سلام می خواستم بدونم مادربرد p5gpl-x رم ddr1 میخوره یا ddr2 ممنون
Printable View
سلام می خواستم بدونم مادربرد p5gpl-x رم ddr1 میخوره یا ddr2 ممنون
حداكثر 2 گيگ Ddr
سلام دادا
من کارت شبکه رو که فعال کردم اما فرقی نکرد
بعد از بخش ستاپ مادربورد قسمت Onboard LAN رو غیر فعال کردم اون اروری که اول میداد رو دیگه
نمیده اما حالا هارد و سی دی رام رو دیتکت نمیکنه هر بار باید دستی دیتکت کنم تا سیستم بیاد بالا
نمیدونم چیکار کنم
شما تو Setup ببين PXE Boot Enable داري ؟
اونو غير فعال كن
salam
pc man ye marazi gerfte ajib gharib :27:
pedaramo dar ovorde :13:
vaghty ke mikhad ye kar sakhty bokone shoroo mikone be tegh tegh kardan .
tegh teghesh ye chizi too mayehaye sedaye powere be nazaram
chon vaghty pc ro roshan mikonam ye bar inseda ro mide vali oon mogheh faghat ye bar in seda ro mide
har vaght mikhad dvd ro bekhoone ya ye kar sakht pish miad shoroo mikone be teghtegh bazi moghe ha bad az ye modat ghat mishe vali aksaran ghat nemishe enghad tegh tegh mikone ta asabe adam ro daghoon mikone .
albate aksaran bad az teghtegh kolan hang mikone va hichi kar nemikone
kasi midoone in ashghal che margese
dar zemn casam farasoo e poweram dare 0 1
سلام یه سوال داشتم کسی تا حالا به ارور
Power Saving Mode برخورده ؟ وقتی سیستم رو روشن میکنی مانیتور برای مدت 5 ثانیه روشن میشه
این ارور رو میده و بعد مانیتور خاموش میشه اما خود سیستم روشنه
کسی میدونی مشکل از کجاست
Power Saving Mode ارور نيست . حالت خاصي در مانيتور هست براي ذخيره انرژي .
( تو مانيتور هاي LG اينطوري هست )
نقل قول:
چطور میشه این حالت رو برطرف کرد که لا اقل بشه با سیستم کار کرد
سلام به همه ی دوستان
من یه مشکل در مورد مودم دارم که مطمعن هستم هیچکدوم به این مشکل بر نخوردید
در هر صورت اگه تونستید ، لطفا کمکم کنید :
مشکل: از وقتی این مودمه بی پدر و مادر intel 2 cheap رو خریدم چند روز بعدش این مشکل پیش اومد که هر وقت کانکت میشدم بعد از کانکت که میخواستم دیسکانکت کنم دیگه دیس نمیشد !!! باید سیم رو از پشتش در بیاری تا قطع بشه ... منظورم از اینکه دیس نمیشد اینه که در واقع ارتباط با اینترنت قطع میشد ولی اون صدای مخصوص دیس شدن نمیومد و خط تلفن بوق آزاد نمیزد تا وقتی که سیم رو در بیاری و به صورت دستی این کار رو انجام بدی
برای مواقعی که هم خط اشغال بود اینطور عمل میکرد باید سیم رو یک بار در میاوردی دوباره جا میزدی تا کانکت شه و همچنان دوسال از خریده سیستم میگزره و من همچنان عذاب میکشم ..... حالا دیگه خودتونو و وژدانتون
ممنون
* نکته * : (حتی با نصب دوباره ی مودم هم این مشکل حل نمیشه) !!!
سلام
من این سوالو تو بخش بازی ها هم مطرح کردم ببخشید
چرا من وسط نصب GTA:SA(DVD)
ووسط بازی کردن ِ Rainbow6:Lockdown ( که نمی دونم چرا نصبش حدود 1.5 ساعت طول کشید؟-این یه سوال دیگس-:))
کامپیوترم خاموش می شه
من کامپیوترو اخیرا" خریدم و باید درک کنید که چه حال گیری شده...
DVD/RW SAMSUNG
CPU 3.4 Full
RAM :1GB
VGA:7100
كامپيوتر كامل خاموش ميشه يا ريستارت ميشه ؟
مودم برای ای دی اس ال چنده ؟
کامل خاموش میشه . همه تعجب می کنن چی کار کنم سیستم نو هست ....:41:نقل قول:
دماي سيستم رو مي تونيد چك كنيد و بگيد چقدره ؟
چشم ! ولی طی 1 روز اینده ;-(
سلام. من با برنامه ی Sensor View v2.1 چک کردم رو یه سیستمه دیگه CPU:50-54* SYS::38*HDD:0*Aux:25
بعدش رو سیستم خودم که خاموش میشه نصب و اجرا کردم :
CPU:0
SYS:0
HDD:57
AUX:0
نکته :اینکه من حدس می زنم این برنامه دما هایی که بیش از حد هست رو 0 نشون میده به همین دلیل تو سیستم اولی هارد و تو سیستم من سی پی یو و سیستم رو 0 نشون میده که بیش از حد داغ می کنن ولی این یه حدس هست
حالا نظر تون چیه
ضمنا" اگه برنامه ی دیگه ای دارین که بهتره لینک بدید
منتظرم
مرسی.
شما با Speed Fan تست كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا PC Wizard 2007
==
اين فرضيه كه دماي بالا را 0 نشون بده درست نيست
مرسی بابت برنامه ها . امروز عصر خبرشو می دم. :)
D-LINK DSL-322Tنقل قول:
قیمت: 48.000
D-LINK DSL-322T ADSL2+ MODEM USB/ETHERNET (Retail)
The D-Link High-Speed Internet ADSL2+ Modem (DSL-322T) is the cornerstone of any home or small office Internet connection. It adheres to the new ADSL2+ standard, also referred to as ITU G.992.5, which boosts the potential performance of this device to data rates up to 25Mbps for spans of less than 1.5 km (5,000 feet). The DSL-322T meets TR-067 interoperability testing requirements, ensuring that the DSL-322T will work with your network infrastructure. For greater compatibility with networking equipment, the High-speed Internet ADSL2+ Modem also offers Ethernet and USB connectivity. Deliver an enhanced broadband experience with the D-Link High-speed Internet ADSL2+ Modem (DSL-322T).
PLANET ADU-2110Aنقل قول:
قیمت:36.000
Product :USB ADSL Modem
Model: ADU-2110A
Standard :ITU-T G992.1 (G.dmt),
ITU-T G992.2 (G.lite)
ANSI T1.413 Issue 2
Protocol Support: RFC2364 - PPP over ATM (LLC/VCMUX)
RFC2516 - PPP over Ethernet (LLCSNAP/VCMUX)
RFC1577 - Classic IP over ATM
RFC1483 - Bridged IP over ATM(LLCSNAP/VCMU
AAL & ATM Support: Integrated ATM AAL 5 support
VPI range : 0 - 255
VCI range : 0 – 1023
Data Rate UP / DOWN Stream: 1 / 8 Mbps
Power Supply: USB bus powered
Connection Distance: Up to 18000 feet
Environment: Operating temperature: 0 degree C to 40 degree C
Operating humidity: 5% to 95%
Storage temperature: -40 degree C to 70 degree C
Storage humidity: 5% to 95%
Visual Indicator : Modem Dimension 104 mm x 61 mm x 49 mm ( L x W x H )
ADSL Interface: RJ-11 Modular Jack
USB Interface: Standard USB 1.1 , series B receptacle
می خواستم عکسا ی برنامه ها رو بزارم ولی مثل اینکه سرور آپلود قاطی کرده
خلاصه آقا Gabana ؛ با SpeeedFan
CPU 92
HDD 31
درجه سانتیگراد
دماي Cpu وحشتناك بالاست ..
چك كن ببين فن چه سرعتي داره - ببين فن درست روي Cpu نصب شده ؟ خميرش را هم عوض كن
كولينگ مناسب هم براي كيست در نظر بگير
سلام به همه ي دوستان حدود 3 ماه هستش كه گرافيك رو خريدم(fx 5500) حدود 2 ،3 هفته هستش كه بازي RESIDEN EVIL 4 رو خريدم و بازي ميكنم كه از 5،6 روز پيش اين مشكل برام پيش اومده كه هر وقت روي دسكتاپ my computer يا هر پنجره ي ديگه اي رو باز ميكنم بعد وقتي اونو روي دسكتاپ ميكشم يه رنگ زرد روي اون پنجر ميفته ... درايو گرافيك رو هم uninestal كردم اما ...
يكي بهم گفت ماله مونيتورته .من هم روي سامسونگ امتحان كردم هم روي ال جي باز همينطور بود
حتي وقتي درايو گرافيك رو از نصب در مياوردم و روي پروپرتيس گرافيك ميرفتم ، توقسمته adapter هيچ گرافيكي رو نشناخته بود باز هم همينطوري بود
خواهش ميكنم كمك كنيد....
عكس هم براتون ميزارم:
چند سوال در باره ي سيستم هاي 64 بيتي داشتم
1-اين سيستمها فقط با ويندوز هاي 64 بيتي كار ميكنن يا مي شه روشون ويندوز 32 بيتي ريخت؟
2-برنامه هاي كه روي ويندوز 32 بيتي نصب مي شن با ويندوز 64 بيتي مشكلي ندارن روي اونا هم نصب مي شن؟
3-بازي ها چي با اين سيستم ها مشكل ندارن؟
فكر كنم برنامه هاي 32 بيتي روي سيستم 64 بيتي.
اما64 رو 32 رو نمي دونم.
gabana جان اون خمير اسمش سيليكونه.:27:نقل قول:
سلام
ببخشید یه مودم دارم ویندوز نمیشناسه
می خواهم درایور نصب کنم اسمش رو نمی دونم که درایور نصب کنم
هر نرم افزار مرتبط با شناسایی سخت افزار نصب کردم میگه تا درایور مودم رو نصب نکنی اسم مودم هم معلوم نخواهد
شد
اومدم در اخر در کیس رو باز کردم مادم رو باز کردم رو مادم نوشته بود genx
حالا من هر چی تو اینترنت دنبال این درایور مودم می گردم نیست
می خواستم ببینم کاری میشه کرد
فقط موقعی که روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده و پرو پرتیز رو زده در قسمت منیج
و بعدش تو دیوایس منیجر که می رم مادم ندارم به جای مادم یه علامت سوال زرد رنگ کشیده و نوشته پی سی ای مادم
PCI modem
من سيستمم 64 بيت هست
ضمنا ويندوز ويستا و ايكس پي X64 رو هم نصب دارم
همه قطعاتم رو مشناسه ولي نميدونم چرا يكيش تو ديويس منيجر نوشته UN... hardware
ضمناً گوشيم هم كه W700 هست درايورش با اين ويندوزها همخواني نداره.
كسي نميدونه كجا درايورش رو پيدا كنم... البته به جز سايت رسميش؟!!
چه تفاوتی از نظر فنی و تکنیکی بین AGP و PCI-E هستش ؟
من حدس مي زنم مودمت موتورولا باشه - حدس احتمالي هست ممكنه هم درسن نباشهنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما ولی خوب من درایور موتورولا رو از کجا بیارم از کجا بفهمم چه مدلی رو دانلود کنمنقل قول:
اینجا برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hiren's BootCD رو دانلود کن از طریق یکی از برنامه هاش ببین مدل مودمت چی هستش
با تشکر از جوابتون اقا جواد
ولی من بیش از ده ها برنامهع رو به کار گرفتم که نوع مودم رو نمی زنه و میگه باید درایور مودم رو نصب کنی تا بعد مدل معلوم بشه
لطفا کمک کنید
با سلام
اسپیکر من دو سه روز هست که وقتی روشنش میکنم چراغش بسرعت خاموش و روشن میشود.
فکر میکنید مشکل از کجایش است؟
در ضمن مدل اسپیکرم این است:
microlab probit subwoofer m-563
اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشوم.
دوست عزیز فکر نمی کنم بتونی کاری کنی تنها راش این که ببریش پیش تعمیرکار یا اگه گارانتی داره ...که چه بهتر
سلام
من خواستم ویندوز نصب کنم که در حین کار سیستم ریست شد و بعد وقتی روشن کردم چراغ قرمز کیس روشن میمونه و سیستم بالا نمی اید.هارد را امتحان کردم سالم است.
مشکل از کجاست؟
ممنون
Cd بوت ويندوز را مجددا بگذاريد و نصب را از ابتدا آغاز كنيد
سلام
خدمتتون عرض كنم امروز غروب با بچه ها هارد به هارد كرديم هنگام هارد به هارد ديدم كه چراغ فلاپي هي روشن خاموش مي شه صدا مي ده بعدش گفتم شايد بخاطر هارد به هارده وقتي هاردو كندم و دستگاه رو روشن خاموش كردم ديدم كه دوباره همونطوريه و چراغ فلاپي روشن خاموش مي شه و صدا مي ده كابل فلاپي رو عوض كردم جاي كابل برقشو عوض كردم ولي هيچي نشد تا اينكه الان گرفتم پاورشو قطع كردم بدون فلاپي دارم كار مي كنم بعدش يع چيز ديگه الان وقتي مي خوام درايو رو باز كنم حالا هر درايوي يه پنجره ديگه باز مي كنه واسه هر درايو يه پنجره باز مي كنه دليلش چيه امكان داره ويروسي شده باشه دليل فلاپي چيه؟
كابل برق فلاپي رو كندم الان كابلش به مادربورد وصله بازم چشمك مي زنه ولي صدا ديگه نمي ده!!!
ممنونم.
عزيز ويروسي شده
فايلهاي Hidden سيستمي را نمايان كني اول هر درايوري ويروس را مي بيني
شما با آنتي ويروس آپديت شده مي توانيد اين ويروس را بگيريد
روشن شدن فلاپي هم بخاطر همين است چون اين ويروس هر چند ثانيه اي يك بار يك دور كامل به درايوها مي زنه و خودش را Copy مي كند
سلام به همگی
برای کامپیوترم یک مشکلی پیش اومده من هم از استادان بزرگوار استعا دارم که من رو راهنمایی کنن.
چند روز پیش اومدم فایلی رو download کنم که نشد من هم بیخیال شدم. دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردم و روی my computer کلیک کردم به پیغام زیر برخوردم
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
و بعد از اون دیگه my computer بالا نیومد، فقط توی اینترنت می تونم بیام. با anti viruse kasper sky هم computer رو چک کردم ولی ویروسی رو شناسایی نکرد. من دیگه عقلم به جایی نمیکشه لطفا من رو راهنمایی کنین