[quote=Hamed-Dehghani;1317734]پدرام جون
این کنجکاور یه معنا دیگه هم دراه ها !!
[/quote]
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
Printable View
[quote=Hamed-Dehghani;1317734]پدرام جون
این کنجکاور یه معنا دیگه هم دراه ها !!
[/quote]
خیلی باهوشی!ویک معنای دیگه هم!
[quote=yamin_yekta;1319225]لطفا تاپيك رو منحرف نكنيدنقل قول:
ممنون
پايان
موافقمنقل قول:
اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكني
تاپيك خوب و ايده جالبيه;)
موفق باشيد
آدم باهال ، مهربون(!!!!!) و خوش قلب(!!؟؟؟؟) ....بگذریم ......always online
خوب نمیدونم هنوز وقت هست نقد کنم یا نه ولی من هم نقدم رو میگم
قبلش بگم اصولا" این تاپیک برای نقد کاربران هست دقت کنید نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده اینارو گفتم چون دوست ندارم این تاپیک هم مثله تاپیک نقد شخصیتها قفل بشه
حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)
تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)
بقیه خصوصیاتی که از ایشون دیدم مثبته و نقدی نمیشه برا اونها گفت
درضمن من فقط تاپیکهای ایشون در متفرقه و فیلم رو دیدم
امیدوارم نقدهام سازنده باشه منتظر دفاعیه (به قول خودش ) هم هستم اگه چیزی به ذهنم اومد بازم میام
آفرين /كم كم داشتم به اين نتيجه ميرسيدم كه نقاد درست حسابي نداريم ولي اين دوستمان و چند نفر ديگر از عزيزانم اميدوارم كردند.
لازم به ذكر نيست كه خيلي از نكات منفي و مثبت را ميشه در اين تايپيك مطرح كرد بدون اينكه به فردي بر بخوره.پس از فرصت درست استفاده كنيد.از همين الان به نقد شوند بعدي تسليت ميگم چون خواب بدي براشون ديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود
طبق گفته های سیا 22 به نظر میاد ایشون در دنیای مجازی دوست های حقیقی دارن چون برخورد هاشون مجازی به نظر نمی یاد .یا اینکه در دنیای حقیقی دوست های مجازی دارن !شاید هم هردوش! ولی کلن انگار زندگی در دنیای مجازی براش خیلی جذابه (اینکه همیشه آنلاینه!). و مطالبش همیشه جدیده اما مفید هم هست یا نه میشه گفت همیشه مفید نیست وگاهی هم خیلی مفید بوده!
نقل قول:
با مطالبی که به رنگ قرمز در اوردم کاملا موافقم دوست عزیز
اما در مورد ایشون باید اینم اضافه کرد با وجود منطقی که دارن با این همه بسیار احساسی هستند و ضمنا زود رنجیشون همیشه به جا نیست.
فراموش کاره و ضمنا یادش میره بعضی تاپیکهاشو به روز کنه
بعضی وقتا اصلا نمیتونه شوخی طرفو از لابه لای کلماتش بگیره و این درست نیست میتونه در این مورد دقت بیشتری به خرج بده نمونه اشو میتونم تو همون تاپیک خرداد پیدا کرد
خودشو خوب باور داره
یه کم حق به جانب حرف میزنه
با این همه ادم مهربونیه ، خلاقه و باهوش
یعنی میدونه از همون مقدار هوشش چه جوری استفاده کنه!:21:
ادم قابل اعتمادیه و به همون نسبت در مورد برخی چیزا بدبین
دیر اشتباهاتشو قبول میکنه اما در صورت پذیرش میتونی مطمئن باشی دیگه تکرار نمیکنه
ادم انتقام جویی نیست اما خوب دلخوری تو دلش میمونه تا یه مدتی هر چند اون موضوع که باعث دلخوریش شده باشه زیاد مهم نباشه
براش اعتقاد وعقیده خودش در هر شرایطی مهم تره به سختی میشه بهش ثابت کرد حق با تو نیست
ادم شوخ و سرزنده ا ی است
خوش مشرب هم هست
زیاد شد اما خوب دیگه منم نقد کردم منتظر دفاعیه هم میمونیم:46:
نقل قول:
حرف شما رو صد در صد قبول دارم.
و باید گفت وقتشو خوب تنظیم میکنه تا به سرچ و کارهای دیگه اش برسه
فقط نمیدونم چه طور این همه وقته ازاد داره:46: :31:
به هر حال کارشون خوب و مفیده و البته جای تشکر هم داره فقط باید بیشتر به تاپیک هاش رسیدگی کنه:20:
اول بگم talot جون خیلی می خومت
بعد پدرام جون
بزار تو دفاعیه کمکت کنم بابا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دفاعیه چیه ؟
پدرام خرد شد ! رفت پی کارش
دیگه چیزی ازش نموند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی پدرام ،
کجا فرار کردی ؟!!
هی رفتی رفیق رفقات رو آوردی تعریف و تمجیدت کنند
بیا ببین کی واست پیدا کردم ؟!!!
بله من هنگام تفريح و بيكاري فرد شوخي هستم و حرفهاي جدي ام را در پوسته شوخي بيان ميكنم.ولي در غير اين زمانها به شدت جدي و خطرناك هستم:31: /همه دوست دارند موفق تر باشند/بله(ولي نشدم)/تا زماني كه قرار باشه بين من و اون فرد يك ديوار آهنين باشد دوست خوبي هستم///ممنون علي جان:20:نقل قول:
مشكوك از چه نظر؟/اميدوارمنقل قول:
چرا فكر ميكنيد شهرت طلبم؟نه با كسي مجادله كردم نه تا حالا گفتم من فلان كار را كردم.البته بعضي ها اگر به دنبال شهرت هم نباشند خود شهرت به دنبالشان ميايد./تيتر مثل نماي ساختمان است./1 ماه است كه روي به تصوير آوردم:20:نقل قول:
احتمالا شما بيشتر به عكس پسر نگاه كرديد تا به كليت آواتور.پيغامي در اين آواتور استنقل قول:
من مطمئنم تمام تايپيكهاي طولاني ام را بخوانيد در انتها راضيتر از نخواندنش خواهيد بود.بعضي از مطالب بايد گسترده باشند.نقل قول:
سعي ميكنم از نقل مطالبي كه فكر ميكنم قبل از من بوده يا ممكنه بعد بيايد خودداري كنم./اخطار گرفتن من هم بيشتر اختلاف سليقه است تا موضوعي ديگرنقل قول:
مغرور هستم ولي تكبر ندارم/من هم دعا ميكنم نشوم چون واقعا سختگير هستم/هيچ چيز جديدي در دنيا وجود ندارد خوشبختانه هنوز قسمت ساخت تايپيكم فعال نشده:31:نقل قول:
تايپيكي كه چند خط باشد ،تايپيك نيست،ميشود يكي از همين تايپيكهاي زرد.بايد علمي در تايپيك به گردش در بيايد/من كه تا حالا جايي تعريف از خودم نديدم كه تابلو باشه./مشكل از سليقه نيست،تفاوت سليقه است فقطنقل قول:
بله آشنايي كامل به آنچه كه گفتيد دارم./ترجيح ميدهم جملاتم چند بعدي باشد،اينطوري شخصيت طرف مقابل هم وارد بازي ميشه و برداشت اون به من كمك ميكنه بيشتر بشناسمشنقل قول:
عنوان خوب مهمتر از تايپيك خوب است.يك تايپيك خوب ممكنه از چشمها مخفي بماند.اين عنوان بندي من متناسب با سن كاربران p30 است كه كودك و نوجوان هستند.براي همين است كه كاربران مسن زياد ارتباط برقرار نميكنندنقل قول:
تنوع مطالب برام مهمه.دوست دارم كاربر مفت مطالبي را زحمت برايشان كشيدم و وقت گذاشتم نخونه.يك حركت مثبتي داشته باشد.به نوعي متوجه بشوم از اينكه مطلب را فهميده و خونده.من خيلي ها را ميشناسم كه اگر يك سوال از تايپيك خودش مطرح كني ميماند.چون خودش مطلب را نخوانده و ويرايش نكرده./داستان عكس را هم تعريف ميكنمنقل قول:
من متوجه نميشم غرور من را از كجا فهميديد؟/بله اصلا دوست ندارم زندگي مجازيم با حقيقي قاطي شود/رك صحبت ميكنم چون هم به حرفم اطمينان دارم هم تعارف ندارم/هر جا كه مطلبي را مستقيم استفاده كرده باشم منبع را هم گفتم.مگر اينكه اون مطلب خودم يا با ويرايش خودم و تحقيق باشد./اتفاقا از انتقاد بيشتر از تعريف خوشم مياد حتي اگر انتقاد منظور دار باشد.بله چرا توقع نداشته باشم؟البته در تايپيك تولد تنها توقعم اين بود كه تبريك دوستان زباني و ضبط شده نباشد.خرجش 2 تا جمله جديد است./كلا 4 تا تايپيك من اين موضوع عكس را مطرح كردم كه يكمورد شوخي بود.زماني كه شما در يك تايپيك در مورد چيزي بحث و صحبت ميكنيد حداقل بايد ببينيد كه اين چي هست.جدا از موضوع زيباشناسي .مثلا تايپيك طريقه خشك كردن گياه.50درصد آموزش روي عكس است./وقتي در جايي ايراد ميگرم منتظر رفع آن توسط كسي نميمانم اگر از دست خودم بر بياد انجام ميدهم:20:نقل قول:
:5:نقل قول:
براي پرهيز از طولاني شدن متن سعي ميكنم (حدود 1 ماهي ميشود)نيم بيشتر از بار تايپيك را شانه عكس بگذارمنقل قول:
نقل قول:نه اتفاقا تنها چيزي كه به فكرش نيستم به چشم آمدن با / است.زماني از / استفاده ميكنم كه بخواهم 2 مطلب را از هم جدا كنم.مثلا تيتر زير:نقل قول:
عرضه داروي ايدز در ايران/ يا/اين قرصاي من كو؟؟؟؟؟؟:20:
درست مثل اين ميماند كه شما درب يخچال را باز كنيد و هر چي خواستيد بخوريد.مطمئنا تنها مادر و يا بزرگترتان زحمت تميز كردنش را ميكشد.تايپيكهاي من هم كلا جوي دارند كه جاي بحث نميگذارند.شما در تايپيك :بياييد اسم سگ مرا انتخاب كنيد. دليل براي پست دادن و بحث داريد ولي در اينجا كمتر دليلي پيدا ميشود./من شايد جزو معدود كاربراني باشم كه هميشه با كوچكترين حركتي در تايپيكم حاضر ميشوم.اما تا زماني كه نياز نباشد پست نميدهمنقل قول:
در ظاهر شوخم/در جايي كه گويا بودن موجب بشه كاربران عام از آمدن به تايپيك صرف نظر كنند ،گويايي را فدا ميكنم.شايد يك تيتر جالب موجب آشنايي يك كاربر با يك موضوعي بشه كه در حالت عادي از كنارش رد ميشود و وارد نميشود./بله توجه ميكنم(البته شايد:31: )/من هنوز دليل مخالفت با بالا آمدن تايپيكهاي قديمي را نميدانم.چون من يكسري تمام تايپيكهاي متفرقه را كامل خواندم به جرات ميگم كه حق خيلي هاي آنها است كه حتي مهم شوند.خيلي به ندرت تايپيك جديدي ميبينم كه ورژن قديمي اش را نداشته باشيم.حالا اگر كتاب متفرقه كمك كند تا آمار تايپيكهاي تكراري و زرد پايين بيايد من استقبال ميكنم/انرژي زيادي روي اون تايپيك گذاشتم هم من هم سارا.مثل اين ميماند كه تايپيك نمادها و نشانه ها را يكشبه درست ميكرديد/سر فرصت بايد در اين مورد صحبت كنيمنقل قول:
تجربه اش را دارم(همينو فعلا ميگم)/اصلا كينه اي نيستم/جنبه شوخي را كه هيچ جنبه جدي را هم دارم:31:نقل قول:
آره به دايال آپي ها حق ميدهم.ولي قبول كنيد كه ديگه زمان اينگونه دسترسي به نت سرآمده است.web2 و web3 راه افتادند و ما هنوز در تايپ مسنجري مانده ايمنقل قول:
كاش يك مثالي ميزديد.البته من چون خارجه بودم زبون مادريم رفته يادم:27: /نه نميخوام لو بدمنقل قول:
به قول جاهلهاي داش مشتي:با حالي از خودته دادانقل قول:
بله نگاه كردن مطالب روي كاغذ راحت تر از مونيتور است./فضول ام؟؟نقل قول:
[quote=M E H D I;1318866]برخورد زيادي با شما نداشتم واسه همين هم زياد نمي تونم نقدكننده خوبي باشم. اما از روي تاپيكهاتون اين رو ميگم كه اسم هاي جذاب براي تاپيكهاتون انتخاب ميكنين.انشاتون هم خوبه /quote]
يكي از دلايلي كه من از اين تايپيك حمايت كردم و از شما خواستم بياييد همين است كه متفرقه را از اين حالت و وجهه خراب نجات بدهم و موجب آشتي شما با تايپيكهاي خوب و عمومي در سطح p30 بشوم.حق متفرقه نيست كه بايكوت شود.شما و ساير كاربران با تجربه اگر بايكوت كنند سرنوشت متفرقه تنها تايپيكهاي زرد و ... ميشود/بله دست به قلم خوبه
:21: براي شما هم از اين جالبيها كنار گذاشتندنقل قول:
از غريبه و افراد معمولي زودرنج نيستم اصلا.اون ها هم شوخي بود براي تهيج كردن بچه ها/در مورد روز تولد توضيح دادم،:انتظار ندارم كسي تبريك بگه ولي وفتي ميگه طوري بايد باشد كه احساس كنم كه صميمانه و مخصوص است./مطمئني خردادي؟؟دارم شك ميكنم.يعني نژاد برتر خرداد را با ماههاي ديگه مقايسه ميكني؟؟:2: (جمله قبل را اگر بخوانيد همانگونه كه دوست داريد برداشت ميكنيد.در صورتي كه شوخي و فقط شارژ كردن است.هر كسي ماه خودش را دوست دارد درست مثل دوست داشتن مملكت و كشور.)البته در مورد خرداد روايات زيادي است كه آنرا جزو پسنديده ترين ماهها و روزها ميدانند:31:نقل قول:
اصلا حس دفاع را ندارم الان:27:نقل قول:
اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه:31:نقل قول:
از امين ، عسل بانو ، فرانك ، مهدي ، كلنگ و ساير عزيزاني كه با كمترين اطلاعات در مورد فعاليت من،تشريف آوردند و موجب گرمي تايپيك شدند ممنون.دوستان ديگري هم ميخواستند بيايند كه عذر موجه داشتند.
اميدوارم حضور چنين پشتوانه هايي را هميشه در تايپيكهاي اينچنيني داشته باشيم.
اين شاخه گل به همراه ليوان آب تقديم به شما
==============================
ساير دوستان گلم هم كه نياز به بردن اسم ندارند مهران،مجيد،بلروگ،حامد،مري م،رزيتا و...(اين و غيره را اسم نميبرم چون بيشتر دوستشان دارم)اميدوارم پيشنهادات شما بتونه به من كمك كند كه ايرادهاي كارم را برطرف كنم.باز هم ممنون
تمام پستها را خواندم از هيچ پستي ناراحت نشدم .
=============================
يك گلايه از بابك دارم.با اينكه در جريان اين تايپيك بود ولي نيامد.مطمئنا نظرات بابك داراي نكات جالبي ميبود.
به هر حال بابك جان گاهي اوقات لازم است كه mp3 پليرت را خاموش كني و از ستارگان و فضا به زمين بيايي و قدم بزني تا زميني بودن را فراموش نكني
موفق باشيد تا جمعه همچنان در خدمتم شكلك يك شاخه گل
:18: :18: :18: شما همه این خصوصیات رو از تاپیکهاش کشف کردید یا اینکه شما ازحقیقیهای دنیای مجازی هستید؟؟؟؟نقل قول:
دوستان عزيز براي نقد پدرام جان تنها تا فردا(جمعه) فرصت داريد پس بشتابيد:27:
پدرام جان شما هم همين فرصت رو براي پاسخگويي داريد
ممنون:11:
پايان
متاسفانه همه يادشون ميره كه اين دنياي مجازيه . يك چيزي يادتون باشه . ادمها شخصيت متفاوتي دارن . امروز اكتيون . فردا دپرس . روحيات انسان بسيار پيچيدس . گاهي اوقات ادم از دوستي كه چنديد سال باهاش رفيق بوده رودستي ميخوره كه نگو . در حالي كه فكر ميكرده طرفو شناخته .
لذا بنده از هرگونه اظهار نظر در مورد شخصيت كارربران فروم معذورم . كاملا معلومه كه پدرام از بعضي اظهار نظر ها ناراحت شده .
ممنون .
بهروز
:18: نه به جان... ناراحت براي چي؟؟تازه من از اين اعصابم خورده كه دوستان يا تعريف كردند يا همه دست گذاشتند روي 2 مورد.من منتظر باران سيل آساي نقد بودم.ولي تا الان كه فقط رطوبت بهاري بود:31:نقل قول:
من خودم وقتي قبول كردم كه در اينجا شركت كنم پيه همه چيز را به تن پايان جان زدم.:21:
خوشحال ميشم تو هم نظراتت را بگي.درسته كه انسان كامل نميتونه فردي را بشناسه اما اين نقدها كمك ميكنه شناخت كمي پخته تر باشه.منتظرم:11:
نقل قول:
من واقعیت خودمو دارم
اما اینا چیزایی که تو خوب میتونی از تاپیکهاش بگیری
مثلا تو همین تاپیک یه کم بگردی کلی خصوصیت از پدرام رو شده
که البته خیلی جالبه مثلا دمدمی مزاجیش
نقل قول:
موافقم مثل اینه خیلی هم بهشون برخورده
با این حال میدونیم ته دلش چیزی نیست
من هنوز کلی نفد توپ داشتم که حیف شد دیگه دیر فهمیدم
اخه کم سر میزدم
اما خودمونیم نقدای پدرام با حال بودن
در مورد غرورش من با همه بچه هایی که این مطلبو نوشتن موافقم
:10:
[=pedram_ashena;1327504][COLOR=darkred]COLOR]
اصلا حس دفاع را ندارم الان:27:
اصولا حامد هم كه به سختي حرف ميزنه چه برسه اينكه بتونه نقد كنه:31:[/QUOTE]
زحمت کشیدی حس نداری :31:
یعنی اینقدر ضربه کاری بود وای چه بد:21: :21:
حامدم بچه خو بیه ولی یه کم فضوله :10:
و یه نقد دیگه
تا وقت داریم
برای ادما و حرفاشون ارزش قائل شو
یه چیز دیگه گفتی تکبر نداری
اما به نظرم یه کوچولو داری
در مورد تاپیک هاتم از اون دسته کارایی که بعد یه مدت بی خیالش میشی
البته میتونی یهش بیشتر بها بدی و موفق تر هم بشی خوبیش اینه که تاپیک های الکی نمیزنی اما درجه اهمیتشون تقسیم بندی میشه مثل همون تاپیک 206 البته جالب بود منکر نمیشم اما خوب میتونستی بهتر روش کار کنی
و یه اطلاعات جامع تر در اختیار دیگران قرار بدی
مهم تلاشته که همه براش ارزش قائل هستند
موفق باشی و اگرم ما چیزی گفتیم از روی دوستیمون بود
فکر نمیکنم کسی مغرضانه حرفی زده باشه
تو کلام همه بچه میشه یه جور احساس علاقه و شیطنتو پیدا کرد
سربلند و پیروز باشید
واما یک نکته دیگه این تاپیک نقد فعالیت های پدرام بود نه نقد شخصیت پدرام ! به نظر دوستان بعد از این روی کارها وفعالیت ها نظر بدن بهتر وموثر تره تا روی شخصیت!
خوب دوستان فرصت نقد پدرام عزيز تموم شد لطفا اگه مطلبي هست با پ خ با ايشان در ميان بگذاريد.
تا يكي دو ساعت ديگه كاربر بعدي :21: معرفي ميشه. تا اون موقع آقا پدرام فرصت دارند آخرين دفاعياتشون رو ارائه بدن.
از آقا پدرام عزيز يك تشكر ويژه و صميمانه دارم كه با سعه ي صبر تمام نقد ها رو خوندن و كاملا مودبانه پاسخ گفتن ممنون:11: :11: :11: :11: :11: :11:
آقا :40: پدرام گل:40: ممنون هميشه و همه جا موفق باشي
ممنون:11:
پايان
خوب رسما با تعويض آواتور من ،جلسه نقد هم به پايان رسيد.جواب همه دوستان را دادم.اونهايي را هم كه جواب ندادم يا به خاطر اين بوده كه دوست نبودند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )يا جواب را در جايي ديگر گفته بودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي كمكم كرديد همگي
پيروز و موفق در سايه الطاف پروردگار
راستی فکر نمیکنید یه همکار برای یه همچین تاپیکی کم باشه؟
دوستان كاربر اين هفته كه لطف كردند و دعوت ما رو پذيرفتند كسي نيست جز:
حامد عزيز با نام كاربري Hamed-Dehghani
ممنون از ايشان :11:
پايان
سلام
با وجود آگاهی از حضور منتقدانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا که با پنبه سر می برند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هفته من خودمو سپر بلا کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا فرصتی باشه واسه کسانی که طی این 2-1 سال خون دل خوردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هیچی نگفتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من رو تحمل کردند
حالا وقتشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر کی گله ای ، شکایتی ، نقدی ، ایرادی چیزی ازم داره بیاد و
من رو حسابی ......
خرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خودشو خالی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم با آغوش باز پذیرای انتقادات شما هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ترو خدا اگه خرد کردید ، خاکاشو لگد نکنید که
خاک گل کوزه گران .....
وای که این هفته چه هفته پر استرسی خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شاید
آخرین هفته عمرم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پستاش آدم یاد کتابهای دوره کودکستان میفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یچه دل پاکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوراکش گیر دادن به ملته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتام شوخیاش از حد میگذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست داره با دیگران متفاوت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساساتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به هرکی خیلی گیر میده یعنی از اون خوشش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس امید وارم هیچ وقت از من خوشش نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد فمنیست بودنشم که دیروز لو رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طورم که یه بار خودش گفت رو تاپیکش وسواس داره ولی روی پستاش نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچی یک کم زیادی احساساتیه
خوش بختانه ما به تورش نخوردیم گیر باران بشیم
یه چیزی که خیلی اعصاب منو خورد میکنه
اینه که تازگیا یاد گرفته آخر هر پستش 6-7 بار اینتر بزنه که مثلا پستاش بزرگ بشه همه ببینن
چرا اینقدر دوست داری تو دید باشی؟
آخ جون ببین کی اینجا نشسته !!:31:نقل قول:
وقت حال گیری بید :27: :21:
یه حالی ازت بگیرم بی بی صغری که سهله بی بی کبری رو هم دیگه نشناسی !!
بسمه تعالی
بنده پس از مطالعات بسیار زیاد و تحقیقات ویژه که روی این موجود عجیب انجام دادم به این نتیجه رسیدم که
ایشون یکی از گل ترین کاربرهای فروم می باشد که زبانی بس شیرین دارند و باید به زبان شیرین ایشان یه کره حسابی انداخت.
در پست هایش بیشتر از اسمایل استفاده کرده و به رنگ آبی علاقه ایی بس وافر داره و از کلمات قرمز هم استفاده می کنه . اندازه فونت رو بیشتر بزرگ انتخاب میکنه . اهل جر و بحث کردنه . عشقش اینه که به بقیه گیر بده
گیر دادنش شیرینه .( یعنی من کیف می کنم به من گیر بده )
زبان بس تیزی داشته و با وجود اینکه مغز آکی داره ولی خیلی تیزهوشه ( هندونه نره زیر بغلت )
به عنوان کاربر فعال انجمن موسیقی بسیار توانا و قدرتمنده.
با وجود سواد کمی که داره در امور علمی هم دخالت میکنه
در زندگی این دانشمند و اون دانشمند فضولی میکنه
دست از سر کچل این انیشتین بر نمیداره نمیدونم چه پدر کشتگی با اون خدا بیامرز داره
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
تاريخ تولد:
November 17, 1982
Interests:
Music, Pacifist, Freedom
Occupation:
Civil Engineer
""""""""""""""""""""""""""""""""
من نمیدونم این چه جوری مهندسی عمرانش رو گرفته ؟؟؟
خدا به ما مردم رحم کنه که تو آپارتمان و پل هایی که این میسازه زندگیمون می چرخه !!!
تا این لحظه که اینجا رو داره میریزه بهم و به یکی گیر داده 1617 تا پست و موضوع داشته .
بیشترین پست هایی که داده تو انجمن متفرقه بوده
بعد در انجمن موسیقی
واما ....
به عنوان یک کاربر
جون میده حالش رو بگیری
سرش رو با پنبه ببری
هرچی اسمایل داره ازش بگیری نتونه از اسمایل استفاده کنه
رنگ آبی رو ازش بگیری
هر هفته یه بار بنش کنی
سلام
اگر در يك روز به كسي گير نده شبش روز نميشه
چندان درگيري باهاش نداشتم ( اين نشون مي ده به بحثهاي مورد علاقهي من بي علاقه هست )
عاشق آبي دشمن مشكي
فعلا نكتهاي به ذهنم نمي رسه
حامد دهقاني ملقب به حميد
اولين باري كه آواتورش را ديدم حس بدي نسبت بهش پيدا كردم.يكجورايي احساس كردم از اين بچه خرده بورژوا است كه تازه پا تو نت گذاشته و سريع هنري ترين عكس خود را به عنوان آواتور گذاشته.باز خدا را شكر كه عينك آفتابي اش در بين موهاش پنهانه(عكس هنري :عكسي كه طرف اصرار دارد خودش را شبيه بازيگران هاليوودي كند با استفاده از عينك آفتابي ،گوشي موبايل،قيافه احساسي،نيمرخ و كلا مصنوعي ترين فيگورها)
يادم است در پستي كه ازش خوانده بودم در مورد نمايشگاه و كروات و...در تبريز صحبت ميكرد
پست بعدي را در تايپيك ترفندي كه خودم كشف كردم؛ خواندم.و بعدي در سوتي سال 86 p30؛ بعد از اين بود كه بيشتر باهاش آشنا شدم
كلا 3 تايپيك در متفرقه دارد با 440 پست شمرده نشده.
تقريبا تمام اين پستها محتوا ندارند و بيشتر اظهار نظر و تشكر يا گير دادن است
بهترين تايپيكش در متفرقه از نظر آمار تايپيكي است كه براي تولد pedram_ashena زده با 1679 بازديد و 130 پست(كه كلا در رده سوم پر بازديد ترين تايپيكهايش در كل انجمن ها است)
تايپيك ديگرش تحت عنوان:عذرخواهي ؛ است كه از elfin-d عذرخواهي كرده
تايپيك سوم هم :سوتي سال86 p30 است.كه نتيجه گرفت اشتباه مچ گرفته و مچ خودش لو رفت
--------------------------
كلا 823 پست شمرده شده دارد(اين نشان ميدهد كه بطور مستمر با متفرقه در ارتباط است)
---------------------------
3 تايپيك در موسيقي دارد كه يكي مهم است با 7546 بازديد
باورتان نميشه اين بشر تنها 19 تايپيك زده است.(اين نشان ميده بيشتر دوست دارد مكمل باشد تا ليدر)
اعجاب ديگر اينكه يك تايپيك مهم هم در بخش مرورگرها دارد.تحت عنوان مقايسه اپرا و فايرفاكس
---------------------------
از 19 تايپيكش تنها 6 تايپيك بار آموزشي و اطلاع رساني داشته است
61 پست در بخش مرتبط با انجمنها دارد كه اكثرا كمك رساني ميباشد و مثبت
110 پست در نرم افزار
111 پست در كامپيوتر و تكنولوژي
11 پست در سخت افزار
9 پست در بازي
26 پست در گرافيك
42 پست در آموزش
نتيجه گيري:
جوان خوش برخورد و صميمي است به كساني كه خوشش بيايد گير ميدهد.ياد گرفتن را دوست دارد.و اگر چيزي را طبق تجربه ياد گرفته باشد حتما به ديگران هم ياد ميدهد
تسلط حرفه اي به علوم ندارد و اطلاعات عمومي مختصري دارد شايد براي همين است كه جرات نميكند پا در وادي علمي بگذارد و اظهار نظر كند.تنها در نت به دنبال آهنگ و چيزهايي است كه از نزديك خودش تجربه كند مثل شنيدن و...
فعاليتش در بخش موسيقي تاثيرگذار است و ايده خود را به راحتي پياده كرده است.
بايد ادم تنها و گوشه گيري در دنياي واقعي باشد ولي در دنياي سايبر شخصيت خوبي از خودش به نمايش گذاشته .
فعلا اينها را داشته باشيد
به نظر اقا حامد ادم باحال و با جنبه ای هستن حس رفاقت خوبی دارن و دوست دارن کاری رو که شروع میکنن درست انجام بدن
یه بار یادمه تو تایپیک اهنګ های شاد ( تایپيکی خودش ) که همه اهنګ ها رو با یه بیوګرافی و عکس از خواننده ها میزاشتن من عکس نذاشتم بودم و اقا حامد خودش عکس و بیوګرافی رو پیدا کرده بود برام پ خ داد که اونا رو به پستم اضاف کنم
خدایش نشون داد از اوناس که کاراش رو منظم و تر و تمیز انجام میده
بسیار باحال ، شوخ و با جنبه ... کلا پستاشو میبینم به زندگی امیدوار میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخ جون نوبت حامد شد:10::thumbsdow
حالا نوبت تو ئه :whistle::headphone
اما حامد که به خاطر کم سوادی برو بچ معروف شد به حمید
اول اینکه همینجوری میای یه پست میدی بعدم حاجی حاجی مکه
یه کم فضولی و تو کارای بچه ها یا بهتر بگتر بگم پست تاشون یه کم فضولی میکنی که البته بعضی وقتا شیرینه
دوم اینکه ادمی هستی که اگه از یه چیز یه یه کسی خوشت بیاد دیگه تموم:10:
گیر سه پیچ دادی:12:
من اول فکر میکردم از اون بچه لوسای از خود راضی هستی از اون پستی که در مورد موبایل بود داده بودی میگم در مورد هزینه اس ام اس بود:21::22:
از دسته ادم های خنثی هستی:25:
پست های بدرد بخورم کم میدی :46:
اما درنهایت پستات به دل میشینه:16::16:
فعلا اینا رو داشته باش تا بعد
خوب ايشان سعي ميكنند پستهاشون رو تميز و مرتب و متمايز بدن كه به نظر من اين يك نكته مثبته
ضمن اينكه فكر نميكنم كسي بتونه توي پست هاي ايشان غلط املايي و اشتباه تايپي پيدا كنه كه اين نشان از دقت نظر آقا حامد و اهميتي كه براي پستهاشون قائل اند داره
(واقعا Hamed رو حميد خوندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟)
به نظر من حميد بيشتر به قيافهش مىخوره تا حامد!
پستهاش هم بعضى اوقات زيادى شلوغ و رنگارنگه، طورى كه اعصاب من رو خورد مىكنه!