نقل قول:
آموزشو دقیق خوندم
فایل exe رو هم اجرا کردم do it رو هم زدم
810 رو میخوام وصل کنم
رجیسترش هم اصلیه
cid49
red
Printable View
نقل قول:
آموزشو دقیق خوندم
فایل exe رو هم اجرا کردم do it رو هم زدم
810 رو میخوام وصل کنم
رجیسترش هم اصلیه
cid49
red
لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید . شاید به نتایج درخشانی در مورد قابلیت والکمن سونی اریکسون رسیدیم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم درایور کارت گرافیک و کارت صدا و مودم و این چیزاست...نقل قول:
یوهوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووونقل قول:
درست شد دیگه روشن نشد و یه لوگ کامل رفت از بس ذوق کردم اومدم همین الان خبرشو دادم
امیدوارم تا آخرش بره .
ببین من ویندوز سرویس پک 2 نصب کردم . قبل از اینکه هیچ چیز دیگه نصب کنم اعم از چیپست درایور یا گرافیک و مودم و صدا و مادر بورد .... هیچی هیچی . ویندوز خام خام . فون ایکس رو اجرا کردم کابلو زدم ازم دراایور یو اس بی خواست . بهش دادم ( اون دومیه که معرفی کردید) درست شد عین ماه شناخت.
نمیدونم یا ایراد از ویندوز بود یا درایور هایی که همراد سی دی مادر بورد نصب میشه . آخه مادر بورد من گیگا هست و خودش خود به خود کلی درایور نصب میکنه . شاید نا سازگاری اینا بوده .
هرچی بود دیگه داره کار میکنهههه:8: :8: :8: :8:
-------------
سلام دوستان برای دومین بار گوشیم حک شد !!!!
حالا یه چیزی .. همین طور که میدونید من با درایور جدید usb هم گوشیم روشن میشد و با سیستم خودم نمیتونستم گوشیمو هک کنم چون بعد از 15 دقیقه روشن میشد و میبردم با سیستم داداشم که شبیه سیستم من بود هک میکردم و گوشیم روشن نمیشد و دفعه اول هم با سیستم داداشم هک شد.. تا اینکه دیروز من با سیستم خودم برنامه xs++ رو امتحان کردم جالب اینجاست که ذرایور usb رو سیستم من با برنامه xs alpha نصب بود ولی من زمانی که خواستم یا xs++ گوشیم رو وصل کنم از من درایور usb خواست...و من ادرس درایور جدید رو دادم و گوشیمو اتارت کردم و در عرض 1 ساعت هک شد....
حالا اینو میخوام بگم که دوستانی که مشکله روشن شدن دارن ا..اگه با xs alpha روشن میشد ایندفعه با xs++ امتحان کنن که مثل من دوباره باید usb درایور رو نصب کنن چون برنامه ازشون میخواد اگر هم دیدید که نشد من فکر کنم با نصب ویندوز Xp جدید ( ترجیحا sp2 ) و نصب usb driver جدید مشکلشون حل بشه !!!!
چون بعضی از دوستان هم با xs و هم با xs++ با usb driver قدیمی گوشیشونو وصل کردن و الان که میخوان درایور جدید بهش بدن باز مشکل ایجاد میکنه ولی کسانی که هنوز یکی از این ذو برنامه رو امتحان نکردن حالا هر کدوم که باشه میتونن با همون برنامه امتحان کنن و سیستم دوباره لزشون usb driver میخواد که ایندفعه درایور جدید رو بهش بدید ببینید چه طور میشه !!!!!!!!!11
دوست گلم: حرف L از محذوفات زبان انگلیسی در بعضی جاهاست.. مثل کلمه و در کلمات فارسی خواندن "و" خونده نمیشه و در انگیسی هم مثل کلمه Talk (با تلفظ تاک)یا Walk (واک) این حرف L خونده نمیشه و تلفظ درستش واکمن هستش...نقل قول:
یا علی
نقل قول:نقل قول:
و اگر ذوستمون این مورد رو رعایت کنه دیگه گوشیش روشن نمیشه......:31:
شرمنده . اشتباه شد . دیگه بیشتر از این خوار و خفیفمون نکن....:41:نقل قول:
نمیشه ه ه ه ...
از بس با این برنامه و درایور و اینا کلنجار رفتم دچار افسردگی شدم ... :41:
.
هیچ جوری نمیشه ...
بازم روشن شد . نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه........نقل قول:
آقا من فقط تونستم جلو روشن شدنشو توی 2 دقیقه اول بگیرم حالا بعد از نیم یا یک ساعت روشن میشه . با آلفا6 و ++ هم هر دو امتحان کردم اما همچنان روشن میشه.
حدود 5-6 بار هم تست کردم هر بار زمان روشن شدنش فرق میکرد.
منم دارم افسرده میشم . میبینی چقدر یواش یواش تایپ میکنم... مال افسردگیه.
:2: :2: :2:
:27: ... حالا این قدر حرص نخور پسر ...نقل قول:
.
باید صبر کرد دیگه شاید بالاخره یه راهکاری تو ورزن های جدید ارایه بشه .
:8:
من سریال گوشیم اصلی ولی وقتی به برنامه xs++ وصل می کنم تو مشخصات گوشی سریال رو فقط 8 رقم اول رو می زنه و بقیه رو ستاره میزنه :46:
21:52:20| XS++ v1.2 Ready !
21:52:49| Attempting to open the interface...
21:52:49| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:52:49| Turn off phone
21:52:49| Hold C Button on phone and connect phone.
21:52:49| You have 30 seconds.
21:52:49| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:52:54| PORT STATUS: ACTIVE
21:52:54| Baseband ID: 8040
21:52:54| Hardware Platform: db2010 Marita compact
21:52:54| Protocol Version: 3.1
21:52:54| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
21:52:54| This is a PRODUCTION_ID loader
21:52:55| Activating GDFS...
21:52:55| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810)
21:52:55| ...using GDFS name
21:52:55| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:52:55| PHONE INFO
21:52:55| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:52:55| DBID: db2010
21:52:55| OTP CID: 49
21:52:55| EROM CID: 49
21:52:55| EROM color: Red
21:52:55| IMEI: 35462301xxxxxx
21:52:55| Phone: W810
21:52:56| Operator: M_EAST_N_AFR
21:52:56| CDA: CDA102295/7 R2A
21:52:56| Firmware: R4ED001
21:52:56| EROM: n/a
21:52:56| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
21:52:56| Ready for operation!
یکی میمرد از بی نوایی......:19:نقل قول:
بابا بی خیال ما اصلا گوشیمون هک نمیشه اونوقت شما ناراحتی که چرا ستاره داره؟ خوب واسه قشنگیه حتما ...
الهی گوشی همتون بیفته تو لیوان نوشابه زرد
(شوخی کردم ناراحت نشی ) :10:
سلام .. از همه کسانی که وارد هستند خواهش میکنم کمکم کنید :(
اگه من با XS++ یا phone xs فقط FS رو فلش کنم واسه سریال مشکلی پیش میاد؟(اخه کلی فایل اضافی up کردم توش و مموریش الان 18 تاست فقط و سرعت گوشیم هم اومده پایین..
اگه نه فایل FS با چه پسوندی باید باشه تا تو برنامه قرار بدم؟ من چند تا FS و main با پسوند fbn وmbn دارم......... ممنون:41: :41: :41: :21: :21: :21:
++xs هم مثل phone xs هست رجیستر نمیپرونه.......نقل قول:
می خواستم بدونم اگه ++xs رجیستر رو نمی پرونه از اون استفاده بکنم .
باید آخر سر main مربوط به فریمورش رو فلش کنی...بقیه کارها یکیه.....main رو میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کنی و دانلود کنی.....یا اگه حال داشتی فریمور جدیده روش فلش کن بعد اینکارو بکن...نقل قول:
آقا حمید چیز جدیدی نمی خوای معرفی کنی !!؟؟ من دیگه نمی دونم گوشیمو برای چی حک کنم یعنی به اشباع رسیدم . آگوستیک و درایو دوربین و 12 تا منو فلشو 2 3 تا اسکینو هر چی که گذاشتی رو ریختم رو گوشیم . الان هیچ کاری برای هک کردن ندارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام جونم درد می کنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی راهی واسه زیاد کردن sms واسه w810 پیدا نشد ؟؟؟
اگه cid 36 بود میشد تبدیل کنی به red (خودت) اما واسه cid 49 فکر نکنم تا حالا شده باشه...میتونی ببری بیرون برات red کنن...نقل قول:
بازم error داد؟ error ش چیه؟....چی میگه؟.....متن error رو بنویسنقل قول:
نقل قول:
بلاخره مشکلت حل شد!؟ .....خوشحالم...:20:
آخ این جاش اینجا بود؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آخرین ورژن ویندوز xp رو نصب کردید؟ اگه گوشی روشن میشه بکوبیدش تو دیوار.....منم همین کارو میخوام بکنم....هندزفریم و گم کردم.:41: ..از نعمت واکمن محرومم!:2: ...هندزفری اصل چنده؟
پسر خوب...ماله همه اینجوریه مشکلی نیست...نقل قول:
یکی میگفت خانوم زردک میخواهی؟نقل قول:
چی دیگه میخوای ؟ باحالاش همینا بود.! حالا برا خالی نبودنه عریضه یه دفعه کله main &fs با هم فلش کن....منم امروز همینکارو میخوام بکنم...یه راه حل واسه تم orbitpass پیدا کردم....میتونی shortcut ها رو رو یه چیز بیخود بزاری..مثلا play now ..هر 4 تاشو بزار رو play now ...ببین دیگه چجوری میشه به منو نفوذ کرد؟نقل قول:
نقل قول:
تا حالا رو گوشی چنج شده امتحان نکردم......خوب با ++xs فیلهایی که آپ کردی رو پاک کن..!>.....مسیر فایلهایی که ریختی تو گوشیو بهش بده ...تو همومن قسمت fsx یه کادر داره بزن add file بعد مسیرها رو بهش بده خودش پاک میکنه...
:27: ای بابا امان از حواس پرتی ، گمش کردی پس ؟!نقل قول:
.
تو دیوار که نه اما اگه بشه کم ضرر کنم میخوام بفروشمش به نظر شما چند میگیرن یک ماه بیشتر نیست گرفتمش ، هیج مشکل خاصی ام نداره ... میخوام اگه بشه ان 73 بگیرم ...
.
به نظر شما چند میگیرنش ؟!
.
مشکی چنج شده مالزی دو کابل ا ...:13:
آقا حميد تو رو خدا كمكم كن/ امروز وسوسه شدم و گوشيم رو هم main و هم fs رو فلش كردم گوشيم روشن ميشه اما واكم تنها كار ميكنه و وقتي start phone رو انتخاب ميكنم ارور ميده. configuration error.please contact your network. ممنون ميشم راهنماييم كني.
نقل قول:
اتفاقا من تو چند دقیقه پیش کله main &fs رو فلش کردم تو 10 دقیقه!!!! چه حالی داد سرعت گوشی توووووپ!!!
....اصلا نگران نباش ....خونسردیتو حفظ کن ....مشکلی نیست.....!
ببین عزیزم اگه main و fs رو درست انتخاب کرده باشی...با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کن....customize نکن....این روش فرق میکنه....پس customize رو تیک نزن!!... بعد که فلش کرد گوشیو روشن نکن! اون فایل ssw رو روش فلش کن بعد وصل کن به فار و پک customize رو کپی کن تو tpa\preset\custom چند تا فایله ....که میتونی اون رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ا دانلود کنی...باید اینو دانلود کنی....model_CDA102555_6_M_EAST_N_AFR.zip...... ..از فار بیا بیرون وصل کن به ++xs و main رو دوباره روش فلش کن...بعد گوشیو روشن کن اولش میزنه please wait هیچ کاری نکن خودش درست میشه....اگه سرعت عمل داشته باشی(مثله من) تو 10 دقیقه میتونی یه فلش تووووپ بکنی.....موفق باشی یا حق
نفهمیدم . یعنی این جاش اینجا بود یا جاش اینجا نبود؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
گمش کردم لعنتیو!...حالا موندم تو کف....هندزفری اصلش چنده؟.....اگه بتونی گوشیتو 220 تا بفروشی خیلی به نفعته...البته 200 هم بد نیست... n73 گوشیه توپیه ...الان فکر کنم بالای 420 باشه...یه 200 تا باید بزاری روش......
نقل قول:
بیخیال!:27: :5:
:41: ... کاش همین 220 بتونم بفروشم ...
.
ممنونم .
.
من شنیده بودم20 تا 30 تومنه اصلش تو تاپیک ها راجع بهش بحث شده کامل فکر کنم تو این نکات قبل و بعد از خرید گوشی باشه ....
قربان میشه لینکه این 12 تا منوی فلش و اسکینها رو بزاری تا ما هم نسبت به گوشیمون احساس پوچی کنیم !!!؟؟؟نقل قول:
سلام
از دوستانی که گوشیشونو با Far تونستن دستکاری کنن میشه فایل های ارجینال صدا رو از ورژن R4EA031 یه جایی
آپلود کنن .
البته اگه قبل از هک Mega Buss بخوبی کار می کرده .
ممنون
دستت درد نكنه آقا حميد به دادم رسيدي. توضيحاتت عالي بود.
راستي نميشه جوري فلش كرد كه ديگه customize لازم نداشته باشه و گوشي مثل فابريكش بشه.
اگه منظورت آکوستیک ارژینال رو گوشیه دارم ولی باید بگردم برات پیدا کنم(البته مگاباس به باحالی الان که هکش کردم نبود)نقل قول:
پیدا کردم آپلود میکنم
آپ کردم
اینم لینکش
برای کپی کردن آکوستیک توی گوشی باید اونو تو چه پوشه ای آپ کرد ؟
اگه کسی اینو دید ممنون میشم زودتر جواب بده . الآن خونه دوستم هستم و اون لینک صفحه اول
phone xs alpha 6 هم خرابه و من نمیدونم تو چه آدرسی باید بریزم .
ممنون میشم زودتر جواب بدید .
توی
ifs\settings
دیگه
با سلام و خسته نباشید
من یک گوشی w810دارم یک بار خاموش کردم دیگه روشن نشد با آموزشی که برای بلند که برای بلند کردن صدا بود را تا مرحله فرستادن فایل W810_R4EA031_MAIN_GEرا NERIC_HN_RED49با XS++ رفتم وگوشی روشن شد
اما وقتی میخواهی حالت را انتخاب کنی گوشی گیر میکنه و باید باتری را دراورد یا انتخاب هم میشه کرد سیم
را نمیشناسه
مراحل FarManager170وقتی گوشی را میشناسه در farهیچ فایلی وجود نداردو نمتونم کار را به طور کامل امجام بدم
عاجرانه در خواست کمک دارم
دوست عزیز به گوشی شما شماره سریالش اصلی نیست باید بدی برات رجیستر کنن .
4 تومن خرجشه .
شما باید از برنامه ی phone xs alpha 6 استفاده بکنی نه از ++XS و Far .
آقا حمید من منظورم کلیدای جهتی نبود که شما می گی هر 4 تاشو بزار رو play now ... من اون دکمه ی نقره ای رنگ بود که توش میتونی به هر جایی shortcut بسازی و بعد بری توش :13:نقل قول:
من قبلا" چند تا منو فلش گذاشته بودم . (چند صفحه ی قبل ) توی این لینک هم منو فلشهای توپی واسه دانلود داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسکین رو هم که من بی خیال شدم چون وقتی لود کردم رو گوشیم ، گوشیم قاتی کرد اساسی هر یک ربع یک بار باید خاموش روشن می کردم بعد اسکینو پاک کردم درست شد .:13:
با سلام اقا تو این مرحله1 ساعت و نیم که موندم طبیعیه ؟ در ضمن من از درایو جدیده که اقای w810 پیشنهاد کرده بودند استفاده کردم گوشیمم سریال اصلی با اخرین فریم ویر بود!!!
آقا حمید میشه لینک دانلود مستقیم دانلود فایل های main , fs واسه W810 رو که خودتون از SE-NSE برداشتید و
گوشیتونو فلش کردین بزارین ؟
من فایل main رو از صفحه ی اول دارم ولی نمی دونم کدوم فایل fs رو انتخاب کنم درسته .
ممنون میشم لینک مستقیم فایل رو بزارید ؟
مرسی