير.نقل قول:
10. نه اصلا هم فكروش هم از سرت من بيرون
و يه سوال ديگه اگه بديم بيرون برامون فريمور عوض كنند چقدر ميگيرن؟
راستی یه سوال دیگه.
اندازه و کیفیت صدای اسپیکر این گوشی نسبت به w810 چطوره؟ چون بلندی صدای w810 زیاد نیست اما کیفیتش عالیه...
به نظر من تو يه مايند اما فكر كنم مقداري شفافيت صدايw810 بيشتر باشه.نقل قول:
MODIRANE MOHTARAM LOTFAN IN POST RA HAZF KONID
خوب، ورژن 2 53p plus به نام Bint 53p رو با خصوصيات ذيل از اينجا بگيريد:(51 مگ)نقل قول:
نقل قول:
Bint's 59p - recent debranded version of 59P with a number of improvements. So far there are 3 versions with version 2 being fastest and most stable. (Per some users V3 appears to be a downgrade!). Bint had debranded nearly all of it except for some Chinese menus and the red CM startup theme. Mischka did additional debranding, deleting some chinese stuff and changed startup animation, themes and icons to 08p version and changed language and keyboard to L4 version with english/french/portuguese/spanish GUI and EMEA keyboards. VR is North American version (not British) with L4 language - which should work better for Americans/Canadians. See this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for details.
Same as 59p with these enhancements:
Summary
• 4 USB Modes - Modem, Mass Storage, Media Sync (added), USB Net (added)
• Speed - Bint 59xp V1 is a bit slow but Version 2 is faster
• Camera Photo Autosave - Yes (you can choose whether or not to auto save photos or not)
• Volume - volume fix applied
• Voice Response accuracy - average. With VR turned on, new enhancement that the numbers on the dial pad and the names in your address book are read out loud to you as you select them.
• Languages - English, Chinese (Pinyin and Zhuyin boards); French, Spanish and Portuguese!!
Advantages:
• Video Camera - supports 2 new resolutions:
- 352*288 at 7fps max
- 320*240 at 8fps
- 176*144 at 15fps
• Bluetooth: You can choose whether or not to save on the SD Card or not
• Realplayer - new RP with equalizer with 5 presets - bass boost preset works amazing for those who like more bass in the A1200's output. Next 4 presets are practically useless. Every time you open and close the player the next time you open it you have to reset the preset (off the equalizer and then set it to preset again). While playing MP3's the tracks skip or jerk a bit like in the ROKR E2 but this problem wasn't present with aac format. The Music is better arranged in Real Player with a brand new start up animation for real player.
• QR barcode Code Reader - does not read traditional product barcodes, but new square QR-codes that point you to a product's webpage. This barcode reader is very popular in Japan. When you start the app it shows you an example of this barcode (At the moment the only way to get this app for the A1200 is bundled in 59XP or 24p. It can not be downloaded separately).
• Superman - installed
• Some users report predictive text is better
Disadvantages:
• Probably most important, Call Divert (to divert your calls to other numbers or to voicemail) does not work
• Skin - Windows animation and Red Chinese themed icons (Mischka´s EMEA version fixes this)
• File Structure - is different from the normal A1200 (minor)
• No "Update software" application (not very important)
• Can not use joystick while playing videos.
من این تاپیک رو خوندم ولی نفهمیدم چطوری گوشیمو آپدیت کنم؟؟؟