تقریبا از تمام سایتهایی که به صورت فلش فیلم پخش میکنه میشه فیلم دانلود کرد , به هیچ نرم افزار خاصی هم احتیاج نداره ( حین دانلود نه ولی برای تبدیل چرا ) . روشش یه ذره مفصله که تو بحث تاپیک هم نیست .نقل قول:
تقریبا از تمام سایتهایی که به صورت فلش فیلم پخش میکنه میشه فیلم دانلود کرد , به هیچ نرم افزار خاصی هم احتیاج نداره ( حین دانلود نه ولی برای تبدیل چرا ) . روشش یه ذره مفصله که تو بحث تاپیک هم نیست .نقل قول:
دیگه کم مونده سامسونگ 2 میلی متریش رو تولید کنه :27:نقل قول:
شهاب پس چی شد ؟؟؟؟ اگه میتونی برای اف 700 رو بزار
لینک رو بذار من دانلود میکنم ( از هر سایتی بود فرقی نمیکنه )
حتی جی اس ان آرنا ؟؟؟؟!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه از این سایت که نمیشه دانلود کرد.
مگه بتونی بری توی کل تمپروریت رو بگردی!!!!
دیگه وارد جزئیاتش نشید , هر کی بخواد براش توضیح میدم چطوری میشه .
کل تمپروری رو که زیر رو رو کنی فقط یه فایل با پسوند tmp میتونی پیدا کنی که به مفت نمیارزه . نه میشه کپی کرد , نه تبدیل کرد , نه اینکه مستقیم بدون تبدیل استفاده کرد . خلاصه اصلا به درد نمیخوره .
پس چی گفتی که لینک بدید تا دانلود کنم. از هر سایتی هم که بود فرقی نداره ؟؟؟؟!!!
این هم لینک برای دانلود , برید حالشو ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با کیفیت بالا ) با حجم 27387 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با کیفیت پایین ) با حجم 12655 کیلوبایت
خلاصه شرمنده یه ذره دیر شد , به خاطر اینه که باید هم حجم فایل رو کم میکردم هم کیفیت حفظ میشد .
در ضمن چون حجمش خیلی زیاد بود مجبور شدم به 3GP تبدیل کنم , امیدوارم همه گوشی ها بتونن نشون بدن .
ولی هر کس اصل فایل رو میخواد باید صبر کنه یه خط سرعت بالا تر گیرم بیاد .
همون رو هم که گذاشتی ممنون .فقط دانلود نشد . توی سایت 4share میزاشتی خیلی بهتر بود .
New 5-megapixel camera phone Samsung G600
reports than Samsung SGH-G600 phone will have a 5-megapixel camera, work in GSM networks and support Bluetooth 2.0 and USB 2.0. In addition there will be an FM-tuner with RDS and a microSD slot.
The fact that Samsung is preparing a GSM model under G600 index is confirmed by the approval of the FCC and Bluetooth Qualification. As for the rest of the specs, including photo capabilities (except for Bluetooth 2.0 and GSM), the company will clear them up with the official announcement
عین آب خوردن 5 مگاپیکسلی میزنه :31: :31:
Samsung SGH-L760 with YouTube support
Samsung is about to release the SGH-L760 phone supporting YouTube. This is a slider designed for 3G networks. It features a 176x200 pixels display, a 2-megapixel camera, an FM-radio, an MP3-player, a microSD slot and Bluetooth interface. The SGH-L760 measThe device allows the users to watch video from YouTube and also upload them to the site. The European release of Samsung SGH-L760 is expected this month. It will be available from O2 operator.
ures 100x45x15 mm
The Boy Genius Report has posted more pics of Motorola SCPL. Under the preliminary info, the new phone features GSM/EDGE networks, a 240x320x16M color LCD, a 2-megapixel camera with video capture, a microSD port. Probably there will be a slot for storage cards. In addition Motorola SCPL is said to be built on JUIX platform (Linux and Java
8GB N95 smartphone
We’ve recently mentioned Nokia’s plans to launch an 8GB N95 smartphone (the profile of the model available on the manufacturer’s site). The new device is rumored to be packed in a black shell and positioned as a music solution on the fist place.
Now the source offers first live pics of the device – no details so far. It didn’t confirm the info on the lack of GPS-functionality. I’d remind you that the original Nokia N95 slider was released this spring. It has a strong set of features – a 5-megapixel camera, GPS, wireless modules and 160 MB of internal memory.
Motorola Z9 arriving?
The Boy Genius Report has posted some info and photos of a would-be Motorola handset – the L9 slider. According to the source, the pictures depict a proto, not a commercial product designed for AT&T operator (operator’s logo on the shell and in menu).
The info on the technical specs is poor – Motorola Z9 is equipped with a 2-megapixel camera with backlight, 3G support, Motorola Synergy OS and a microSD slot.
LG Chocolate by Verizon Wireless in new colors
The American operator Verizon Wireless has announced the release of LG VX8550 Chocolate phone in 2 new colors – Black Cherry and Blue Mint. Last year the operator introduced a slider Chocolate in Black for CDMA networks. The new models will be available in company’s stores from July 9 on. LG VX8550 supports V CAST Music, V CAST Video and VZ Navigator. Like other Chocolate phones the VX8550 comes with a touch-sensitive keypad with red backlight
The specs of LG VX8550:
Networks - CDMA EV-DO 800/1900 MHz
Display - QVGA (240x320 pixels, 262K colros)
1.3-megapixel camera
MP3-player
Bluetooth interface
microSD-slot
Li-Pol 800 mAh battery
Talk time – up to 250 minutes
Standby time – up to 350 hours
Dimensions – 97.8x47.5x17 mm
Weight – 91.8 g
نقل قول:
اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی نداری ؟
اینکه آیا وارد بازاره ایران میشه یا نه ؟ قیمت و تاریخ عرضه ؟
من دیروز f300 سامسونگ رو دیدم تو بازار میگفت 430 تومن واقعا گوشی جالبی به نظر میرسید ولی یکم سنگین بود همراه با یه کاور مخصوص بود به نظر شما این گوشی با این قیمت می ارزه البته گفت فروختمش هر جای دیگه گشتم دیگه پیدا نکردم
گوشی 5مگاپیکسلی سامسونگ در حد تولید انبوه که نیست اگه قرار باشه بیاد ( که عمرا بیاد ) حدود 4 5 سال دیگه .
اف 300 رو هم من حدود 3 4 روز پیش دیدم 390 تومن . علائدین برو تو ط همکف از دست چپ حدود 2 یا سومین مغازه داره
ممنون samsung_d600 جان
گوشی LG KGU990 که دارای صفحه نمایش 3 اینچی است از نظر ظاهری شباهت زیادی با محصول دیگه این کمپانی یعنی پرادا داره.
این گوشی دارای دوربین 5 مگاست و علاوه بر اون میتونیم از خصیصه هایی مثل سرعت بسیار بالا در تبادل اطلاعات.رادیوی fm .موزیک پلیر.اسلت کارت حافظه میکرو اس دی و...
نام ببریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایده ای شبیه به iPhone داره که در نتیجه اون هیچ کلیدی نداره و به جاش صفحه حساس به تماس انگشت است. کرنل لینوکس داره و در نتیجه توانایی اجرای برنامه های بازمتن یا برنامه نویسی براش. صفحه 2.8 اینچی، خواندن میکرو SD، پورت USB و 2.5G GSM.
نسخه فعلی به قیمت ناقابل ۳۰۰ دلار فروخته می شه تا برنامه نویسان بتونن بخرن و براش برنامه بنویسن. نسخه اصلی GTA02 از ماه اکتبر با قیمت ۴۵۰ دلار ارائه خواهد شد. اون نسخه به شبکه Wi-Fi وصل می شه، سنسور سه بعدی حرکت داره و یک شتاب دهنده گرافیکی. GPS هم که جزو اصلی سیستم است.
ازش خوشم اومد بخاطر طراحی پشت که کاملا شبیه دوربیننقل قول:
فکر کنم بروبچ سونی اریکسونی نیستند که بیان بگم این گوشی رقیب ان 95 :31: :31:
3 گوشی جدید از سامسونگ
The short technical specs of Samsung SGH-730i:
Cell networks: GSM 900/1800/1900 MHz, EDGE
Dimensions: 100x50x14.8 mm
Weight: 83 g
Display: TFT, 176x220 pixels, 262K colors
Camera: 2-megapixel with video capture (max. 60 minutes, at 352x288 resolution)
Music player: MP3/AAC/AAC+
Memory: 80 MB expandable with microSD cards
Connectivity: I-Mode, USB, Bluetooth with stereo sound support
JAVA: Doja 2.5
Misc: calendar, voice notes, alarm clock.
The Samsung S730i is a stylish i-mode enabled slider with touch sensitive keypad. It features a 2 megapixel camera which can record video in CIF (352 x 288 pixels) resolution, as well as a microSD memory card slot which allows for extending the 80MB internal memory. The handset has a 262K color TFT display with a resolution of 176 x 220 pixels. Its Bluetooth capabilities include support support for the A2DP profile which allows listening to music on stereo Bluetooth headphones.
The Samsung S730i is quite compact, standing at 100x50x14.8 mm and weighing only 83g. Availability and pricing remain unknown.
--------------------------------------
[IMG]http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/07/07/samsung-s730/gsmarena_003.jpg
[/IMG]
The Samsung SV60 is a 3G clamshell with 91x46x18.3 mm and weighs 105g. It has two displays with the external being a 1" CSTN 65K color one with 96 x 96 resolution while the internal is 1,9" TFT 265K color one with a resolution of 176 x 220 pizels. There is a 2 megapixel camera and a secondary VGA camera for video calls. The internal memory is 30 MB, but the SV60 comes with a microSD memory card slot. No word on availability and pricing
----------------------------------
[IMG]http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/07/07/samsung-s730/gsmarena_006.jpg
[/IMG]
[IMG]http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=newsimg/07/07/samsung-s730/gsmarena_005.jpg
[/IMG]
Finally comes the bar-shaped Samsung Z170 which also sports 3G support and is the slimmest of the three standing only at 9.3 mm thickness and weighing 76g. The Z170 display is 1.8' 262K one with 176x220 pixels resolution. There is a primary camera with 1.3 megapixel CMOS sensor and secondary one (VGA) for handling the videocalls. Video recording is available in QCIF (176x144) resolution at 15 fps. Z170 can connect with other devices through its Bluetooth v.1.2 or via the USB port. It has 55MB of internal memory and features a MicroSD memory card slot. Availability and pricing are yet unkonwn.
شهاب جان ولی من نمیتونم عکس هایی که گذاشتی رو ببینمنقل قول:
ای بابا.
همون عکس هایی که توی نوشته مهیار بصورت img نوشته شده، من کپی کردم و درست توی کد img گذاشتم.
ولی نمی دونم چرا نیومد!!!!!!!
ضمناً آواتارت که خیلی قشنگ بود. چیکارش کردی؟
----------------------------------
اینا دیگه باید بیاد:
نقل قول:
شهاب جان ایندفه درست شد
آواتار هم برای تنوع عوض کردم ,اگه فکر میکنی این جدیده بیریخته بگو همون قبلیه رو بزارم
LG KE97 Shine Slider
بدنه تمام فلزي با درخشش خيره كننده
محكم، ظريف و پرستيژي
صفحه نمايش رنگي بزرگ 2.2 اينچ با وضوح بسيار بالا 320×240 پيكسل
صفحه LCD با خاصيت آينهاي
كليد مرورگر منوها
دوربين 2 مگاپيكسل با فلاش
مجهز به لنز Schneider Kreuznach
امكان ارتباط از طريق بلوتوث (1.2) و USB
قابليتهاي ويژه: پخش موزيك و فيلم Speaker Phone ، MP3/MPEG4/WAV/3GP/AAC+/AAC++) ،Java ، WAP)
داراي كيبورد و منوي فارسي
قیمت:450 ناقابل!
چیز جالبی زده . توی علائدین خیلی دیدمش . براقیش واقعا خیره کننده هستش . به نظر شما زنگ مسیج این ال جی ها عوض میشه ؟؟؟
اینم Lg shine با پوشش تیتانیومی مشکی
خداییش گوشی شیکی زده...
آره ,خیلی خوشکه ,قیمت گرفتم حدودای 420 تومن بودنقل قول:
یه مدل شاین دیگه هم اومده ,تو بازار بود ولی قیمت دقیقی نداشت
KE770 Shine
این مدل ساده ی شاین حدود 300 تومنه !نقل قول:
آره ,خیلی خوشکه ,قیمت گرفتم حدودای 420 تومن بود
یه مدل شاین دیگه هم اومده ,تو بازار بود ولی قیمت دقیقی نداشت
KE770 Shine
این گوشی nokia 7500Prism چه امکاناتی داره؟
این گوشی رو تو همین gsm.ir خودمون دیدمنقل قول:
مشخصات رو هم دقیقا از همونجا کپی میکنم
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی :
بزودی
نام گوشي: 7500Prism
تاريخ معرفي : ماه جولای سال 2007
باند فركانس:
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 82 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 109 عرض : 43.9 ضخامت : 14.4
رنگ بندي گوشي : مشکی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: دارد
ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3/AAC/eAAC+/WMA
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 30 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد (microSD (TransFlash
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد
اينفرارد: ندارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : دارد Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : دارد
: 3G
ندارد
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 2
xHTML : دارد
HTML : ندارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: ندارد
فرمان صوتي : ندارد
راديو : دارد FM
چراغ قوه: ندارد
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 700 mAh (BL-4B)
زمان مكالمه مداوم:
زمان آماده به كار:
وسايل جانبي هندزفري:
هندزفري بلوتوث:
كاركيت:
كاركيت بلوتوث:
كابل:
هلدر:
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر:
شارژر فندكي:
دستت بی بلا safa جال
این گوشی رو در تایپیک معرفی گوشیهای جدید نوکیا تو کلوپش بطور کامل معرفی کردم.نقل قول:
امیر جان قبول داری برای جلوگیری از باز شدن تاپیک های زیاد باید گوشی های جدید رو یه جا جمع بندی کنیم من متاسفاله ندیدم من فکر کردم کسی تا حالا معرفیش نکرده اخه فکر میکردم اغلب گوشی های جدید اینجا معرفی میشن و دربارشون بحث میشه
منم تایید میکنم ,اگه دیده بودم که نمیزاشتم ,خیلی پراکنده مطلب میزاریننقل قول: