از بابت راهنماییت ممنون.راستی روی این گوشی چه رمی میدن؟
Printable View
از بابت راهنماییت ممنون.راستی روی این گوشی چه رمی میدن؟
واسه ما که روش یه گیگ رم داشت
اصولا تو پكش مموري 1 گيگ هست
مواظب باش كلاه سرت نره
من افیس . pdf ریدر مخصوص os 9.1 رو روش نصب کردم و مثل ساعت کار کرد!!!!پس همین حالا هم میتونید فالیهای افیس و پی دی اف رو هم ادیت کنید و هم ببینید!!
اینجا یه اشتباهی که رخ داده اینه که بچه ها فکر میکنن نرم افزار گوشی به ورژن سیمبین بستگی داره...نخیر ..نرم افزارها به UIQ گوشی شما بستگی داره و سری اون...مثلا سری 60 ...نرم افزاری که برای سری 60 ورژن 3 ساخته شده روی همه مدل ورژن سیمبین کار میکنه دیگه 9.1 یا 9.2 یا چیز دیگه نداره....اینو میتونین با سرچ نرم افزار تو سایتهای مختلف پیدا کنین...نقل قول:
اگه میشه در مورد تقلبی بودن و اینکه چه جوری میشه اصل و یا تقلبی این گوشی رو تشخیص داد بی زحمت به صورت کامل:43: توضیح بدین که در مورد خرید بتونیم تقلبی یا اصل بودن رو تشخیص بدیم ممنون
ای کاش که ما هم میتونستیم از طریق سایت خود شرکت نوکیا گوشی رو سفارش بدیم بدون هیچ واسطه ای!:41::
سلام به همه ی بچه ها بابا اگه می خوای بفهمی گوشی اصل یا تقلبی چند تا راه هست ::::::
1- رنگ برد گوشی سبز تیره باهش نه سبز روشن که چینیه
2- زدن کد ::::::::: #06#* که سریال نامبر گوشی رو نشون می ده و اون کدی که می ده باید با کد روی جعبه یکی باشه
3- مجارستانی باشه یعنی پشت گوشی نوشته باشه made in hungry
4- محکم رو اونجایی که نوشته made in hungry ناخون بکش اگه رنگش رفت تقلبیه اگه نرفت اصله
و خیلی راه های دیگه که من الان حضور دهن ندارم دوستان به من کمک کنن
فعلا...
سریال نامبر یا همون imei گوشی رو که از طیق کد*#06# بدست میاد رو در ساتوارد کنی البته اسم سایت رو ممکنه اشتباه نوشته باشم.دوستان اسم دقیق سایت رو بگید.راه دیگه اینه که باطری گوشی رو هم چک کنی.باطری رو باید در حالت مایل تو دستت بگیری و اگر اصل باشه دوتا دست علامت نوکیا ظاهر میشن.نقاط مخصوص نیز در چهار طرف علامت ظاهر میشن.راه دیگه اینه که گوشی رو روشن کنی و سرعت گوشی رو ببینی در چه حده.البته این راه اخری کمی بیخوده!!!کد:www.numberingplugin.com
همون راههایی که هاتی جان گفتند بهتر ودقیقتره.
نقل قول:
ادرس سايت
باطري اصل رو بعضي وقتا بر ميدارن از روي گوشي
چند وقت پيش زبان گوشي رو يه جا تغيير دادم
گوشي ريسيت شد زبان گوشي فارسي شد
حالا ميخوام دوباره به انگليسي بر گردونم
يادم نمياد كجاي منو بود
يكي لطف كنه ادرس تغيير زبان رو هم در منوي فارسي هم انگليسي بزاره
مرسي
سلام عزیزان از همه دوستانی که گوشی 5700 دارن ازشون خواهش دارم هر نرم افزار یا بازی یا هر چیز دیگه که رو گوشیشون نصب میکنن و جواب میده بزارن تا بقیه هم از سردرگمی در بیان من خودم برا نرم افزار افیس و پی دی اف که به گوشیم بخوره همه جارو گشتم ولی به نتیجه نرسیدم در ضمن چند تا بازی خوب هم میخوام تو گوشی بریزم ولی متاسفانه دقیق نمیدونم که کدوم بازی ها به گوشی میخوره اگه اقایون بتونن نرم افزارهایی رو که رو گوشیشون تست کردن اینجا بزارن که بقیه هم استفاده کنن خیلی خوب میشه از همگی ممنونم که منو در خرید گوشی راهنمایی کردن به نظرم با این قیمتا همچی گوشی گیر نمیاد. باتشکر از همه
من پی دی اف ریدر رو از قسمت نرم افزارهای کاربردی برای سری 60 ورزن 3 و بازیها رو از تاپیک تمام بازیهای موجود در پی سی ورلد دانلود کردم.مانند بازی اسفالت 2 یا pgr .
در همون تاپیک نرم افزارهای کاربردی برای سری 60 ورزن 3 میتونی افیس رو هم پیدا کنی .البته نرم افزار افیس باید ساین بشه که اون هم کار بیلچه جان هست.
شهاب جان شما ان73 دارید برای تغییر زبان ان73 باید به کلوپ ان73 برید.من دارم گیج میشم با کارهای شما .!!ولی به هر حال نشانی منوی تغییر زبان 5700 رو میگم:ابتدا برو تو ستینگز سپس برو تو فون ستینگز و سپس برو تو پرسونالیز بعد برو تو لنگوییج.البته منظورتون از زبان فارسی چی بود؟؟من زبان فارسی ندارم!!دوستان راهنمایی کنید.شاید گوشی شما رو دست کاری کردند که زبان فارسی داره+1000 عیب دیگه؟؟؟!!!خواهشا شهاب جان راهنمایی کن!
فیلم بردارای 1 ساعت .وقتی پایینشو میچرخونی جفت بلند گو میره سمت چپ گوشی .صدای سه بعدی اش معرکه است موقعی که هندسفری رو میزنی
rainysky50 یعنی اگه تو گوشی زبان فارسی داشته باشه یعنی دستکاری شده ؟
mg74 جان مگه شما هم زبان فارسی رو داره؟؟؟؟
سلام ببینین دوستان گلم اسم من هوتی هستش نه هاتی هوتی رو به صورت فانتزی نوشتم ( قابل توجه دوست گلم rainysky50 )
خوب بیریم سراغ اصل مطلب دوستان گل گوشی های مجارستانی زبان فارسی ندارن چینیاشو نمی دونم
اگه واسه هر کسی داشته باشه یا واسش ثبلا نصب کردن یا گوشیش چینی و یا خدایی نکرد دست دوم بهش انداختن
فعلا...
هاتی جان ببخشید به خاطر اشتباه من در تلفظ اسم شما. ...هاتی جان من هم به شهاب جان میگم که اگه گوشیش زبان فارسی داره پس مطمئنا قبلا کسی براش نصب کرده.چون گوشی شهاب جان نیز مجارستانی هست.
عزیز دلم هوتی هوتی هوتی هوتینقل قول:
فهمیدی ؟
راستی در مورد آقا شهاب باید عرض کنم که بله یقینا قبلا فارسی ساز روی گوشیشون نصب شده
عزیز خواستی با ما در ارتباط باشی بیا اینجا :::::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ایمیلم ::::::: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینمتون
فعلا...
نقل قول:
دوست من اين همه من اينجا در مورد 5700 بحس كردم بررسي كردم مشكلاتش رو ذكر كردم
كي از ن73 حرفي زد من از هر دو گوشي استفاده ميكنم
من تا حالا n تا گوشي عوض كردم فرق گوشي چيني رو با گوشيهاي ديگه تشخيص ميدم
اگرم اين يكي عتيقه از كار در اومد و زياد ازش راضي نيستم به خاطر اصرار برادرم بود
وگرنه من هميشه بهترين گوشي ها رو گلچين ميكنم
تست هايي هم كه انجام دادم به خاطر اصل بودنش تو پستهاي قبلي توضيح دادم
نميذونم چه اصراري داريد بعضي از اين گوشيهاي 5700 رو چيني نشون بديد
اين سري موجود در بازار سري اول و سري اول هميشه اصل
همين ن73 موجود در بازار بعد از 2 سال توليد امتيازش به چين داده شد
اگه كسي 5700 چيني پيدا كرد عكسشو اينجا بزاره ما هم ببينيم
مشكلاتي هم كه در مورد 5700 گفتم در گوشيهاي اصل ديدم نه غير اصل منتحا در بعضي بيشتر در بعضي كمتر
بعضي هم نميخوان قبول كنن اين مشكلاتو وارد حاشيه نشيم
گوشي من كيبردش فارسي و زبان فارسي روش نصبه
دوستان كه مسل من كيبردشون فارسي به اين ادرسي كه پايين نوشتم برن(در منو) ببينن چه زبانهايي داره فقط ماله من فارسي يا ماله اونام اينجوريه
ماله من كه اين 5 تا رو داره
اتوماتيك
انگليسي
فارسي
اردو
عربي
Setting> phone setting> general> personalisation> Language> phone language
rainysky50
عزيز اسمت رو بگو به اسم صدات بزنيم يوزرت تلفظ فارسيش سخته
نقل قول:
نه هوتي جان دست دوم نيست
فرض كنيم چيني چه ربطي به فارسي بودن داره
nabakhshoOde
ورود مجددت رو خوش امد ميگم
اميد وارم اون ........ ديگه پيداش نشه
می بخشید دوست گلم اشتباه از من بود خوب دقت نکرده بودم شرمنده بله فارسی هم داره ولی عزیزم صفحه کلیدش عربیه یعنی گ چ پ ژ رو ندارهنقل قول:
فعلا...
اهان نکته مشخص شد.گوشی من فقط زبانهای انگلیسی و عربی و فرانسه رو داره .کیبوردش هم عربیه.دکمه ی 3 در یک راستا قرار داره.قسمت چرخان گوشی با قسمت بالایی در یک راستا هستند و انحنا نداره.در ضمن من گوشیم رو دقیقا یک هفته پس از پایین اومدن قیمت این گوشی از 680 تومن (بدون رجیستر) به 300 تومن خریدم.جالب اینکه من اینترنتی خرید کردم و موجودی فروشگاه همین یک عدد بود.با فروشگاه تماس گرفتم و گفتند همین یک عدد اخریه. چند روز دیگه سری جدید میرسه.من هم همون یه دونه ی اخری رو سفارش دادم.با این حساب مثل اینکه خیلی سود کردم!!!!!!!
من از 5700 چینی عکس دارم.خواهشا بگید چطوری تو سایت قرار بدم؟؟؟
کد:http://i11.tinypic.com/67gzpg5.jpg
روی عکس زوم کنید .همونطور که میبینید نوشته شده made in china
اسم من امین هست.هوتی جان من قاتی کردم.ببخشید که برای بار سوم اسمتون رو اشتباه نوشتم.از ته دل معذرت
ممنون شهاب جان ! :40:نقل قول:
nabakhshoOde
من هنوز پستی نداده بودم تو فروم و تو پیامهای خصوصی در حال جنگ با مدیرا بودم ! :27: از کجا فهمیدی برگشتم ؟!:21:
به هر حال امیدوارم وضعیت این تاپیک جوری شه که واقعیتهای این گوشی رو بگیم نه تعصب بیخودی داشته باشیم ...!
ممنون شهاب جان ! :40:نقل قول:
nabakhshoOde
من هنوز پستی نداده بودم تو فروم و تو پیامهای خصوصی در حال جنگ با مدیرا بودم ! :27: از کجا فهمیدی برگشتم ؟!:21:
به هر حال امیدوارم وضعیت این تاپیک جوری شه که واقعیتهای این گوشی رو بگیم نه تعصب بیخودی داشته باشیم ...!
دوستان در مورد باطری این گوشی که مدلش Bp-5m هست باید بگم من 3-4 روز پیش علائدین بودم این باطری نه اصلش نه تقلبیش هنوز به بازار نیومده پس خیالتون راحت باشه که باطریتون اصله و هنوز تقلبیش نیومده !
گوشی منم زبونایه عربی انگلیسی و فرانسوی رو پشتیبانی میکنه !
نقل قول:
خوب بیریم سراغ اصل مطلب دوستان گل گوشی های مجارستانی زبان فارسی ندارن چینیاشو نمی دونم
اگه واسه هر کسی داشته باشه یا واسش ثبلا نصب کردن یا گوشیش چینی و یا خدایی نکرد دست دوم بهش انداختن
البته هوتی جان ربطی به کشور سازنده نداره ساخت هرجا باشه میتونن روش زبون فارسی نصب کنن ! به هر حال گوشی تو ایران تا به دست مشتری برسه خدا میدونه جعبش چند بار باز میشه و از چنتا ***** عبور میکنه !
نقل قول:
اگرم اين يكي عتيقه از كار در اومد و زياد ازش راضي نيستم به خاطر اصرار برادرم بود
البته شهاب جان قبول دارم حرفاتو در مورد مونتاژ این گوشی که چندان خوب نیست ! ولی خوب امکانات خوبی رو هم این گوشی کنار هم قرار داده :
1- کیفیت خیلی بالای ال سی دی با رزلوشن مناسب ( 320*240 ) و عملکرد مناسب زیر نور خورشید !
2- کیفیت بالای صدا تو هدفون ( البته به پای سری W نمیرسه ) و همینطور اسپیکر !
3-عمر باطری قابل قبول
4-سرعت کم نظیر و هنگ خیلی کمتر نسبت به اکثر گوشی های سری 60 ...
5-حافظه ی 1 گیگ همراه
6-سایز مناسب ( برعکس خیلی از گوشی های نوکیا ) و قیافه ی جذاب
نقل قول:
يعني گوشيت زبان فارسي داره كيبرد رو نميگم زبان فارسي رو گوشيت نصبه
دوستان كه كيبرد عربي دارند ببينند گوشيشون زبان فارسي داره
ببينيم جريان چيه
نقل قول:
بله امين جان
من براي اولبن بار دارم ميبينم پشت يه گوشي نوكيا نوشته made in chine
گوشيهاب چيني بودن ولي پشت گوشي ليبل چين نبوده
جالب اين كه برد گوشي هم سبز پر رنگ
پشت گوشي من كاملا با اين گوشي فرق داره
حتي نوشته هاي پشت گوشي هم فرق دارند
زوم كن با عكسي كه گذاشتي مقايسه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بي خيال
كاملا موافقم
برنامه واسه اين گوشي سراغ داريد لينك بدبد دانلد كنيم
نگين سرچ كنم كه از حوصلم خارجه
چقدر تعداد 5700 كم همين چند نفريم
دوست من تا چند روز دیگه من هم به شما ملحق میشومنقل قول:
چقدر تعداد 5700 كم همين چند نفريم
سلام خدمت دوستان من هم چند وقتی هست که این گوشی رو خریدم خیلی ازش راضیم دوربینشم عکساش خوبه فقط مشکلش تو شبه که خوب عکس نمیگیره فقط یه سوال داشتم میخوام بدونم ضبط صدا هنگام مکالمه داره اگه داره کجاس وچطوری باید فعالش کرد.
کی پد من هم عربیه ولی گوشیم زبون فارسی نداره !نقل قول:
دوستان كه كيبرد عربي دارند ببينند گوشيشون زبان فارسي داره
ببينيم جريان چيه
رو خود گوشی نداره ولی با نصب برنامه میتونی این کارو بکنی !نقل قول:
سلام خدمت دوستان من هم چند وقتی هست که این گوشی رو خریدم خیلی ازش راضیم دوربینشم عکساش خوبه فقط مشکلش تو شبه که خوب عکس نمیگیره فقط یه سوال داشتم میخوام بدونم ضبط صدا هنگام مکالمه داره اگه داره کجاس وچطوری باید فعالش کرد.