مگه فیلم هست که کیفیتش پایین بیاد؟:31:نقل قول:
Printable View
مگه فیلم هست که کیفیتش پایین بیاد؟:31:نقل قول:
کیفیتش بالا میره ولی پایین نمیاد.نقل قول:
شما كه اين همه زحمت مي كشيد ، كيفيت بازي پايين نمياد ؟
البته سیستم من که اجرا نمیکنه ش. خودم نمیتونم تست کنم.
از کجا میتونم برنامه 3Ds max رو پیدا کنم آقا امید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
برای دانلود به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
من خودم میدونم که با تری دی مکس میسازید... با چه برنامه ای اسکریپت نویسی میکنید و خود بازیو میسازید...فکر کنم 3ds game .?نقل قول:
شما هم 3dsmax میتونی از مغاره ها خریداری کنید + کرک+ آخرین ورژن برنامه
ما درواقع فایلهای بازی GTA: San Andereas رو هک میکنیم. خودمون که اسکریپت نمینویسیم. اصلا فکر نکنم حتی یک خط تکست نوشته بشه.نقل قول:
من خودم میدونم که با تری دی مکس میسازید... با چه برنامه ای اسکریپت نویسی میکنید و خود بازیو میسازید...فکر کنم 3ds game .?
لینکشو به من ندادینقل قول:
mirmohammad
خودت ساختی؟
ببخشید ولی اصلا قشنگ نیست.
کاملا با شما آقای Viren موافقم !
اصلا شبیه نشده ... من یه دونه ساختم اگه ضایعم شده باشه از این بهتره !
--------------عکس عقب جلو از من بود تو این کار ... مشکل اینجاست که آقای میر محمد برای عقب و جلو از Surface استفاده کرد و هیچ ظرافتی به خرج نداد ! و پیکان جوانانی که ساخته رو تغییر داده فقط والسلام !
یه چیزی بگم خیلی هم به خاطر این چیزی که می خوام بگم از میر محمد جان معذرت می خوام
احساس می کنم گروهمون به خاطر بالا رفتن بازدید سایت Persian-gTa خیلی کند شده
پیکان رو میگی یا سمند ؟نقل قول:
پیکان آره عجله ی شد دارام 1 آپدیت میزارم براش
آقایون چطور می شه این ماشین ها رو تو بازی اجرا کنم لطفا راهنمایی کنین من همه چیزهایی که گزاشتین رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم رو نمی تونم تو بازی اجرا کنم
با سلام آپدیت پیکان دو لوکس انجام شد برای دانلود به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
ممنون
[quote=humanhacker;1001994]آقایون چطور می شه این ماشین ها رو تو بازی اجرا کنم لطفا راهنمایی کنین من همه چیزهایی که گزاشتین رو دانلود کردم ولی هیچ کدوم رو نمی تونم تو بازی اجرا کنم[/quote
تو باید با یک نرم افزار خواص اجرا کنی تو صفه اول هست
به خدا اینجا تاپیک GTA Tehran تشریف داره!
الان توی صفحه اول مشخصات کاره نه IMGTOOL
آقای میرمحمد اینجا تبلیغ نکن برو اون تاپیک ادیت و پچ GTA Sanandreas
اینجا تاپیک GTA تهرانه برید توی تاپیک ادیت و پچ GTA sanنقل قول:
:31:
آقا محمد پس اين جي تي اي تهران چي ميشه؟
ساختمون سازا كجان؟
چرا هيچ خبري نيست؟:41:
به دلیل حضور Persian-GTAنقل قول:
بابا عجب حکایتی شده :41:نقل قول:
آخه چرا اینجوری میکنین اگه علافیم بگین بعد از این همه وقت ما هنوز نقشه رو طراحی نکردیم حالا چه برسه به ساخت ساختمون
والا ما که بیکار نیستیم حالا همه اون قدر بلدن که بدون شما هم کار پیش بره
این که نمیشه شما مشکلتون رو با هم حل کنین فکر نمیکنم به ما ربطی داشته باشه که این همه پست بی ربط میفرستین
:41: :41: :41: :41: :41:
دوستان افکتها برای همه PM شد اگه کسی نگرفته بگه تا براش دوباره بفرستم
نظر یادتون نره اگه اشکالی داره حتما بگین تا درستش کنم
اگه منظورت به منه که خب باشه من که کارو شروع کردم میرم :41:نقل قول:
نه آقا محمد اشون با من هستند.
خوب مهم نيست من اين گروه رو ترك مي كنم اما مي خوام چند نكته رو ذكركنم:
1- من چيز بدي نگفتم فقط مي گم كه كار خوابيده
2- براي خارج كردن افكتها از حالت رار پسوور مي خواد
3-من با درخواست آقا يحيي وارد گروه شدم و با درخواست ايشون هم گروه رو ترك مي كنم
موفق باشيد:11:
منم میرم ولی یه گروه دیگه تشکیل میدم و فقط تو یه جا کار میکنم و انتقال نمیدم به جای دیگه
خداحافظ
من منظورم با هیچکی نبود با این کارایی که شما میکنین این پروژه 100 سال دیگه هم تموم نمیشهنقل قول:
من قبلا گفتم با هیچکی نبودمنقل قول:
1-درسته کار خوابیده و فکر نمیکنم این پروژه با این بحث و جدل ها تموم بشه (یا شاید هم میشه و ما خبر نداریم )
2- پسورد فایل افکتها P30WORLD.COM یا P30ON.COM است.
اینم به عنوان یادگاری از ما داشته باشین البته کامل نیست نصف افکتها هست گفتم کامل نزارم که پخش نشه بعدا کاملشو آپ میکنم و برای همه PM میکنم
3-منم خودم اومدم و خودم هم میرم اصلا هم علاقه ندارم به خاطر من کارتون عقب بیوفته
نمیخواد به درخواست من بری چون من دارم میرم
خداحافظ همه :11:
کجا میری مگه تو نبودی که گروه تشکیل دادینقل قول:
به هر حال من رفتم اگه خوبی یا بدی از من دیدین به بزرگی خوذتون ببخشین
نمیدونم شما برای چی اینجوری هستین هر چی بگیم یکی به خودش میگیره مگه شما کاراتون رو نشون گروه ندادین مگه کار درست بودنتون مسلم نشده پس چرا به خودتون میگرین
شاید وقتی دیگر شاید جایی دیگر
چقدر برای گروه زحمت کشیدم ولی ...............:37:
بابا ايول همتون رفتين ! اينطوريه ! اگه مردين تا آخرش بايستيد! اين حرف منه!
نمی دونم این بچه بازی ها چیه دیگه(نمی دونم من رفتم خداحافظ....)
به نظر هر گروهی که مدیر پروزه نداشته باشه سرنوشتش همینه
حالا هم دیر نشده که یه سرپرست برای خودتون انتخاب کنین که کارها رو هماهنگ کنه و به هرکی بگه الان باید چیکار کنه تا پروزه خوب پیش بره و ادامه بدین...
من Pinkpanther جان بهتون پیشنهاد می کنم(البته به من مربوط نیست همین جوری نظرمو گفتم)
یه چیز دیگه هم هست معمولا این کارا وقت و حوصله زیادی می خواد پس سنبل نکنید و نخواید مثلا دو ماهه یه جی تی ای بدید بیرون که ندید بهتره
بابا این چه کاریه دیگه ؟ به قول Martin این بچه بازیها دیگه چیه ؟؟
اگر قرار باشه این جوری بهم بپرید که خیلی مسخره میشه، شما ها که این همه خوب شروع کردید !!
بابا از خر شیطون بیاین پایین و کارتون رو انجام بدید.
من هم با گفته martin که میگه یه سر گروه انتخاب کنید موافقم، بهرته که یک نفر رو انتخاب کنید و زیر نظر اون کارهاتون رو انجام بدید.
من که هیچ کارم بین شماها ولی از شروع خوبتون خوشم اومده بود و تاپیکتون رو دنبال میکردم، ولی مثل این که شما یاد بچگیتون افتادین و میخواین با هم لوس بازی کنید.
لطفا دوباره برگردید سر کارتون و گذشته ها رو فراموش کنید. ( مگه اتفاقی افتاده حالا ؟ )
Yahay جان هم که گفتن منظوری نداشتن و فقط از این که کراتون کند شده انتقاد کردن و شما ها هم الکی بزرگش کردید.
بیخیال بابا.
پس منظور شما به کی بود .. ؟ نقل قول از پست من بود :31: حالا ول کنید!نقل قول:
من وایمیسم و نمی رم و کارمو با این گروه ادامه میدم هر کسی که راضی نیست به موندن بره ........ ولی آقای یحیی و توماج و PINK و OBI به شما توی این کار احتیاجه :41: اگه شما نباشین نمیشه که
توی کار بعضی وقتا ایت اختلافا پیش میاد دیگه :31:
جان ؟نقل قول:
یه زمانی من مدیر گروه بودم ولی وقتی خواستیم بریم یه جای دیگه کار رو هوا موند و اصلا معلوم نبود چه خبره
من همینجا کار می کنم :31:
موافقم من برگشتمنقل قول:
خواهشا آقای یحیی و توماج برگردید :41: :41:
چشم آقا محمد.:20:
من بر ميگردم.:46: بالاخره با هم همكاريم ديگه :10: به نظر من بهتره خود شما سرگروه باشيد.در ضمن مي تونيد به من بگيد كساني كه ساختمون مي سازند چه كساني هستند؟
من که از اول چیزی نگفتم مخلص همتون هم هستم ما که بغیر از پی سی ورلد جای رو نداریم آخه کجا برم همون طور که nezamdoobarareh گفت یه خورده بزرگش کردین :31:
کسی نمیخواد در مورد افکتها نظر بده اگه خوبه کاملش رو براتون بفرستم
حالا شديد بچه هاي خوب !! اين مشكل ها زياد پيش مياد شما نبايد دلسرد بشيد فقط در مورد ساخت مپ و تكستچر ها وقت بيشتري رو بزاريد.
كدوم افكت چه افكتي ؟؟نقل قول:
کسی نمیخواد در مورد افکتها نظر بده اگه خوبه کاملش رو براتون بفرستم
من نتونستم افکستهارو دانلود کنم چون رزیوم نداشت :41:نقل قول:
پسوورد رو زدم ولي باز هم خارج نكرد.
سلام
به نظر من کار بسیار خوبی هست که آغاز کردید ان شا الله چند وقت دیگه ببینیم
که یک بازی ساختید. به امید خدا و پیشرفت ایران در این صنعت.
بای
من یه پیشنهاد دارم
هرکاری رو جدا همه با هم انجام بدیم یعنی :
مثلا الان فعلا همه ی گروه فقط روی ماشین کار کنیم ...
یکی کار سه بعدی _ یکی عکس از ماشین بگیره _ یکی فتوشاپ
یا منو :
یک نفر ترجمه _ یک نفر فونت _ یک نفر Gxt
به نظر من این طور کار سریعتر و بهتر پیش میره تا اینکه یه نفر تنهایی یک کار رو انجام بده !
منم موافقمنقل قول:
من الان 206 صندوق دار رو آماده دارم
افکتها رو من درست کردم الان حجمش با زیپ 11 مگه و اصلیش 34 مگ :31: :31: :31:
من ترجمه هم هستم ترجمم خوبه
فونت و GXT رو هم بلدم
ممنون از تشویقتوننقل قول:
واقعا ما این تشویق ها رو لازم داریم ولی زیاد تشویق نمیکنن بچه های پی سی ورلد :20:
من دوباره آپ میکنم بدون پسورد ولی قسمت قسمت چون خیلی زیاده 11 مگه و باید براتون PM کنم ولی خواهشا جایی برای دانلود نزارین اگه تونستین ازش عکس بزارین اینجا چون من نمیتونم