خوب ایدی بچه هایی که باهات همکار هستن رو بگیرنقل قول:
بچ ها تکلیف ما ؟؟
بابا سناریو که هیچ کس هماهنگ نمی کنه مجبورم تکی بنویسم؟؟؟!!!!
وباهاشون چت کن
Printable View
خوب ایدی بچه هایی که باهات همکار هستن رو بگیرنقل قول:
بچ ها تکلیف ما ؟؟
بابا سناریو که هیچ کس هماهنگ نمی کنه مجبورم تکی بنویسم؟؟؟!!!!
وباهاشون چت کن
دلت خوشه ها !!نقل قول:
خوب ایدی بچه هایی که باهات همکار هستن رو بگیر
وباهاشون چت کن
یه بار با آقای
ونقل قول:
T.a.t.u
کنفرانس گذاشتیم که اونم درباره همه چیز بحث شد بجز سناریو!!!نقل قول:
Game Haker
آخه اینا با هم آن نمیشن که!
آدم حتما باید افشاگری کنه؟؟؟؟:46:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیا داشتن توی کنفرانس در مورد همه چیز صحبت می کردن به جز سناریو؟؟؟؟:44:
آخه اونجا هر کی بود...!
خیلی خوب حالا که با همدیگه آشنا شدید برید و کارا رو انجام بدید در ضمن بچه ها همه تو تایپ بعدیشون در مورد موتور بازی نظر بدن هرکی هرچی دیده و فکر می کنه واسه بازی خوب باشه بگه
سلام بچه ها خسته نباشين.
پويان جان نرو تا عكسها رو برات خصوصي بفرستم.
همیشه بهار عزیز طرح رو دیدم و نظرم رو واست خصوصی کردم در ضمن من یه تغییراتی تو عکسا ایجاد میکنم واست میفرستم تا کارت آسونتر بشه
خيلي ممنونم دراگون جان. آقا پويان هم نظرشون رو دادن البته نظر لطفتونه من تغييراتي كه شما ميخواين بگين و آقا پويان گفتن رو انجام ميدم فعلاً.
آقا یه نفر هست یه موتور میشناسه که Call Of Duty میذاره جیبش!!
میگه بهترین بازی گرافیکی سالو با اون ساختن!
به تاپیک جنگ ایران و عراق بیاین می بینیدش!!
تبلیغ نیست ها!
آقا حجت ما اون تایپ رو دیدیم در ضمن شما مگه کار ندارید کارتون چی شد اگه تا یه مدت دیگه اینجوری پیش برید از گروه حذف میشید ها:41:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان ممنون واینکه تا کی کار می بره چند تا مدل دیگه هم داریم ها:20:نقل قول:
چی شد پس؟؟؟
بابا اصلا برنامه نویس گیر نمیاد
هنوزم میگردم شاید پیدا شد.
آقایون از شما هم ممنونیم در ضمن تو یکی از گروهها اومده رئیس جمهور بو برده ما داریم چیکار می کنیم درسته ؟
دوستان سناریو نویس من میخوام خودم هم همکارتون بشم نظرتون چیه اگه آره این آیدیه منه فقط بگید کی بریم واسه کنفراس
papy_ercat
دراگون جان بجای اینکارا یه چهره پرداز پیدا کن یا خودت یه کاریش کن:20:نقل قول:
من نه موافقم نه مخالف:نقل قول:
دلیل موافقتم:چندتا ذهن بهتر از یه ذهن کار می کنه.
دلیل مخالفتم:هماهنگ کردن 3 یا 4 نفر را خیلی سخته به خصوص در مورد سناریو که تقسیم وظیفه حالیش نمشه.
به هر حال من آیدی شما را اد می کنم، تا گیم هکر هم بیاد نظر بده اگه اون قبول کرد من هم قبول می کنم.
باشه بابا من کارای چهره پردازی هم انجام می دم اگه هم نشد یکی رو جور می کنم
تایید میشهنقل قول:
حالا میل خودتونه اما سخته که هر سه با هم ان شیم !
وگرنه برای من فرقی نداره !:10:
باشه دوستان خواستم فقط کمکی کرده باشم ممنون واینکه سناریو نویسهای خوبی باشید
منم تازه شنیدمنقل قول:
آقایون از شما هم ممنونیم در ضمن تو یکی از گروهها اومده رئیس جمهور بو برده ما داریم چیکار می کنیم درسته ؟
گوگولی عزیز بگرد من هم دارم میگردم واسه اون افرادی که صفحه اول گفتم ببینیم می تونیم گروه رو تکمیل کنیم من رفتم به دو سه نفر پیشنهاد همکاری دادم ولی تا حالا که کسی نیومده
ببینید این سناریو 3 نفریم میشه ولی ما باهم آن نمی شیم!!
چی کار کنیم ما؟؟
خوب قرار بذاریدنقل قول:
ببینید این سناریو 3 نفریم میشه ولی ما باهم آن نمی شیم!!
چی کار کنیم ما؟؟
okنقل قول:
گوگولی عزیز بگرد من هم دارم میگردم واسه اون افرادی که صفحه اول گفتم ببینیم می تونیم گروه رو تکمیل کنیم من رفتم به دو سه نفر پیشنهاد همکاری دادم ولی تا حالا که کسی نیومده
آقا پويان جان ممنونم از نظرت حتماً شخصيتهاي ديگه رو ميسازم ولي نفهميدم چي گفتي اگه ميشه در موردشون بيشتر توضيح بده. من به يه 3d كار مثل خودم نياز دارم باهام همكاري كنه ولي مثل اينكه تنهام!.
فعلاً.
سلام. اون شرکتی که بازی مبارز رو ساخته بود و به نمايشگاه سبيت هم راه پيدا کرد الان شعبه زده تو جای جای ایران از جمله مشهد و در زمينه های گرافيک، سناريو و برنامه نويسی داوطلب ميگيره برای استخدام و آموزش. البته من مشهد هستم و گفتم اگر کسی از مشهد هست که ميخواد در زمينه برنامه نويسی بازی بهم کمک کنه و در این کلاس ها شرکت کنه بياد. شمارشو در پيغام خصوصی ازم بگيرين
من يك بنامه نويس پيدا كردم آقا آيدين كفت آن بشه مياد اينجا:8:نقل قول:
خوبه ایمان
کارت درسته
اون شرکت کلاهبردار تر از خودش خودشه .
بازی رو با اف پی اس کریتور زده بودن دزدا
با fps بازیهایی مثل مکس پین نمیشه ساخت.( به اسمش توجه کنید!!!! )نقل قول:
سلام آقایون دیروز نبودم ببخشید راستی چی شده این آقا حجت باز یکی دیگه رو بند کرد:41:
اول اینکه آقا حجت شما از این گروه حذف شدید پس دیگه اینجا علاف نشید بعدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقایون من می گم یه تایپیک درست کنیم واسه اخراج کردن این حجته وگرنه تا یه مدت دیگه کل اعضای سایتو بند میکنه:21:
آقا پویان و دراگون جان شما میخواستید یه تغییراتی رو شخصیت بهم بگین پس چی شد. آقا پویان شما هم در مورد شخصیتهای دیگه یه خورده بیشتر توضیح بدین مثلاً قیافش چه شکلی باشه و... فعلاً بای.
بابا بی خیال ... چه قدر زیرآی همدیگرو می زنید . بس کنید دیگه . حالا اون یه اشتباهی کرد تازه یعنی شما معتقدید تنها مقصر حجت است؟؟؟نقل قول:
خودمم نمیدونم دلیلش چیه که منو بن کردن؟حجتم نمیدونهما باهم دوست شده بودیم؟؟؟؟؟؟؟خدا میدونه
سلام.وظيفه منتشر کردن بازی بر عهده کيه؟ ها؟ ميخواين با UbiSoft صحبت کنم بياد در سطح کشور های جهان سومی
براتون منتشر کنه؟!!!!!
علی جان نگاه کن شخصیت اصلی بازی رو فعلا تموم کن تا فردا واست مشخصات کاراکتهای دیگه رو بفرستمنقل قول:
در ضمن شخصیت تموم شد عکساش رو بفرست واسیه منو دراگون:20:
متاسفانه تا وقتی این اختلافات باشه ...هر چی هم شما میخواید زور بزنید کار شما مختل میشه.....
آقایونی که ادعا دارند تو چند تا گرو پیش میرند و هر روز خدا هم بن میشن فاروم رو دچار اغتشاش کردند......
آیا نمی خواید یه فکر ی بکنید ؟ هنوز همه برای خودتون میخواید مستقل باشید ؟ واقعا که ....
آقایون سناریو نویسها شنبه شد ما تشنه لبان هنوز هم تشنمونه چی شد بابا گفتید شنبه لا اقل کم واسه بیکار نبودن بچه ها یه مقدارشو می فرستید درضمن علی جان بخدا ما منتظر سناریو هستیم اگه بدن که بهت می گیم چیکار کنی
یه پیشنهاد : به نظر من به مدیران انجمن بگویید نام تاپیک را به ساخت بازی وحشت سرد تغییر دهند .