سلام
خیلی جالبه نوشته بعدی من درباره تست pcflank هست
من بعدا توضیح میدم چطوری میشه با اوت پوست بهترین نتیجه رو گرفت
خیلی تند نرید
سودا جان شما ورژن اوت 3 بیتا رو از کجا گرفتی هنوز خود شرکت نسخه رسمی نداده
Printable View
سلام
خیلی جالبه نوشته بعدی من درباره تست pcflank هست
من بعدا توضیح میدم چطوری میشه با اوت پوست بهترین نتیجه رو گرفت
خیلی تند نرید
سودا جان شما ورژن اوت 3 بیتا رو از کجا گرفتی هنوز خود شرکت نسخه رسمی نداده
حالا شما از ZoneAlarm خوشتون نمیاد چرا Outpost را به رخ میکشید؟نقل قول:
hossein84x
ما که اوت پوست نسخه 3 تست کردیم همینی رو گفت که شما فرمودی
نظر کلی من اینه که همه اینها (ZoneAlarm , Outpost , Kerio ) خوب هستند، فقط خواستم بهتون بگم ZoneAlarm هم فرق کرده و بهتره شده که ظاهرا بعضی ها باور نمیکنند.
شما که خودتون استاد این مسائل هستید چرا یک بار تست نمی کنید تا با چشم خودتون ببینید؟ به خدا ZoneAlarm فرق کرده! (به بقیه هم کاری ندارم)
كي گفته ZoneAlarm بده؟؟؟
هر كي گفته بياد من اثبات ميكنم كه بهترينه.
كل كل ؟؟
واي واي واي واي
بابا zone alarm عالیه،outpost عالیه ،کریو هم توپه،همه این ها امنیت سیستم را به نحو بسیار خوبی تامین می کنند،حالا یکسری تفاوت ها دارند که دوستان روش بحث می کنند و اتفاقا خیلی خوبه چون آدم چیز های جدیدی یاد می گیره و اطلاعاتش می ره بالا.
نقل قول:
كي گفته ZoneAlarm بده؟؟؟
هر كي گفته بياد من اثبات ميكنم كه بهترينه.
كل كل ؟؟
واي واي واي واي
تاييد شد! ... منظور فقط اطلاع رساني بود، بيد! كل كل نبود ! بود ! نبود ! باي باي ...نقل قول:
بابا zone alarm عالیه،outpost عالیه ،کریو هم توپه،همه این ها امنیت سیستم را به نحو بسیار خوبی تامین می کنند،حالا یکسری تفاوت ها دارند که دوستان روش بحث می کنند و اتفاقا خیلی خوبه چون آدم چیز های جدیدی یاد می گیره و اطلاعاتش می ره بالا.
eTrust Personal Firewall 5.5.114.000
Homepage - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فول ورژن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vivasoft
من تو چند تا سایت خیلی معتبر دانلود دیدم
شما هم خیالت راحت
دانلود کن و تستش کن
حرف نداره
Soda جان راست میگه نسخه 3 فایروال Outpost Pro اومده که تغییرات مهمی هم کرده بصورت Beta قابل دانلود و نصب میباشد.
کرکی جان سلام
در مورد اوت پست 3 بتا آیا با اینکه هنوز بتا هستش قابل اطمینان هست یا اینکه منتظر نسخه نهاییش باشیم ؟
به نظر شما نسخه 3 با اینکه بتا هست چه پیشرفت هایی داشته ؟
و دوم اینکه چرا تو این نسخه اینقدر حجمش کم شده فایل ست آپ نسخه 2.7 حدود 6.8 مگ حجم داشت ولی این یکی حدود 3.5 مگ هستش
این همه اختلاف به نظر شما با توجه به اینکه دیتابیس آنتی اسپایور هم به برنامه اضافه شده ناشی از چیه ؟
آیا عجیب نیست یا اینکه روند فشرده سازی فایلها یه جهش بزرگی داشته ؟
کرکی جان سلام
در مورد اوت پست 3 بتا آیا با اینکه هنوز بتا هستش قابل اطمینان هست یا اینکه منتظر نسخه نهاییش باشیم ؟
به نظر شما نسخه 3 با اینکه بتا هست چه پیشرفت هایی داشته ؟
و دوم اینکه چرا تو این نسخه اینقدر حجمش کم شده فایل ست آپ نسخه 2.7 حدود 6.8 مگ حجم داشت ولی این یکی حدود 3.5 مگ هستش
این همه اختلاف به نظر شما با توجه به اینکه دیتابیس آنتی اسپایور هم به برنامه اضافه شده ناشی از چیه ؟
آیا عجیب نیست یا اینکه روند فشرده سازی فایلها یه جهش بزرگی داشته ؟
مسعود جان من خودم از نسخه Outpost pro 2.7 Final استفاده میکنم . و تا حالا نسخه بتا 3 از اون رو نصب نکردم.
همین طور که میدونی نسخه های آزمایشی قابل اطمینان نیستن و امکان داره که باگهایی توش باشه
که فعلا شناسایی نشدن . از طرفی دیگه چون Outpost Pro برای اولیـــــــن بار هست که میخواد همزمان با فایروالش
آنتی سپای ویر هم ارائه بده به همین دلیل فعلا تجربه کافی در این زمینه رو نداره و نمیشه در اولین نسخه ارائه شده
توسط این شرکت بهش اعتماد کرد. ولی بعد از آزمایشاتشون بر روی نسخه جدید و بیرون دادن نسخه Final من خودم یک
دقیقه هم منتظر نمیمونم و نصبش میکنم.
اما در مورد اینکه چرا فایروال قویی که در نسخه الانش حدود 7 مگ حجم داره و در نسخه جدید بتا که بیرون داده حجمش با
وجود اضافه کردن آنتی سپای ویر کمه... واسه منم جای سوال هست که جواب این رو شاید بشه با نصب کردن اون بر روی سیستم فهمید.
یا اینکه باید منتظر بمونیم تا نسخه اصلی اون بیرون داده بشه.
البته یک چیزی هم هست که نباید اون رو نادیده گرفت...
Outpost Pro تجربه خوبی در فایروال و نوع حملات داره و فکر نکنم حتی در نسخه بتا هم بیاد اشتباهی
رو انجام بده منظورم در نوع مقابله کردن با حملات هستش. فقط بحث نداشتن تجربه کافی مربوط میشه
به آنتی سپای ویر و فکر نکنم بتونه با شرکتهای معتبری همچون Spyware Eliminator , Ewido , Spy sweeper
رقابت بکنه ولی به نوبه خودش میتونه امنیت رو بیشتر بکنه که این واسه خودش خیلی مهمه.
سلام
سودا جان این فایلی که گذاشتی پسورد میخواد
من هنوز سایت معتبری برای اوت 3 پیدا نکردم
vivasoft جان می تونی به ادرس های زیر از دو سایت معتبر بری:
اوت پوست 3 رو نصب کردم چندتا باگ داره بعد از تموم شدن نصب و ریستارت سیستمم بالا نیومد
سستمو دستی بالا اورودم و اکسپلورر دستی اجرا کردم درست شد
تو قسمت اپدیت برنامه میگه 6 مک اپدیت وجود داره ولی به سرور نیمتونه وصل بشه
بهتر چند روز دیگه صبر کنید شاید نسخه رسمی داخل سایتشون قرار بدن
دوستان سلام من هم اتبوست 3 را نصب کردم ولی سرعت اینترنتم تقریبا به صفر رسید مجبور شدم انیستالش بکنم
یکی بگه کدو فایروال بهتره واقعاااااااااااااا عالی هستش ؟!!!!:-?
tornado2800 من به شما kerio رو پیشنهاد می کنم به دلیل سازگاری بسیار بالا با firefox و امکانات قوی از جمله Ad Blocking در firefox
کسانی که در فایروال کریو اطلاعات دارند میشه اگر اطلاعاتی دارند بگند که چرا نسخه Kerio 2.15 طرفدار زیاد داره و با وجود اینکه نسخه های جدید اومده ولی متخصصین در سایتهای امنیتی این نسخه رو بیشتر از بقیه پیشنهاد میکنند.
Kerio 2.15
البته این موضوع با آنتی ویروس کاسپرسکای پـــــرو نسخه 4.5 هم صدق میکنه.
Kaspersky Personal Pro 4.5
فعلا تا بعد...
آره ويوا جاننقل قول:
نوشته شده توسط vivasoft
منم همين مشكل رو داشتم
البته فكر كنم چون كه نسخه قبليش نصب بوده اينطور شده
يعني با اينكه نسخه قبلي رو آنيستال كردم بازم اين طور شد
چی شد چرا اینجوری شد
افزایش امنیت برای همه
نگاهی بر عملکرد سایت pcflank :
واقعیتی که وجود داره هر سایتی در قبال سرویسی که ارائه میده یه چیزایی روهم در کنارش تبلیغ میکنه ولی این سایت خیلی
خودشو وابسته تبلیغات نکرده و در کل برای تست امنیت سایت بدی نیست
اگر شما هم مثل خیلیا بدون انتی ویروس و فایروال مناسب در حال وبگردی و چت و دانلود از سایتهای مختلف هستی بهتره سری
به این سایت بزنی و نگاهی به تستهای مختلف این سایت بندازی شاید متوجه بشی که احتمال اینکه آسیب ببینی زیاده
علاوه بر خبرها و معرفی نرم افزای های امنیتی مختلف در کناره سمت چپ این سایت قسمتی برای تست امنیت وجود داره
اولین تست این قسمت QUICK TEST که تقریبا همه تستها رو شامل میشه و با سرعت خوبی هم اجرا میشه در ادامه ما درباره
این تست صحبت میکنیم
مرحله اول :
اگر شما فایروال نداشته باشید و با هر مرورگری به صورت عادی این تست و انجام بدید.ابتدا سایت اطلاعاتی در باره بسته های
که به سیستم شما فرستاده میشه میده بعد ای پی شمارو مشخص میکنه بعد به مرحله نتیجه میره
در این قسمت شما سه شکلک میبینید
1-قسمت های آسیب پذیر
2-حملات تروجان
3-وضعیت مرور گر
با این شرایط شما احتمالا 3 شکلک خطر قرمز و در بهترین حالت 1-قرمز 2-زرد 3-قرمز دریافت میکنی که نشون میده در صورت
حمله احتمالی شما واقعا در خطری
بهبود امنیت :
مرحله دوم :
شما یه فایر وال خوب مثل اوت پوست یا کریو نصب میکنی
در این حالت بعد از انجام تست شما به این نتیجه میرسید 1-زرد 2-زرد 3-قرمز که اینجوری بازم در خطرید
مرحله سوم : تظیمات بهتر فایروال
در اوت پوست به قسمت Options رفته بعد وارد SYSTEM شوید و مد Stealth یعنی مخفی و نامریی رو انتخاب کنید
اگه شما تحت سلطه مخابرات لجن ایران نباشید اوت پوست به سرورش متصل میشه و شمارو مخفی میکنه
در این حالت نتایج :1-زرد 2- سبز 3-قرمز
(برای کریو از بقیه بپرسید بلد نیستم شایدم نداره )
(فیلتر مخابرات کارکرد این قسمتو مختل میکنه)
مرحله چهارم :تنظیمات بهتر
در اوت پوست رو قسمت Active Content راست کلیک کرده Ρroperties را انتخاب کنید در این قسمت
Cookies و Referrers را بلوک کنید بقیه قسمتها از این بخش رو میتونید بر اساس اطلاعات و نیازتون تغییر بدید(مثلا حتما پوپ آپ هارو ببندید فایلهای فلش و گیف رو کنترل کنید بستهای جاوا و غیره در این باره بعدا توضیح میدم)
نتایج بعد از تست : 1-زرد 2-سبز 3-سبز
بازم به جلو :
استفاده از PROXY SERVER :
برنامه های مثل hide ip اگه بتونید تو ایران با شرایط موجود ازش استفده کنید خیلی خوبه با اتصال تلفنی این برنامه توخیلی از جاها
کارنمیکنه
من تونستم به اینترنتی جدا از مخابرات ایران دسترسی پیدا کنم و شرایط امنیتیم خیلی بهتر شد
ولی برای بقیه : باید دنبال ip و پورت بگردن
دنبال ای پی های از هولند یا همون nederland بگردید نمیدونم چه ارتباطی با سروهای تو ایران دارن ولی سرعتشون خیلی بهتر
از بقیه کشورهاس - پورتهای مثل 3128 ممکنه هنوز بسته نشده باشن
فیلتر مخابرات باعث شده حتی امنیتمون هم پایین تر بیاد
اگه شما بتونید تو قسمت تستها به نتیجه 1-زرد 2-زرد 3-سبز (با اتصال تلفنی) دست پیدا کنید در قسمت گزارش اگه به شما گفت
پورتها بستس ولی قابل رویتن بازم شما امنیت خوبی دارید
توضیحات در باره اوت پوست 3 :
هنوزم این برنامه باگ داره ولی پیشرفتهای جالبی کرده
با اتصال تلفنی بدون استفاده از ------ سایت pcflank نمیتونه ip شمارو تشخیص بده ولی بقیه فایروالها نمیتونن این کارو بکنن
اطلاعات خیلی بهتری در باره حمله ها میده مثلا تو همین سایت بالا نوع حمله و پورتها و نام سایت حمله کننده رو میده و اونو
بلوک میکنه تو ورژن قبلی این کارو نمیکرد
تو سایت auditmypc.com که باز از سایتهای تست فایرواله من بهترین نتیجه رو گرفتم (با ورژن قبلی ضعیف تر عمل میکرد )
خیلی جالبه این سایت هیچ موردی رو ایراد نگرفت
ولی بهتر صبر کنیم تا ورژن درستو حسابیش بیاد
شکار تبلیغات و محتوا پیشرفت کرده مثلا تو سایت roozonline.com دیگه هیچ تبلیغ و عکسی تو صفحه اول نمیبینید
سلام
zone alarm pro v6.0.667.0
لينك دانلود :
بعد از دانلود ونصب برنامه از شما ميپرسه كه مايل به نصب فايروال هستيد يا پرو كه شما نسخع كامل يعني پرو رو اتنخاب كنيد نسخه پرو امكاناتي مثل ضد جاسوس و ضد ويروس داره . (در صفحه لينك دانلود عبارت فري را انتخاب كنيد )
لينك كرك :
خداحافظ.
ISS BlackICE PC Protection/ Server Protection 3.6
Download BlackICE PC Protection:
Download BlackICE Server Protection:
Registration:
viva جان با سلام....اگر امکان دارد لطفا مطالب آموزشی در خصوص outpost را ادامه دهید.....
تا حالا کسی از Black Ice استفاده کرده ؟
من خیلی ازش تعریف شنیدم و تا جایی که میدونم مایکروسافت هم فایروال خودش را تا حدودی از روی نسخه های اولیه BlackIce درست کرده ؛ قبلا برای دانلودش نمیشد از سایت خودش استفاده کرد و IP های ایران را کامل بسته بود ؛ الان دارم ور باهاش ببینم سرور رو دانلود کنم یا نسخه معمولیش رو ؛ حتما یه بار استفاده کنید ؛
همونطوری که گفتم مستقیم که برای دانلودش مراجعه کردم تو سایتش با این پیغام مواجه شدم :
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از این لینک مستقیم دارم دانلود میکنم ؛ ( یعنی اینا که راحت دسترسی به صفحه رو میگرن برای دانلود نکردن کاری نمیتونن بکنن ؟ )
به هر حال بعد از دانلود نتایج تحیقیقاتم رو میگم ؛
این فایل هم با حجم 108 کیلوبایت برای اینه که با خیال راحت Uninstall konid :
یخ سیاه داشته باشین ؛
من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.
ميل كوچولو جان من الان چند ساله كه با ZoneAlarm در خونه ی هکر رو هم می بینم. حالا بقیه فایروال ها رو نمی دونم .نقل قول:
من چندین ماه از black ice استفاده کردم الان هم بیشتر سرورها یا از black ice استفاده می کنند یا از isa.
تنها قابلیتی که این فایروال داره و خیلی از فایروال های دیگر نداره اینه که سعی در شناسایی هکر می کنه و در کشورهای دیگه در بعضی موارد شماره تلفن هکر رو هم میده.
البته من شنیدم که این فایوال در بعضی موارد به راحتی فریب می خوره،ظاهر قشنگی هم نداره،در مجموع چیز بدی نیست.
خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود
hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید
فرضا اگر اجماع هم بشه دلیل بر درست بودنش نیست. این جور نظر سنجی ها فقط باعث کل کل میشه و معیار علمی نداره.نقل قول:
خواهشمندم برای رسیدن به اجماع درباره ی بهترین فایروال یکی از عزیزان نظرسنجی ای را با ذکر نام تمام فایروالهای مورد استفاده ایجاد کنند تا مشکل پراکندگی نظرات برطرف شود
شما کل پست هایی که بچه ها در مورد فایروال بحث کردن رو بخون بعد هم یکی رو انتخاب کن، این خیلی بهتر از نظر سنجیه.
دقيقا سو تفاهم شده چون من اصلا از تلفن حرف نزدم.نقل قول:
hossein84xجان فکر کنم سوئ تفاهم شده،شما با zonealarmتونستید شماره تلفن هکر رو پیدا کنید من بهتون جایزه می دم.
طوری صحبت می کنید انگار شما اولین نفری هستید که از zone استفاده می کنید،شما چه مدته از zonealarm استفاده می کنید
در مورد zonealarm هم فکر کنم 6 سال هست که در کنار بقیه فایروال ها ازش استفاده می کنم. البته قدیم ها از black ice هم استفاده کردم ، چون در برابر Sub7 که اون موقع تو بورس بود خیلی قوی عمل می کرد.
اکثر بچه ها اینجا از روی خوش اومدن یا نیومدنشون صحبت میکنن
ويوا سافت جان شما به بزرگواري خودتون ببخشيد :jealous:
شما به بحث ادامه بديد
خوب همه كه اطلاعتشون مثل شما نيست، اين كاملا طبيعيه .نقل قول:
اکثر بچه ها اینجا از روی خوش اومدن یا نیومدنشون صحبت میکنن
سلام
ميخواستم بدونم با زون الارم ميشه اي پي شخص حمله كننده يا هر نوع مشخصات ديگه رو فهميد
ممنون
بله با ZoneAlarm علاوه بر IP میتونی مشخصات کامل ISP هکر رو (حتی در ایران) ببینی، از جمله شماره تلفن ، آدرس و ایمیل ISP تا از هکر شکایت کنی. ضمنا می تونی روی نقشه محل سکونت هکر را هم پیدا کنی (با دقت شهر)نقل قول:
سلام
ميخواستم بدونم با زون الارم ميشه اي پي شخص حمله كننده يا هر نوع مشخصات ديگه رو فهميد
ممنون
دانلودش کردم ولی اخه این لایسنس نامبر می خوادنقل قول:
نوشته شده توسط albator
اون رو از کجا بیارم
albator جان خودت یه لطفی کن
اینم چند تا لایسنس کی:
ivujc-rfgrp-662dp-8gs7um-i8gqg0
577ur-jsnjm-ek611-j8pu7e-8eq9u0
3a2v9-nfa94-t923g-5ntv08-ddv4q0
بالخره یکیش جواب میده:)
سلام
چجوری میشه از اتصال یه برنامه مثلا Babylon به اینترنت توسط Kerio جلوگیری کرد؟
پوریا جون شما کریو رو باز کن برو توی قسمت Intrusions بعد تیک قسمت Enable Application Behavior Blocking رو بزن بعدش هر وقت بابیلون خاست که وصل شه کریو پیغام میده و شما میتونی بلوکش کنی به همین راحتی:)
من میخواستم بدونم که kerio بهتره یا zone Alarm ?