[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:20:jegheleجون به اعصابت مسلط باش نترس اتفاق خاصي نيفتاده. براي شروع كار اول برو با برنامه p2k اون اسكينيرو كه كار دستت داده پاك كن بعدش يه اسكين سالمو رو گوشيت نصب كن(مثلا moto xp style) . اگه اين كارو بكني منوهات سر جاشون برميگردن بدون اينكه لازم به فلش كردن باشه. براي نصب اگه گوشيت p2k رو نميشناسه فكر كنم اگه يه بار ري اينيستالش كني مشكلت حل ميشه البته جاي بعضي منوهات با حالت قبلي ممكنه فرق بكنه ولي خيالي نيست . اتفاقا اين طوري شايد بهتر باشه. اگه تونست p2kرو بشناسه برو به اون فولدري كه توش اون اسكيني كه كارتو خراب كرده. بعد دونه دونه همه فايل هاي داخلشو ديلت كن(ممكن فولدرو يه جا نتوني ديلت كني) بعد همون طور كه گفتم يه اسكين سالم و تپل نصب گوشيت كن و بعدش هم ريستارتش كن. فكر كنم درست ميشه. خدا كنه كه اين طور بشه. يه بار اين بلا سر خود من اومده ولي همين طوري كردم درست شد. خوب برو ببينم چيكار ميكني.:20:نقل قول:
سلام" مي خواستم سوال كنم كه ايا ميشه از انيميشن هاي gif به عنوان wallpaper استفاده كرد يا نه ممنون
سلام عزیز...
متاسفانه فقط برای اسکرین سیور میشود.....
یا علی
البته.. یک آموزش جدید هم... بدستم رسیده.. که بسیار جالب است که می شود این کار رو با اون انجام داد....
حتما بعد از ویرایش و تست خواهم گذاشت....
دوستان آموزش رو آماده کردم....
می تونید در قسمت اموزش ها ببینید....
سلام خيلي كارت درسته
خواهش عزیز
برای L7 چیزی ندارید؟
عزیز بیشتراشون که برای همین مدل است... دقت کنید که بالاش نوشتم.. v3 یا l7نقل قول:
برای L7 چیزی ندارید؟
ببخشید gsm جان می تونی برام skin اصلی v3x رو بزاری اشتباهی پاکش کردم
فکر کنم اسمش moto بود
آره ميلاد جون من هم اشتباهي اسكين moto رو پاك كردم. اگه بزاري ممنون ميشم.
اگه عکسی هم ازشون میزاشتید خوب بود
فقط دوستان میشه توضیح بدید چه طوری تم روی این گوشی بریزیم ؟
v3i !
خیلی مثل اینکه حساسه ! روی همه گوشی ها نصب کردم به جز این که دارم میترسم
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
ببخشید gsm جان می تونی برام skin اصلی v3x رو بزاری اشتباهی پاکش کردم
فکر کنم اسمش moto بود
شرمنده عزیز.... من الان موتو ندارم... اما میتونید استیک اون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنید. که مطمئنن هست...نقل قول:
آره ميلاد جون من هم اشتباهي اسكين moto رو پاك كردم. اگه بزاري ممنون ميشم
همشون با تصویر معرفی شدن.. عزیز....نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
اگه عکسی هم ازشون میزاشتید خوب بود
فقط دوستان میشه توضیح بدید چه طوری تم روی این گوشی بریزیم ؟
v3i !
خیلی مثل اینکه حساسه ! روی همه گوشی ها نصب کردم به جز این که دارم میترسم
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
جان؟ کاری میتونم براتون بکنم؟
میلاد جان برای اون که نمیدونم ولی برای من که خیلی تل حالا کمک کردی در ضمن چندتا سوال هم داشتم
1 میشه گوشی v3x رو به ضبط ماشین وصل کرد
2 این باتری مخصوص گوشی که میگین شارز زیاد نگه میداره اسمش چیه و از کجا میشه پیدا کرد
3
سلام عزیز
خوبی؟
والا من تا حالا ندیدم... باید بری تو علائدین یا هر جایی که معتبر است بپرسی... اینجا که نیست
.... من اطلاع دقیقی ندارم... برای خرید کلی هم که رفته بودم.. فط ک مدل باتری بهم نشون دادن.. برای این مدل و توضیح خاصی نمی دادن
موفق باشی عزیز
بهترین کاغذ دیواری های موبایل (wallpapers) در اندازه 240x320 در 30 صفحه آخر این تاپیک !
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=109980&page=105
این کد رو امتحان کنید اسکین موتو هم درش هستنقل قول:
ممنون corvrtte عزيز. يه دنيا ممنون.
خاهش عزیز.:46:نقل قول:
سلام ببخشيد من يك سوال داشتم . چند روز پيش چندتا اسكين روي گوشيم كه وي تري ايكسه ريختم ( با برنامه اسكين من ) البته فكر مي كنم اين اسكينا مخصوص اين گوشي نبود متاسفانه بعد از اين كار مونيتور روي درب گوشي ديگه اطلاعات قبل رو نشون نمي ده . مثلاً ديگه وقتي كسي زنگ مي زنه شمارشو نميندازه يا ديگه نمي شه به وسيله اين مونيتور نوع زنگشو بوسيله دكمه هاي كناري در حالت بسته بودن گوشي تغيير داد و ... البته اشتباهي اسكين موتو رو هم پاك كرده ام لطفاً راهنمائيم كنيد مشكل از كجاست و چطوري ميشه درستش كرد ؟
این به این خاطر هست که شما اسکین موتو رو پاک کردین دوباره نصب کنین
شما مي دونيد از كجا مي تونم اسكين موتو گير بيارم ؟ خدا كنه ناياب و كمياب نباشه .
از این لینک استفاده کن فقط باید عضو بشی بخش اسکینا پیدا میکنی
salam . man natonestam skin moto ro begiram ba vojodi ke ozv ham shodam . shayad dorost balad nabodam . khahedh mikonam rahnamaei konid
سلام دوست عزيز. لازم نيست حتما اين اسكين رو نصب كنيد. شما فقط كافيه يه اسكيني رو نصب كنيد كه صفحه بيروني هم واسش تعريف شده باشه. يعني از اسكيني استفاده كنيد كه يه فايل با پسوند cli تو فولدر اسكين باشه. اگه متوجه نشدين بيشتر توضيح ميدم.
سلام . متأسفانه من اينجور اسكيني كه فايلي با اين پسوند داشته باشه ندارم ، خواهش مي كنم اسم و آدرس اسكين رو بگين تا من دانلود و نصب كنم . خيلي ممنون .
با عرض معذرت ! من دو تا اسكين به نامهاي moto xp و evolution پيدا كردم كه هر دو تاشون فايل با پسوند cli دارند و با برنامه skins manager ريختمشون روي گوشيم اون فايل با پسوند cli رو هم مانند فايل پسوند ski با همين برنامه روي گوشيم ريختم ولي متأسفانه با وجود استفاده از اين اسكينهاي نصب شده بازم صفحه نمايش روي درب گوشي اطلاعات لازمه رو نشون نميده البته لازم به ذكره كه وقتي روي گوشيم تو قسمت skin اون فايل با پسوند cli را انتخاب مي كنم گوشي ريستارت مي شه و پس از روشن شدنم هيچ تفاوتي نمي كنه . لطفاً اگه ممكنه بيشتر راهنمائيم كنيد .
دوست عزيز نصب اسكين رو بهتره با برنامه p2k انجام بديد كه واقعا براي نصب اسكين حرف نداره. در ضمن فايل هاي سيستمي ( mma ucp , mma dcp)رو كه تو اسكين moto xp هست به صورت دستي به اين مسير كپي كنيد(a/mobile/system) و بعد از اون اقدام به نصب اسكين بكنيد.
سلام . من تمامي كارهايي را كه فرموديد انجام دادم . اون دوتا فايل كه مربوط به منو بود رو هم به صورت دستي در مسيري كه گفتيد كپي كردم و هم با برنامه skinman و با استفاده از گزينه MENU اون برنامه اين دو تا فايل رو روي گوشيم ريختم ولي بازم تأثيري نداشت و بازم نمايشگر روي درب اطلاعات رو نمايش نداد ( البته با اين كار منوها و آيكونهاي اسكين هاي مورد نظر زيباتر و بهتر نمايش داده شدند ) متأسفانه من برنامه P2K رو ندارم و كار باهاش رو هم بلد نيستم خواهش مي كنم اگر واقعاً اين مشكل من قابل حل شدنه با آموزش لازم بهم بگين تا انجامش بدم . البته خدا ميدونه خيلي شرمندتونم .
سلام مثل اينكه خيلي خستتون كردم
بهترین و با کیفیت ترین wallpaper های موبایل در اندازه 240x320 در این تاپیک ...
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=109980&page=141
اقا سلام من تازه اومدم خوبين همگي؟
من انقد گشتم دنبال نرمافزارهايي كه ازش هرف ميزنين خسته شدم.
دانلود نميتونم بكنم! خوب يكيتون بزاره درستدرمون كه من هم بدانلودونمشون!
ولي دمتون گرم اموزش هاي خوبي ميدين
واقعا بايد ببخشيد. باور كنيد هدف فقط كمك كردن به همديگه هست. ولي پست ها اونقدر زياد هستن كه آدم خيلي هاشون رو نميتونه ببينه. جاي شرمندگيه، ولي اگه دير نشده باشه ميتونم كار با برنامه رو براتون شرح بدم. مايل هستيد؟نقل قول:
سلام . متأسفانه يكي مثل من كه اطلاعات زيادي حداقل در اين زمينه ها نداره ( نرم افزارهاي معرفي شده براي موتورولا ) و كار و اداره فرصت زيادي براي يادگيري نميده و بايد فقط براي استفاده از دانسته هاي ديگران بياد توي جمع بعد از مدتي احساس مي كنه همه رو خسته كرده و ديگه به خودش اجازه نمي ده بپرسه خوب به هر حال من مشتاق ياد گيريم اگر شما لطف كنيد و بهم آموزش بدين .
سلام
ببخشید اگه والپیپرها تکراری بود لطفا بهم خبر بدین که پاکشون کنم....