[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[سلام لطفا كمك كنيد من تو مرحله دوم اونجايي كه يه خرس هست و لونه داره و بايد از سخره ها بالا برم و يه خشاب بردارم گير كردم از دوتا ستونها هم نميشه جايي رفت بايد چيكار كنم؟
آقا كسي از Level Editor براي اين بازي خبر نداره ؟
تام رايدر 5 كه يه Level Editor داشت .
سازندگان بازي ما چرا از LEVEL EDITOR تام رايدر استفاده نمي كنند ؟
نقل قول:
ستون اولی رو با پرش باید بگیری . بعد میپری روی دیوار پشت سرت. بعد یک پرش به سمت بالا میزنی و دیورار بالاتر رو میگیری بعد هم میپری رو ستون ها از اونجاهم که راه کاملا مشخصه !
یکم نگرانم اخه با همین مشخصات نتونستم رزیدنت اویل 4 رو بازی کنم.:19:نقل قول:
ببینم چی میشه!!!:20:
متشکر:11: :10:
سلام بلیکم
منم دو روزه دارم این بازی رو میکنم خیلی حال میده
الان تو یکی از مراحلش موندم
البته همچینم نموندما ولی خوب خواستم یه مشورتی کرده باشم
اون یارو دایی ناصر بزرگه هست که میاد اون کوچولو ها رو میخوره ها ، من میخوام اون رو بکشم بدون اینکه جونم کم بشه باید چکار کنم؟
من تونستم نصف جونش رو بگیرم ولی اون کل جونم رو گرفت :دی
ببینید اول باید بهش تیر بزنیم تا اون خط پایینیه پر بشه بعد یکمی از جونش کم میشه ولی بعدش حمله میکنه به طرفم که به هیچ وجه نمیتونم از دستش در برم و جونم کم میشه
حالا من چکار کنم؟
ممنون
ببین دوست عزیز . این اویل 4 کلا با هرچی 128 مشکل داره .نقل قول:
اون هم MX 4000 .
ولی این بازی رو به احتمال 90% میاره .
1- وقتي به طرفت مياد مي توني راست كليك رو نگه داري و يكي از جهات رو بگيري و بعد Shift رو بگيري تا به كنار بپره و در اين حال بايد صبر كني تا هدف قرمز بشه و شليك كني تا جونش كم شه.نقل قول:
2- مي توني در جلوي او چيزهاي خاردار بايستي تا وقتي مياد اين كار رو بكني تا به اونها بخوره و جونش زياد كم بشه.:46:
سلامنقل قول:
وای پس پدرم در میاد تا این رو بکشمش
ترینر نداری برای این مرحله بهم بدی؟:31:
من چند تایی تست کردم ولی همشون یا از بازی میندازنم بیرون و ارور dont send میدند و یا اصلا کار نمیکنند
چیزی تست شده نداری؟
من حال ندارم زیاد با این یارو دایی ناصره کل بندازم واسه همین میخوام زود ردش کنم
مرسی
:20:
ببين برو كناره اون چيزا هست كه كناره ديواره همونجا بچسب تكون نخور هي بهش تير بزن بكش من اينجوري كشتمش
بسیار ممنون Endwar عزیز...میگم من یه جای دیگه گیر کردم.. حیف که این روز ها امتحان دارم و اصلا وقت ندارم در مورد بازی فکر کنم... تا یه جایی گیر کردم باید از یه نفر سوال کنم.. توی نسخه Legend بازی رو یه تیکه خودم تموم کردم... یادش بخیر.. حالا بگذریم... عکسرو ببینید میفهمید کجا هستم... باید روی کدوم ستون ها بپریم تا به اون بالا برسیم..؟
فكر كنم اول بايد صبر كني تا همشون به طور كامل بالا بياند.بعد مي پري جلويي و بعد به سمت چپ مي ري تا از لبه ي اوني كه تيغ ها از بيرون ميان بگيره.بعد به راست مي ري و مي پري به سكوي بعدي بعد هم به عقب مي پري تا لبه رو بيگره.راستش بقيه اش يادم نيست.اگه بري پيدا مي كني.:46:نقل قول:
این بازی خیلی قشنگه.
البته گرافیکش برای سال 2007 زیاد خوب نیست.
ورژنهای قبلیش ازین قشنگتره؟
ویرایش: خیال کردم نسخه ی رسمی هست. بیخیال سوالم.
نه بابا این خیلی بهتر و باحال تر شده.. دیدین وقتی میره توی آب لباسش خیس میشه و ازش آب میچکه..
بعد اگه ما Anti Aliasing بازی رو فعال کنیم گرافیکش خیلی بهتر میشه....
بعد Toomaj عزیز خیلی ممنون..
ولی اگه کسی هتس به طور کامل کمکم کنه.... اگه روی سکو ها بتونه برام فلش بزنه خیلی خوب میشه..
سلامنقل قول:
مسعود جان
می خواهی من برات تمومش کنم بازی رو تا اخر :21:
بابا حس ماجراجوییت کجا رفته :31:
این همه رو که رفتی اینجا هم که کاری نداره 4 تا پرش ساده هست فقط
تو میتونی :46: نتونستی خودم کمکت میکنم :27:
دقيقا موافقم نسخه جديدش عمرا به پايه قبليه نميرسه خيلي باحال بود قبليش موتور داشت خيلي باحال تر بود اين جديده بيشتر تخيلي هستشنقل قول:
نه به نظر من قبليه تخيلي تر بود.چون در اين يكي حيوانات هستند و به نظر من اين ويژگيش خيلي بازي رو بهتر كرده.البته نظر منه.نقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
قبلی کمی ابکی بود. تنوع مراحل هم نداشت .راحت بازی تموم می شد
این جدیده خیلی بهتره .اصلا قابل مقایسه نیستن :5:
سلام
من بعد از كشتن دايناصره رفتم به يه جايي كه يه سنگ گرد بزرگ اومد طرفم من فرارا كردم سنگه رد شد پشت سرش سه تا در بود كه بسته شد دو تا از در ها رو باز كردم مونده يه در كه نميدونم چيكارش كنم اينم عكسش
نميخواد فهميدم دستت درد نكته ممنون فهميدونقل قول:
سلام من اينجا گير كردم لطفا راهنمايي كنيد.اين شكل دوم رو هدف نميگيره ولي شكل اول رو راهت هدف ميگيره و تمام قسمتهاي مشخص رو هدف و نوراني كردم ولي اين يكي نميشه حتي با ذد هم نشد.ممنون از توجه شما دوستان.
سلامنقل قول:
شما نباید به شکل اول به تمام نقاط شلیک کنید
باید از شکل دوم استفاده کنید و نقاطی که روی اون هست رو برید دقیقا روی شکل اولی اجرا کنید
طبق این عکس نقاطی که روی این عکس میبینی رو بر می گردی کمی پشت سرت روی تابلوی که در وسط هست با شلیک به اون نقاط در رو باز میکنی . دری که عکس نقاط روی اون بود باز میشه کمی جلوتر با قلاب یک پرش میزنی میری جلوتر یک تصویر هم روی زمین هست اون رو هم میبینی بر میگردی نقاطی که روی اون دیدی رو رو شکل اولی که در وسط هست و در اهنی هم جلوشه اون نقاط رو با تیر میزنی
با Z هم به راحتی هدف می گیره
نقل قول:
END_BOY جان شما فهميدي كجا رو ميگم؟
اگه فهميدي يه كمكي بكن كه بدجوري گير كردم.......................................... ....:41:
سلام من تو این مرحله گیر کردم اون 2 تا در رو باز کردم و اون مجسمه که شکل کره زمینه از جا در آوردم اما نمیدونم اون در که روبرومه چه طوری باز میشه کمکم کنید ممنون اینم عکس جایی که گیر کردم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اتفاقا من همین الان این مرحله رو رد کردم
شما باید اون کره زمینه رو بندازیش پایین و بیاریش روی مرکز زمین که یک دکمه هست قرارش بدی تا اون در بالا باز بشه
بعد شما از ستونها برو بالا و خودت رو به در بالایی برسون و از اون پایین به پشت در میرسی اونجا یه اهرم هست میکشی که او در پایینیه هم باز میشه
بعد یک بار دیگه به اون عکسها بر میخوری که باید دوباره برگردی پیش همون عکس اصلیه و نقطه های اون عکس رو بر روی عکس اصلی بهشون تیر بزنی
موفق باشید
با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.
سلام من سه تاکلید رو پیدا کردم فقط کلید آخر مونده من وارد در شدم اما جلوم یه در آهنی هست که یه اهرم کنارشه اهرم رو که میکشم که در بره بالا تا میام در رو بگیرم میاد پایین بالای در یه سنگ بزرگ هست اون رو انداختم پایین و اهرم رو کشیدم و وقتی در بالا رفت اون رو بین در قرار دادم که پایین نیاد اما وقتی میپرم که لبه دیوار رو بگیرم نمیگیره فکر کنم ایراد از بازی باشه هر کس میتونه این قسمت رو برای من رد کنه فقط لطف کنید همین قسمت از بالای در که برین اونطرف کافیه آخه خودم میخوام کلید رو پیداکنم ممنون اینم سیو من
نقل قول:
سلام
بابا کاری نداره
شما اون سنگ رو میکشی پایین کنار در میزاریش نه زیرش
بعد میری اهرم رو میکشی ، تو لحظه ای که در داره میره بالا شما با عجله برید بر روی سنگ بایستید رو به در وقتی در کامل بالا اومد از روی سنگ بپر روی در همون موقع به سرعت در میاد که بیاد پایین شما هم به سرعت دکمه پرش یا همون Space رو بزن تو پرش دوم دیوار رو میگیره که میتونی واردش بشی
موفق باشید
من برات رفتم.اما متاسفانه مجبور شدم تا كليد رو بردارم تا سيو بشه.نقل قول:
ببخشيد.
اون شمشيرهايي كه در جلوت مي بيني در ابتدا در بالا بودند و وقتي كليد رو بر مي داري ميان پايين.فقط همين.
مي توني از زير دانلودش كني.اگه جاي ديگه اي گير كردي حتما بگو.:46:
اونجا يه جا براي راه رفتن رو ديوار هست.سمت راست تصوير.ببين مي توني پيداش كني؟نقل قول:
با تشكر از دوستان خوبم من تو اين مرحله شمشير ها گير كردم دو اهرم بالا رو كشيدم ولي نميدونم چطور اونطرف ستونها برم و اهرم چرخشي رو بچرخونم.لطفا كمك كنيد.نقل قول:
من هم همين كارو كردم و رو ديوار راه رفتم ولي اونطرف چيزي نيست كه بگيره نه لبه اي و نه سكويي.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما موقع دویدن هی دکمه A رو میزنید و D درسته؟
اگه اینطوری از دکمه S و D برای دویدن استفاده کن
وقتی در حال دویدن به ستون رسیدی در حالی که دستت بر روی دکمه s هست یه پرش بزن میپره روی ستون
اگه اشتب گفتم بر عکس دکمه هایی که گفتم عمل کن :31:
چاکرم بای
سلام من تو این مرحله موندم خیلی سخته این دو تا مجسمه سنگی بهم حمله کردن کردن بهشون باید شلیک کنی وقتی خط قرمزه پر شد یه کم از خط زرده کم میشه ولی یه دفه خونشون کامل پر میشه راه کشتن اینا چه طوری هست کمکم کنید ممنونم اینم عکس این مرحله
2 بار در همین تاپیک گفته شده:46:نقل قول:
توي مرحله آخر وقتي غوله از توي كيسه ميفته چه جوري بايد
بكشمش؟؟ هرچي تير ميزنم انرژيش كم نميشه؟؟
كسي نيست كه جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اينكه لارا اون زنكه كه دوتا بال داره مي دازش توي
مواد مذاب مياد بالا كه يك غول از توي كيسه ميفته.
چه جوري بايد بكشمش؟؟ ممنون
سلام در مرحلهlost island-final conflict غول آخر چه جوری کشته می شه ممنون.
با تیر میزنیش تا نوار قرمز رنگ سمت راست پر بشهنقل قول:
وقتی عصبانی شد شما باشید رو به پرتگاه ایستاده باشی تا بیفته پایین . در حالت اسلوموشن به سرش تیر میزنی البته زمانی که دو تا هدف فقل کرد
این کا رو که انجام دادی تو دمو نشون میده که دوباره خودش رو میکشه بالا
دوباره عصبانیش میکنی و به سرش ضربه میزنی .این بار پایین نمیندازیش به همون روش قبلی بلکه وقتی تیر میزنی دستش رو فرو میکنه توی زمین . اون موقع سریعا با یکی از تفنگ های قوی دستش رو میزنی تا یک دستش از بین برن
برای بار بعدی دوباره میندازیش توی پرتگاه به همون روش اول
وقتی میخواد خودش رو بیاره بالا سریعا با یک تفنگ قوی اون دستش رو هم میزنی و تمام میفته توی مواد مذاب :46:
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )نقل قول:
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید
موفق باشی