فكر نكنم SAP2000 و Safe و ... از چند هسته اي ها استفاده كامل كنه. بنظر من E6750 خوبه و بالاتر از حد نياز هم هست.نقل قول:
Printable View
فكر نكنم SAP2000 و Safe و ... از چند هسته اي ها استفاده كامل كنه. بنظر من E6750 خوبه و بالاتر از حد نياز هم هست.نقل قول:
سلام
1 - آیا Core 2 با Dual Core فرق داره؟
2 - آیا مقدار کش پردازنده رو میتونیم بفهمیم؟
بله فرق دارند. dual core ها در واقع همون pentium D هستند و core 2 duo ها هم cpu هاي جديد اينتل هستند كه معماري ساخت اونها با dual core ها كلي فرق ميكنه .نقل قول:
core 2 duo ها هم مصرف و هم كارايي بهتري نسبت به pentium D ها دارند در حالي كه pentium D ها مصرف انرژي بالايي دارند و گرماي زيادي توليد ميكنند.
حميد جان ..
متاسفانه پاسخي كه داديد اشتباه است . اگر دقت مي كرديد چندين دفعه اين سوال در فروم پرسيده شده و جواب هم داده شده ..
========
Dual Core يعني دو هسته اي - هر پردازنده اي كه دو هسته اي باشه ميشه Dual Core چه از خانواده Core 2 باشه چخ خانواده Pentium D /.
بعبارتي Dual Core اسم خانواده نيست . براي مثال به پردازنده هاي Athlon 64 X2 هم ميگن Dual Core .
=========
مقدار كش پردازنده رو هم از جداول معرفي شده در اينترنت مي توني ببيني و هم از طريق نرم افزار CPU-z /.
موفق باشي /.
دوستان امروز که داشتم توو چند تا سایت ریویو میگشتم یه جیزی نظرمو جلب کرد
نمیدونم چرا این سایتها توو ریوویو e6550 رو تست نمیکنن مثل اینکه اصلا اونو به رسمیت نمیشناسند
ایا این cpu مشکل خاصی داره ؟
آخه توو همه ی تست ها E 6300 و E6400 و E6700 و .. همش بوودن الا این E6550
شما میدونین دلیلش چیه ؟
احتمالا تستها قدیمی بودند. چون E6300/6400/6600/6700 خیلی زودتر از E6850/6750/6550 به بازار اومدند.نقل قول:
البته معني لغوي dual core طبق گفته شما يعني : دو هسته اي . و به همه CPU هاي دو هسته اي اعم از pentium d ، core2 duo ، athlon 64 x2 اطلاق ميشه . ولي عرفا و به طور خاص در بازار pentium D ها رو با نام dual core ميشناسند .حداقل تو بازاري كه من سر و كار دارم اينطوري است(مشهد) .من فقط خواستم اون چيزي كه تو بازار هست رو به دوستمون بگم.نقل قول:
حالا اگه اشتباه ميكنم بگيد؟
البته شما استاد ما هستيد و اگه اينطوري كه شما مي فرماييد ، باشه .من كاملا قبول دارم .
سلام حميد جان ..
بله درست مي گيد كاملا . اين يك اصطلاح بازاريه كه به غلط رايج شده . مثل همون اصطلاح Full Cache كه اون هم به غلط رايج شده بود .
چون اصطلاح فني نيست و بصورت نادرست تو بازار رايج شده بنابراين واضحه كه دچار اشكاله و بايد تغيير كنه. حداقل بين دوستاني كه اينجا هستن بايد مورد توجه قرار بگيره ./
شما لطف داري حميد جان ..
موفق باشي /.
ببخشید با 250 تومن پول واسه یه سیستم، سی پی یو چی بگیرم بهتره؟ Amd دو هستهای 64 بیت پیشنهاد دادن بهم
نقل قول:اگه 250 تومن فقط برای CPU می خواین هزینه کنین بدون شک بهترین انتخاب Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz هست که 4 هسته ای هست.فقط قیمتش کمی بالاتره ، حدود 270-280 تومن.ولی با این قیمت بهترین انتخابه.
نه، برای کل سیستم این پول چون احتمالا کل سیستم و باید ارتقا بدم !نقل قول:
حالا با این حساب چی؟
یعنی کسی نیست اینجا یه راهنمایی کنه؟
250 تومان براي مين و سي پي يو ميخواي هزينه كني يا كل كيس ؟؟؟نقل قول:
نه نه، ببینید مین + سی پی یو +گرافیک(البته 256)+ هاردنقل قول:
حالا چی پیشنهاد میدید؟
سعيد جان شما يه تاپيك توي همين بخش باز كن و درخواستتو مطرح كن .
اينجا تاپيك پردازنده هست /.
میخواستم بدونم که پردازندههای amd برای بازی مناسب ترند یا INTEL ؟:41:
به طور مطلق نمیشه جواب داد. بستگی به هزینه ای داره که برای اینکار حاضر هستید بکنید.نقل قول:
سلام دوستان
من 1 سوال داشتم و می خواستم اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید.
سیستم در حد 800 تومان (فقط case) چی پیشنهاد میکنید( intel)
خودم نظرم روی cpu: E6750 , MB: asus- p5kc , VGA: asus EN8500 GT 256 هستش.
فقط در مورد این cpu یه مورد بد جوری تو شک انداختم و اون این بود که با وجود bus 1333 این cpu در مقابل E6600 و E6700 که 1066 هست , چرا قیمت پایین تری داره و خودم تنها دلیلی که براش پیدا کردم این بود که تو سایت rayansaba که مشخصات این cpu ها رو میدیدم برای E6750 قسمتی رو که نوشته vista ready نداشت. اما برای E6600 و E6700 نوشته بود yes.
آیا این می تونه دلیل قیمت کم این cpu باشه و اصلا جریان این vista ready چیه یعنی امکان داره روی vista خوب کار نکنه .
راستی برای E6550 هم ننوشته بود.
براي پيشنهاد سيستم بايد تاپيك جدا بار كنيد. اين تاپيك فقط مختص پردازنده هست.
دوستان بهترین cpu با بودجه 110 تومن برای بازی کدام cpu هست
اگه amd میخواینقل قول:
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4800
بچه ها Q6600 فقط با cach 8 هست؟
بله همه CPU های Q6600 ، مقدار 8 مگابایت حافظه L2 دارند.نقل قول:
intel : Intel Dual Core 64bit 1.8 GHz - E4300نقل قول:
AMD : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
البته شاید هر دو تا کمی بیشتر باشن
E4300 دیروز 120 قیمت دارم پاساژ ایران تهران
قیمت ها هر روز متغیره
Amd با توجه به قیمتی که داره کاراییش بیشتره.
قیمت جدید این cpu ها رو میخواستم :
E6550
E6320
E6750
Q6600
E6850
کلا برای بازی کردن حرفه ای کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
طبق قیمت رایان صبانقل قول:
e6320: قیمت 180
e6550: قیمت 170
e6750 : قیمت 190
e6850: قیمت 310
q6600: قیمت 275
....................
پیشنهاد من q6600
رايان صبا يه مقداري بالا مي ده .به نظرم بهتره از خوده بازار تهيه كنه.نقل قول:
دوست عزيز اين قيمت رايان صبا اين جوريه ولي توي بازار ميتوني كمتر بخري.نقل قول:
خوب عزيزم من هم همين رو گفتم.نقل قول:
من خودم قیمت هارو ارزون تر کردم نسبت به رایان صبانقل قول:
بچه ها این CPU برای بازی خوبه؟
AMD Dual core 4mb catch
اگه نه یه خوب برای بازی کردن بهم بگین(150 تومن بیشتر نباشه)
برای بازی Amd خوبه یا Intel
تازه این سی پی یو رو چقد میخرن؟
Intel Celeron 2Ghz
همشهری سلامنقل قول:
از اینتل میتونی e6550 بخری که کمی گران تره
amd 5600x2 قیمتش 150 تومنه
پاساژ میر داماد
actros جان
ممنون از راهنماییت
این CPU برای بازی خوبه ؟ همون 5600 رو میگم
نام کاملشو بگو لطفا
تازه به نظرت توی پاساژ میرداماد کی از همه با انصاف تره که من برم پیش اون تا سیستممو ارتقا بدم؟؟(یکی بود به اسم آقا علی که خیلی بی انصاف بود)
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5600نقل قول:
ولی تو بگو amd 5600 x2
به نظر من طبقه دوم پشت پله ها
وقتی از پله میری بالا نگاه جلو کنی معلومه کنار یه نرم افزاری هستش
البته من نمیشناسمش ولی قیمتارو خوب میگه
ببخشید من رفتم واسه سی پی یو 4.8 ای ام دی،بعد گارانتی آواژنگ از همه ارزونتر بود نمیدونم چرا! یه چیز دیگه هم گفتن گفتن که بعضی سی پی یو ها که گرونتره طرح ویستاست!این یعنی چی؟مگه مثلا همون آواژنگ ویستا ساپورت نمی کنه؟
طرح ويستا ديگه چه صيغه ايه ؟نقل قول:
از خودشون نپرسيدي منظورشون چيه !!؟
واللا هنوز نه!من از یکی از دوستم شنیدم که اونم واسطه بین فروشنده هست و من!اونم قرار شده بپرسه بهم بگه!نقل قول:
سلام. مدل am2 athlon 64 x2 5600 خوبه؟و سرعت بالایی داره؟؟؟؟؟؟