آقای/خانم glxfpc
شما آخرش هم نگفتی که سازمان گسترش هم تو این شرکت سهم داره و یا نه؟
Printable View
آقای/خانم glxfpc
شما آخرش هم نگفتی که سازمان گسترش هم تو این شرکت سهم داره و یا نه؟
رفیق می تونی یه خورده بیشتر توضیح بدی؟؟نقل قول:
اگه مشکل حل بشه که عالیه!
ولی باورش سخته که با یه اپدیت مشکل حل شه.
راستی یه سوال چرا تو سایت تون اطلا عات دروغ دادین رم داخلی این وی 8 که فقت 1 مگه!
اگه می گی دروغ میگم خودت یه وی8 بگیر نگاه حتا بهشونم زنگ زدم اول گفتن 48 مگه بعد که گفتم من دارمو و 1 مگ بیشتر نیست گفتن ما منظورمون اون یکی مدلشه(همون که اسکنر داره)و وی8 تا همون حافظه داخلیش 1 مگه.
قال الله تعالي في كتاب المبين:نقل قول:
ان الا نسان لفي خسر
انسان دائم در حال ضرر كردن است.
شما كه صبر كردي اين دو هفته رو هم صبر كن.
ان شاء الله كه ضرر نكني.يا علي
خدا از زبونت بشنوه ما هم اميدواريم كه مشكل اين دوست عزيزمون حل بشه و از اين گرفتارينقل قول:
جي ال ايكسي هم خلاص بشه:27:
امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نبسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت ان چیزی به جز غیر اصل بودن ان و به اصطلاح چنج بودن ان است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند که برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید ان را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است.
البته بعضی از افراد سودجو برای این مشکل ها هم راه حلی پیدا کردند که با عوض کردن بار کد روی جعبه گوشی قاچاق را با قیمت گوشی اصل می فروشند.
ولی ما امروز برای شما این مشکل را از طریق اینترنت حل خواهیم کرد.
شما با وارد شدن به سایت زیر و دادن سریالی که با دادن کد #06#* به گوشی می بینید در کادر مربوطه می توانید جزیات بیشتری را در مورد گوشی خود را ملاحظه کنید مثلا اگر گوشی شما مدل w700i سونی اریکسون است اگر بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی٫ مشخصات همان گوشی w700i خود را یافتید گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد و شما می توانید از سرویس ها اپدیت و ... استفاده کنید بدون انکه سیمکارت با گوشی شما مشکلی پیدا کند اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا ... می باشد مثلا من یک گوشی w700 چنج را در سایت تست کردم مشخصات ان را گوشی پاناسونیک نمایش داد (یعنی اینکه سریال گوشی پاناسونیک و گوشی w700 من با هم یکی است و به همین خاطر مخابرات نمی تواند گوشی من را از شبکه خارج کند) در این صورت شما نمی توانید از سرویس اپدیت و .. استفاده کنید چون احتمال زیادی وجود دارد که سریال روی گوشی شما عوض شده و به سریال کارخانه بازگردد که مشکل برای شما پیش خواهد اورد و ان هم صرف هزینه ریجستر کردن است .
این هم از ادرس سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين طريق هم ميتونيد بقيه چيز ها را از جمله :
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
كنترل كنيد:
اين هم يه پيشكش از من(moshaver amin) قابلي نداشت.لطف كنيد در اين مورد نظر بديد.
منتظر نظراتتون هستم.يا علي.... only samsung
دوست عزیز یعنی شما فکر میکنید اینا توانایی ساخت یه گوشی 3 مگا پیکسلی رو داشته باشن.نقل قول:
توضیح و استدلال شما هم در مورد ضرب کردن طول و عرض در هم وقتی درسته که اون عددا بر حسب پیکسل باشن
ولی این شرکتهای ایرانی که ما میشناسیم و تا حالا فعالیت داشتن همه کاراشون بر اساس شیره مالی سر مردم
بوده در این مورد هم شاید این عددها برحسب پیکسل نباشه.
که فکر کنم همین طور هم هست.
بالاخره گوشی اوله دیگه
انشالله تا یکی دوسال دیگه روی نوکیا رو هم کم میکنه!!!!!!
(فکر کنم یکم تند رفتم نه؟؟!)
خیلی بد تند رفتی ... دیگه روی نوکیا رو که نه ... ساژم بگی یه چیزی ...:20:نقل قول:
گارانتی کجا هست این گوشی؟
تا اونجایی که من متوجه شدم باید بفرستی شیراز!نقل قول:
گارانتی کجا هست این گوشی؟
منم این گوشی رو دیدم و از فروشندش اطلاعات خواستم گفت که NEC هستش ولی وقتی رفتم رو gsmarenaنقل قول:
همچین مدلی نداشت.
کسی اکه اطلاعاتی داره ممنون میشم به ما هم بگه.
اطلاعات كامل توي همين فروم موجوده..حتي نمايندهاشون هم تايپيك گذاشتن.. ميتونيد توي صفحات 10 الي 27 ببينيد
توي همين فروم هستش.. از پيج 15 الي 26 بگردي اطلا عات كاملي رو بدست مياري
هر چي هم خدا باشه
باز هم اسم ايراني روشه
يا حق (:
ولي كيفيت قابش خيلي مسخرست...
همينطور قيافش
چه عرض كنم حق با شماست.. اقا ساسان..درست مي گي
دیکشنری ، قرآن ، استخاره ، whois ، فال حافظ ، زمان پخش برنامه های تلوزیون ، مکان های دیدنی هر شهر ، محاسبه مسافت بین شهر ها ، ساعت کشور ها ، سرویس نهج البلاغه ، سرویس عاشقانه ، پیام سلامتی ، 6 تیم اول لیگ برتر و بسیاری از خدمات دیگر! کلیه این خدمات تنها با ارسال یک SMS! با استفاده از این ترفند شما میتوانید با ارسال SMS به شماره مخصوصه هر سرویس ، از اطلاعات آن که به شکل SMS برای شما ارسال میشود کاملأ رایگان و تنها با هزینه یک پیامی که میفرستید ، استفاده کنید. به شماره مربوط به هر سرویس یک SMS خالی ارسال کنید ، سپس اندکی صبر کنید تا خدمات مربوطه برای شما SMS شود:
۱۰۰۰۳۸۰: جک، با ارسال یک اس ام اس که در آن تعداد جک درخواستی نوشته شده است برای شما یک جک ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۸۱: سرویس حدیث.
۱۰۰۰۳۸۲: سرویس نهج البلاغه.
۱۰۰۰۳۸۳: سخن روز.
۱۰۰۰۳۸۴: آیا میدانید؟
۱۰۰۰۳۸۵: سر کاری.
۱۰۰۰۳۸۶: سرویس عاشقانه.
۱۰۰۰۳۸۷: سرویس پند آموز.
۱۰۰۰۳۸۸: فال حافظ.
۱۰۰۰۳۹۱:اس ام اس چیستان.
۱۰۰۰۳۹۲: ساعت کشور ها.
۱۰۰۰۳۹۳: ترین ها (بهترین ها و بد ترین ها).
۱۰۰۰۳۹۴: مکان های دیدنی هر شهر.
۱۰۰۰۳۹۵: پیام سلامتی.
۱۰۰۰۳۹۶: محاسبه مسافت بین شهر ها.
۱۰۰۰۳۹۷: فیلم های روی پرده سینما.
۱۰۰۰۳۹۸: زمان پخش برنامه های تلوزیون.
۱۰۰۰۳۹۹: شش تیم اول لیگ فوتبال کشور.
۱۰۰۰۴۰۰: بازی پیشنهادی.
۱۰۰۰۴۰۱: جدید ترین نرم افزار.
۱۰۰۰۳۵۵: اس ام اس whois در صورتی که نام سایت مورد نظر خود را برای این سرویس ارسال کنید مشخص میشود که این سایت Available است یا خیر.
۱۰۰۰۳۵۷: استخاره با ارسال یک اس ام اس به این شماره سیستم به طور خود کار برای شما استخاره میگیرد ( ترفندستان ) و جواب استخاره را برای شما ارسال میکند.
۱۰۰۰۳۵۸: آب و هوا، با ارسال نام شهر مورد نظر به این شماره وضعیت آب و هوای آن شهر برای شما ارسال میشود.
۱۰۰۰۳۵۹: قرآن، با ارسال یک اس ام اس که ابتدا شماره سوره و سپس شماره آیه و سپس حرف F یا A (برای فارسی یا عربی بودن آیه) در آن باشد.
۱۰۰۰۳۷۰: دیکشنری، با ارسال یک لغت انگلیسی به این شماره معنی فارسی آن برای شما ارسال میگردد
قیمت خوبی داره ولی با توجه به قیمتش 990 مطمتن تره
اطلاعات داده شده در مورد مورد مدلهای p3660 و v8 میباشد.نقل قول:
در مورد این گوشی و مدل اون به جز عکسش اطلاعاتب داده نشده است.
بالاخره مشكلات اين گوشي ها كه مي گفتند با اومدن پچ جديد حل ميشه، حل شد؟
كي حل ميشه بابا دلت خوشه .... مسولان پيشرو رايانه فارس يه حرفي زدن.. شما جدي نگيرين
این aok دیگه چه جوریه ؟
هفته دیگه 100% حله.
کسی میدونه ke970 قیمتش چنده؟
ما هم اميدواريمنقل قول:
به مجردي كه مشكلاتش حل شد يه خبر بده.. و يه متن و توضيح در اين رابطه بذار تا ما هم مطلع بشيم ..مرسي عزيزم
عزيزم اين ke970 يكي از مدلهاي موفق ال جي استنقل قول:
من تعجب ميكنم كه چرا توي فروم گوشي glx اين سوال رو مطرح ميكني؟
البته گمون نكنم كه توي ايران موجود باشه
اگه خواستي شماره تلفن هاي مراكز فروش ال جي تو تهران رو واست ميذارم...يا علي
به نظر میرسه گوشی خوبی باشه، برنامش چیه؟ سیمبیان؟
سيمباين كجا بود اگه جاوا هم ساپورت كنه كلاهتو بنداز بالانقل قول:
چشم دوست عزیز حتما شما رو هم در جریان می زارم.نقل قول:
ما هم اميدواريم
به مجردي كه مشكلاتش حل شد يه خبر بده.. و يه متن و توضيح در اين رابطه بذار تا ما هم مطلع بشيم ..مرسي عزيزم
دستت درد نكنه.. مرسي منتظريمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
جالب بود ولی چه ربطی به این تاپیک داشت؟؟؟؟؟؟
.................
خبری از frimware جدید نشده هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اينكه تاپيك خاصي در اين مورد وجود نداشت
هم اينكه گفتم تا دوستان لااقل استفاده كنن
خوب چرا تاپيك باز نميكني با همين موضوع؟؟؟!؟!؟!!؟!؟!
راستي بچه ها از گوشي 2610 بگين كه چه امكاناتي داره
و قيمتش چنده؟
اگه عكسي دارين بذارين
حالا که همه موافقن منم موافقم
خوب يه سري به سايتش بزننقل قول:
من به سايت سر نزدم...
حالا اگه واقعا تاپيك زدي چه لزومي داره كه دوباره بنوسي
اونم تو يه تاپيكي كه هيچ ربطي به اين موضوع نداره
كسي خبر داره كه بالاخره مشكلات گوشي V8 حل شد يا نه؟
دیروز زنگ زدم گفتن چهاشنبه.نقل قول:
همچنان در انتظار frimware بدون مشکل 3660