سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
یه سی دی و یه سوئیچ بهم داده
ولی هیچ کدوم از او درها باز نیست
باز هم یادم رفته باید چیکار کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
Printable View
سلام
تقریبا رسیدم به آخراش
یه سی دی و یه سوئیچ بهم داده
ولی هیچ کدوم از او درها باز نیست
باز هم یادم رفته باید چیکار کنم
اگه کمک کنید ممنون میشم
اون سی دی مال یک اتاقه که توش کامپیوتر داره اونو که بزارید یک در باز میشه که اگه اشتباه نکنم در مبارزه با نیمسیس بودنقل قول:
اول بايد بري فاضل آب بعدش برو اولين اتاقي كه واسه سيو هست. از اونجا نمونه آب رو بردار و برو زيرزمين سويچ رو بنداز كارتش شارژ بشه بعدش بردار نگهش دار. بعد نمونه آب رو بنداز روي دستگاه تست آب و تنظيم كن تا يه قفل در باز بشه. دقت كن كه اون در دو تا قفل داره كه فقل دوم رو بايد بري طبقه بالا توي اتاقي كه بخار آب مياد. سي دي رو بردار گلوگه مگنام بساز برو به جنگ نميسيس و غيرهنقل قول:
اگه دستگاه تست آب رو بلد نيستي بگو تا برات همه كدهاش رو بزارم. ولي همه لطفش اينه كه خودت حلش كني. بهترين قسمت بازي همين دستگاه تست آب هست. حل كردنش خيلي حال ميده. مثل باز كردن قفل قاب صندوق پول هست. :31:
سلامنقل قول:
با تشکر از جوابتون
ولی دوست عزیز این کارهارو انجام دادم دوتا قفل اون دره هم باز شده ولی وقتی داخلش میشم به یه در میرسم که اون قفله و نمیدونم اون سوئیچ و سی دی رو باید چیکار کنم یعنی یادم رفته
باز هم تشکر میکنم
خوب سي دي رو بزار روي ديوار كنار همون در كه قفل هست. يه دستگاه يخچال هم بغلش هست.نقل قول:
منم همین یه مدت پیش برای بار nـم بازیو رفتم. انصافا حال داد.
سلام
با تشکر از راهنماییتون
تمومش کردم
ولی تا اونجا که من یادم میاد وقتی تو پلی استیشن بازی رو تموم میکردیم یه سیو میکرد و اسلحه جدید بهت میداد
ولی الان که بازی رو تموم کردم هیچ اتفاق خواصی نیفتاد
اگه رفقا سیو اسلحه بی نهایت رو دارن لطف کنن ممنون میشم
باز هم از لطفتون متشکرم
مگه از نسخه پي سي استفاده نميكني؟ بعد از تموم شدن ميخوايي چي بشه؟ لباسها كه از اول هستن. مد مرسناريز هم كه با يه فايل ديگه اجرا ميشه. ديگه چيزي نموند كه به عنوان جايزه بده. فقط ميمونه اپيلوگ كه بعد از هر بار يه دونه ميده. :11: به نظر من با ePSXe 1.6 برو ببين كيفيت واقعيش چيه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بیشتر منظور من اسلحه بود اونم از نوع بی نهایت
میخواستم ببینم چطوری میشه بدستش آورد
یا اگه سیوش را دارید لطف کنید.
باز هم متشکرم
شما باید نسخه ی Mercenaries رو بازی کنید تا پول بدست بیارید و بتونید اسلحه های بینهایت رو بخرید :46:نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من رزیدنت اویل 3 را که نصب می کنم تو اجراش با مشکل رو به رو می شم اونم اینکه بازی میاد بالا اما فقط اون صفحه ای که می نویسه this game content scene ...را بالا میاره و در ادامه با یک صفحه ی کاملا سیاه مواجه می شم و فقط یه صدایی میاد و دیگه هیچ کاری نمی کنه و اینم بگم که من هم hardware sound acceleration level را به پایین ترین حد خودش که no acceleration هست رسوندم و هم آیکون اجرای بازی را رو compatibility mode و روی 98 یا 95 گذاشتم و همچنین باز هم visual themes را disable کردم ولی همچنان همون مشکل را دارم ویندوز من هم XP هست.
از شما دوستان خواهش می کنم که اگه پچ یا نرم افزار خاصی یا در کل هر اطلاعاتی که بتونه مشکل من رو حل کنه در اختیار بگذارین و من بسیار سپاسگذار می شم.از نظر سیستم هم فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه.
اینجا مشکلتون رو مطرح کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همگی دوستان
وقتی این تاپیک رو دیم واقعاً خوشحال شدم. من عاشق رزیدنت اویل هستم.من رزیدنت اویل 2 و 3 رو 10 بار تموم کردم و رزیدنت اویل 4 و 5 رو هم تموم کردم (هرچند رزیدنت اویل 4 و 5 خیلی حال نداد)
ولی یه سئوال منو درگیر کرده:
من رزیدنت اویل 2 و 3 رو توی پلی اسنتیشن بازی کردم و دوباره این بازی ها رو با برنامه ePSXe 1.7.0 توی کامپیوتر هم بازی کردم. من رزیدنت اویل 2 و 3 رو با کامپیوتر و شبیه ساز 6 بار تموم کردم. اما مگه اویل 2 و 3 برای PC هم اومده که بخواد دوبله بشه؟؟؟؟؟
من که از یکی از دوستام اویل 3 رو که مخصوص PC بود گرفتم و میخواستم نصب کنم دیدم که با همون شبیه ساز epsxe بازی رو اجرا میکنه!!!! من هرچی توی بازار میگردم نسخه PC که واقعاً مخصوص کامپیوتر باشه رو پیدا نمی کنم. نمی دونم شماها چطوری نسخه PC رو بازی می کنین؟؟؟؟؟ حالا اگه وجود داره گرافیکش از نسخه پلی استیشنش خیلی بالاتره؟؟؟؟؟ یا همون شکلیه؟؟؟؟ تازه شما میگین که دموهاش رو هم حذف کردن!!!من که CD پلی استیشن اویل 2 و 3 رو دارم (از اون CD های قدیمی و کاملش) و با ePSXe 1.7.0 بازی می کنم. دیگه نسخه PC چیه رو نمیدونم.
دوست من هر پنج قسمت اصلی این بازی به صورت اوریجنال برای pc هم اومده که خوب بعضی از شرکتها هم دوبله_شون کردند مثل خیلی از بازیهای دیگه...نقل قول:
در مورد گرافیکش هم خوب با توجه به بالا رفتن رزولوشن بازی نسبت به ps1 و ps2 شما می تونی کیفیت بهتری از بازی داشته باشی ولی فکر کنم در جزئیات تفاوتی نکنند:46:
(البته به غیر از نسخه چهارم این بازی که توی ps2 از کیفیت بالاتری برخوردار بوده!)
نه نسخه ی PC همه ی شماره ها وجود دارهنقل قول:
فقط اویل 2 خیلی قدیمیه و فقط روی ویندوز 98 اجرا میشه
البته توی اکس پی اجرا میشه ولی سیو نمیکنه! :31:
نسخه ی شماره ی 3 هم الآن توی ایران فقط دوبلش توی بازار هست که اونم دوبلش قدیمیه و دمو ها رو حذف کردن ، من به شخصه زیاد دنبال نسخه ی اصلی رفتم ولی هر چی خریدم دوبله بود! جدا هم دوبله ی افتضاحی داره! :31: آخر سر هم از اینترنت دانلودش کردم :46:
ولی نسخه ی PC برای هر دو وجود داره ولی کیفیتش چندان تفاوتی نداره ولی از نسخه های کنسولیش بالاتره
البته من همین نسخه 3 اصلی رو چند سال پیش گرفتم...یادش بخیر جزو اولین بازیهای سه بعدی عمرم بود:20:
همین چند وقت پیش دموهاش رو کشیدم بیرون برای تجدید خاطرات:8:
ولی اینترنتم ذغالیه توانایی اینکه براتون آپ کنم ندارم متاسفم...
از اینکه جوابمو دادین ممنونم
پس پیشنهاد میکنین که همین نسخه PS1 رو بازی کنیم دیگه.
چون نسخه PC موجود در بازار همه دموهاشون حذف شدن و فقط چند درصد کیفیت گرافیکیشون بالاتره و میشه گفت که از نسخه PS1 برای کامپیوتر پورت شدن.
نقل قول:
دموهاش همون دموهای نسخه PS1 هستش دیگه؟؟؟؟
خوش بحالتون که نسخه کامل PC رو دارین.
ولی من با نسخه PS1 اویل 3 خیلی حال میکنم. به قول دوستان آخره ارجیناله. خیلی حال میده. مخصوصاً گرافیک خاصی که داره.
بله دوست من همون دموهای اصلی بازیه...یعنی اصلا اون موقع هنوز ارشاد و این چیزا آنچنان دنبال این کارها نبودند و تقریبا تومو بازیهای توی بازار تقریبا نسخه اصلی بودند(بحث 5-4 سال پیشه)نقل قول:
یادش بخیر اون موقع بچه بدویم، وقتی بازی ایول رو روی PS1 نگاه میکردیم واقعاً مو بر تنمون سیخ میشد!!!
مخصوصاً اون دمویی که فکر کنم جزو دموهای اولیه بود و یه غولی رو نشون میداد که از سقف آویزونه و مغزش معلومه!! اون موقع خیلی ترسناک بود. عجب گرافیکی داشت دموهاش.
واقعاً حیف بود... نه؟
نسخه پی سی هم با یه سرچ احتمالا تو اینترنت گیر میاد. البته اگر بتونی دانلود کنی.
من چند کپی از نسخه پی سی داشتم. الان نمیدونم کجا هستن.
پسر عموم 6 سال پیش سی دی اوریجینال رزیدنت 3 رو داشت که روش عکس Nemesis رو کشیده بودن که داره بالا رو نگاه میکنه (همون عکس توی منو).
همون پلی استیشن رو بازی کنید, اصلا فرقی نداره.
باشه همون نسخه PS رو بازی میکنم. نسخه PC رو بیخیال میشم.
حالا موندم Modern Warfare 2 رو برای بار چهارم بازی کنم یا اویل 3 رو برای بار 11 با شبیه ساز ePSXe بازی کنم!!!!!!!!
نظر شما چیه؟
پروفسور این همه بازی تو این دنیا هست چرا کلید کردی رو این 2 تا ؟نقل قول:
خوب همه بازی ها رو بازی کردم!نقل قول:
مگه چند تا بازی جدید اومده که بخوام بازی کنم؟؟؟ :46:
سلام
دوستان من هرچی به خودم تلقین میکنم , اخرش این بازی ترسناک نیست ! حتی کسی که 12 سال داشت اینو گفت !
باور کنید من از کسایی که سنشون زیر 12 هم هست شنیدم که میگن این بازی اصلا اصلا ترسناک نیست ! کسایی که اعتقاد دارن رزیدنت 4 وحشتتتناکه یا از Prance Of Persia 2 میترسن !!! :18:
باور کنید هیچی ترس نداره این بازی . من نمیدونم شما چجوری میگید ترس توی سریهای جدید کم شده توی این سریها ( 1 و 2 و 3 ) که اصلا ترسی وجود نداره ! تازه ادم وقتی میبینه کله ادما مربعی شکله ( گرافکش بالاس :27: ) خندش میگیره !
نقل قول:
اون موقعی (10 سال پیش) که ما بازی می کردیم این گرافیک به قول شما مربعی توی دنیای گرافیک برای خودش غولی بود داداش :21:
اون زمان اویل 3 جزو ترسناکترین بازی های تاریخ بود و مثل الان نبود که یه بچه 4 ساله برای خودش ترسناک ترین فیلم های دنیا رو ببینه و عین خیالش نباشه.
درمورد اویل 4 و 5 باهات موافقم، ولی به اویل 1 و 2 و 3 توهین نکن لطفاً:13:
از شرکت نوین پندار اگه بگیرین تمام دموهاش هستنقل قول:
ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجیدنقل قول:
اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!
کاملا تایید میشه .نقل قول:
ترسناک بودن هربازی رو باید توی زمان خودش سنجید
اون زمان از بهترین گرافیک ها رو همین بازی داشت. معلومه که حالا با گرافیک فوق العاده ی شماره 4 اینو بازیش کنین نمیترسین. با هزار جور ترینر و تیر بینهایت بازی میکنین میگین ترسناک نیست خب معلومه که نیست! از اونی بپرسین که بازی رو با حداقل امکانات و چهارتا خشاب و پک محدود میره و تیرهاش تموم میشن و با یه کارد میمونه جلوی تایرنت! بعد بگین ترسناکه یا نه!
مخصوصا وقتی واسه دفعه اول بازی میکنی
همش با ترس و لرز از Nemesis میری جلو !
اون موقع طعم واقعی ترس رو حس میکنین !!!
یادش بخیر این بازی رو با پلی استیشن چند بار این بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود اون موقع ها یکی از بهترین بازی ها همین سری رزیدنت اویل بود چقدر هوس کردم برم پلی استیشن رو در بیارم دوباره بازی کنم
اصلا با بازیهای امروزی زیاد حال نمیکنم اویل 1 تا 3 یک چیزی دیگه بود به خصوص وقتی نمسیس پیداش میشد و دسته منم شوک دار بود شروع میکرد دسته به لرزیدن چه حس ترسی به ادم دست میداد...............
من اويل 1 و 2 و مخصوصا 3 رو به خاطر ترس ازش بازي نميكنم. بلكه به خاطر حس مخصوصي كه توي يه شهر داغون گير اوفتادم و تنهايي دارم تلاش ميكنم كه ازش فرار كنم، بازي ميكنم. يادم مياد كه 10 سال پيش كه ميرفتم كلوپ جعفر، اون قدر اين بازي هيجان داشت كه فقط مينشستم تماشا ميكنم چون بچه بودم پول نداشتم خودم بازي كنم! ولي با اين حال تماشا كردمش هم همون حسي كه بالا گفتم رو بهم ميداد :31:
وای هنوز هم که فکرش رو میکنم برام هیجان داره. قدم به قدم میترسیدم که نکنه این یارو بیاد :دینقل قول:
آخر هیجان بود. مثل این ترن های شهر بازیها هیجان داشت.
آره, برای من هم خیلی حس جالبی داشت. خداییش بهترین بازیی بود که کرده بودم. اون آهنگهاش رو هرگز هرگز فراموش نمیکنم. اون آهنگها حس تنهایی در شهر رو بیشتر میکرد و کلا یه جوری بود. ترکیبی از حس غم و ترس و هیجان و فرار :دینقل قول:
حس مخصوصي كه توي يه شهر داغون گير اوفتادم
ولی ترس رزیدنت اویل 1 یک چیز دیگه هست. من اول 3 رو بازی کردم و بعدش 1 رو از یکی از دوستان گرفتم بازی کردم. خیلی ترسناک بود.
بازی سایلنت هیل 4 هم که اون اشباح ها از تو دیوار میاد بیرون هم ترسناکه. به خصوص اگر تنهایی بازی کنی. البته الان رو نمیدونم که هنوز هم این حس ترسناکیش هست یا نه.
رزیدنت ایول 3 یکی از ترسناک های این سری بود که بخش اعظمش رو مدیون نمسیس بود.
یه سئوال داشتم:
جیل نمیدونه که این Nemesis برای کشتن افراد استارز اومده؟
بعد اون نفری که آخر بازی میاد اینا رو نجات میده کیه؟
آیا یکی از افراد رزیدنت اویل 1 هست؟ اسمش چیه و کجا دیدیمش؟
در اولین برخورد با براد در کافه و طی صحبتی که با هاش داره معلومه که از جریان بی خبر هست! و براد بهش میگه که "He is after stars members".نقل قول:
یه بار هم این مسئله مطرح شده بود. فکر میکنم بری بورتون از شخصیت های اویل یک باشه. حتی توی یکی از اپیلوگ ها هم عکسش با خانوادش هست.
با سلام .
باورم نمیشه کسایی باشن که هنوز این بازی رو انجام میدن !!!
یا بازم سئوال هایی باشه که جوابش پیدا نشده باشه .
خیلی جالبه ...
اویل سه مثل گل سه هست. هر دوتاشون مرگ ندارن!
همونطور كه گفته شد Barry Burton كسيه كه Jill و Carlos رو در پايان شماره 3 نجات ميده. Barry Burton از اعضاي تيم S.T.A.R.S هستش و از 4 شخصيت اصلي شماره اول كه اگه شماره 1 رو با سناريوي Jill بازي كرده باشين اونجا مي بينينش.
من برای بارها این بازی رو تموم کردم و دیروز که داداشم ازم خواست دوباره نصبش کنم تونستم چند ساعته تمومش کنم. اولین بار حدود 6 سال پیش بازی میکردم.نقل قول:
ولی هنوز هم یه سری چیزها باقی مونده که برام سئواله.
خیلی ممنون.نقل قول:
همونطور كه گفته شد Barry Burton كسيه كه Jill و Carlos رو در پايان شماره 3 نجات ميده. Barry Burton از اعضاي تيم S.T.A.R.S هستش و از 4 شخصيت اصلي شماره اول كه اگه شماره 1 رو با سناريوي Jill بازي كرده باشين اونجا مي بينينش.
اونجا مثلا ما رو غافل گیر میکنه ولی هیچ کسی یادش نمیاد :دی
آقا من اون آخرای بازی یه چند جا در قفل دیدم که میگفت که یه کارت پلاستیکی میخواد برای باز کردنش. که اگر باز هم نکردی اشکالی نداره و بازی رو میتونی تموم کنی.
این کارت پلاستیکی رو از کجا میشه یافت؟ بعد پشت اون در ها چیه؟ (حالا در بود یا گاو صندوق بود هر چی که بود :دی)
بعد این اپیلوگ ها چطوری کامل میشن؟ باید چند بار بازی رو تموم کنی؟ من یه بار تموم کردم و فقط یکیشون باز شده.
نکنه باید هارد رو هم بریم؟
جالبه تو یکی از اون اپیلوگ ها میگه که بعد از انفجار جیل رفته به مخفی گاه کریس ولی اونجا پیداش نکرده و فقط یه چاقو پیدا کرده و اثری از کریس ردفیلد نبوده. بعد نوشته که ولی جیل هنوز امید داره و مطمئن هست که کریس زنده هست.
بله اون کارت همون کرتی هستش که در جدال با اون غول دست درازه بهت میده هستش. قرمز رنگه.
اون درهارو هم توشون مهمات و اسلحه داره یکی از اسانسورها هم که به وسیله اون کارت حرکت میکنه
و میری به قسمتی که یک توپ بهت میده. همون توپی که در بخش مرسناریسش داره.
بعد اون اپلوگها هربار تموم کردن بازی باز میشن. من 17 بار تموم کردم که 7 بارش روی هارد بود. در قسمت هارئ یک اسلحه بسیار جالب میده که ردیاب هستش.
مطمئنی اون کارته هست؟نقل قول:
مگر همون کارتی رو نمیگی که وقتی Nemesis رو برای بار آخر میکشی و روش اسید میریزی بعد یهو یه فیلم کوچیک نشون میده که یه کارت از جیب یه جنازه میفته بیرون؟
من با همون کارت رفتم ولی اون در ها رو باز نکرد.