خب شاید بلوتوسش hidden شده. زنگ sms هم خب حتما نداره دیگه. باید براش فعال کنی..:31:نقل قول:
Printable View
خب شاید بلوتوسش hidden شده. زنگ sms هم خب حتما نداره دیگه. باید براش فعال کنی..:31:نقل قول:
سلام
من گوشی مارول s5560 دارم.
متاسفانه از روی کنجکاوی یه دستکاری توی تنظیمات یه بخشی به اسم debug level یا همچین چیزی انجام دادم..و از low به high تغییر دادم..
با این کار گوشی یهو هنگ کرد و پیام upload data to pc اومد..
وقتی کلید های قفل +ولوم+ پاور رو میزنم گزینه download میاد ..
دیگه نمیدونم چیکارش کنم ...نرم افزار فلشر MultiLoader_V5.56 رو دانلود کردم ..
یه جا توی همین فروم خودنم که باید برای ریست فریمور دانلود کرد..
راستش من فقط میخوام این حالت از بین بره ...دیگه موندم چیکار کنم ...
اگه میشه یه راهنمایی کنید ..ممنون..
قدیما توی p30world فعالیت دوستان بیشتر بود فوری کمک می کردن! حالا که عجله دارم هیچکسی نیست به داد من برسه!!!
کمک کنید!
Help me
سلام دوستان یه سوال داشتم. ما دیروز یکی از این ااس2 ها رو خریدیم. ولی یک مشکل اساسی داریم. توی گوشی قبلی که نوکیا بوده نزدیک 1000 تا تلفن داشتیم. اما روی حافظه گوشی. راحت ترین راه برای انتقال اونا به این گوشی چیه؟ این قضیه ریختن توی سیم کارت خیلی سخته و ناممکن چون هر شماهر روی گوشی تقریبا سه یا چهار تا تلفن داره که اگر انقال بخواد بده میشه 4000 بار یه جورایی ناممکنه.
برنامه ای برای انتقال هست؟
سوال دومم برای حذف برنامه هست فروشنده ظاهرا کلی برنامه ریخته که اکثرا بازی هست ولی هیچ دلیلی برای بودنشون نداریم و قصد حذف داریم. چطوری حذفشکنم؟
مورد بعدی هم اینه که الان منو رو میزنم یک برنامه تو صفحه 10 رفته یکی تو صفحه 2 مثلا میخوام جاشونو عوض کنم چی کار کنم؟ توی ایفون نگه میداشتم انگشت رو و جا ب جا میکردم و توی بادا هم ایضا ولی اینجا نگه میدارم ایکون رو میبره تو صفحه اصلی و تو منو نمیتونم جاشو تغییر بدهم.
بسلام
دیدم که این تاپیک مربوط به سوالات گوشی سامسونگه، دیگه تاپیک جدیدی باز نکردم
شاید سوالم ابتدایی به نظر بیاد ولی راهی براش پیدا نکردم
من نمی تونم با گوشیم، عکسی رو گرفتم وارد کامپیوترم کنم و بالاعکس. رابطش رو هم دارم و از طرفی هم نمی خوام به واسطه بلوتوث این عمل انجام بشه.
و اینکه چه طوری با گوشیم می تونم به اینترنت وصل بشم؟ هزینه اتصال به اینترنت با این روش، چقدر در می آید؟
ممنون
سلام
من گوشي galaxy fit دارم . 2 هفته اي هست كه خريدم . بعد از چند بار استفاده سرعتش تقريبا كم شد منم رسيت كارخانه كردم .
حالا گوشيم حالت افقي و عموديش تغيير نميكنه . لطفا راهنمايي كنيد
گوشی من گالکسی gio هستش برای فعال کردن حالت عمودی - افقیش انگشتمو رو صفحه اصلیش از بالا به پایین میکشم که یه منوی کشوییی باز میشه از اونجا میشه درستش کرد
دوست عزیز [atre_hayer60]
شما باید بری گزینه ستینگ و انتخاب کنی
2-تنظیمات شبکه بیسیم
3- گزینه دیسکاوری رو وقتی که بلوتوث روشن است رو فعال کنی:11:
سلام
کد گوشی منو بیش از حد اشتباه وارد کردند الان هم ایمیل همراه با پسورد می خواد منهم یادم رفته اونو الان چکار میتونم بکنم تا درست شه؟
گوشیم گالکسی gio است :46:
سلام دوستان:
دوستان من یه گوشی سامسونگ مدل B7722i گرفتم دقت کنید آخرش I داره..که چند تا مشکل دارم باهاش.
1. نرم افزارها وبازی های نصب شده داخل گوشی (یعنی کارخانه ای) کد ریجیستر میخواد؟؟ اگه ممکنه کد ریجیستر آنها را محبت کنید یا اینکه راهی برای حل این مشکل پیدا کنید..
2. کد ریست کارخانه ای این گوشی؟؟
3. شنیدم این مدل از گوشی داری سیستم عامل بادا است آیا صحت داره؟؟
4. مشخصات دقیق این گوشی رو از کجا میشه گیر آورد..آخه هر کجا رو گشتم دیدم در مورد B7722 بدون I بحث شده..که دوربین جلوداره ولی برای من نداره؟؟
نکته: نرم افزار وبازی های این مدل از گوشی رو کجا میشه پیدا کرد؟؟ مثل دیکشنری و..
باتشکر از دوستان
.
دوستان عزیز لطفا راهنمای کنید
یعنی هیچ کس راجب این گوشی اطلاعاتی نداره!!!
.
سلام.
یه گوشی s5200 سامسونگ دارم که وقتی روشنش میکنم کد دستگاه رو میخواد. کد کارخانه ای این مدل گوشی چیه؟ این گوشیو گرفتم برای کسی تعمیرش کنم. وقتی روشن کردم تقاضای کد میکنه. صاحب دستگاه میگه براش کد نذاشتم.
کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام
مدل گوشیم galaxi s5830 است.
وقتی دارم نقشه ها رو با اینترنت روی GPS بررسی میکنم، یدفه نت GPS قطع میشه و بعد از اون هرچی GPS را باز میکنم آنلاین نمیشه. این در حالی استکه Wi Fi گوشی وصله و آوردن صفحات وب مشکلی نداره! :wac:
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!؟!
نقل قول:
در مورد زنگ اس ام اس
روی گوشی نوکیا X6 هر چی گشتم نتونستم زنگ اس ام اسشو پیدا کنم. تا اینکه دیدم داخل تنظیمات پروفایل شخصی گوشی بود. شاید گوشی شما هم همینطور باشه.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.
راستی اینم توی سایت موبایلستان دیدم:
باید در sd card خود یه فولدر به اسم media بسازید و در داخل اون 3 فولدر با اسم های
Alarms وRingtones و Notifications بسازید
فولدر Alarms برای اهنگ های هشدار هستش
فولدر Ringtones برای اهنگ زنگ تماس هستش
فوادر Notifications برای اهنگ اس ام اس و فایل های دریافتی بلوتوث هستش
خوب حالا ھر زنگی که دوست داشتین برای ھر قسمت خواستین بزارین توی این پوشه ھا و گوشی را ریست کنید:dw:
کسی نیست جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
آقا جواب منو نمیدین؟
گوشی s5200 رمز کارخونه ای یا رمز مادر یا رمز پدر و ... نداره. قفل شده رمز دستگاه رو میخواد.
یا ایها الذین امنوا جواب منو بدین.
سلام من گوشیE250دارم رمز گوشی رو فراموش کردم چطور میتونم پیداش کنم ممنونم کمکم کنید
تا جایی که من میدونم و خودم راجبش تحقیق کردم و تو سایت ها دیدم I نداشته و بهترین و با کیفترین گوشی دو سیم کارته در بین گوشی های دو سیم کارته هست یه مدل پایین تر هم داره 5722 که کوچکتر از این هست و این مدل نسبت به مدلهای دیگه برندهای نوکیا و ال جی و سامسونگ بهترین و زیباترین برند دو سیم کارته هست.. من تا به الان نزدیک به 10 مدل دو سیم کارته بهم معرفی شده که هیچکدوم ظاهر و کارایی این 7722 رو نداشتند و اکثریت رو این گوشی نظر میدن .. وقتی b7722i رو سرچ میکنم بازم همین اطلاعات 7722 پیدا میشه..نقل قول:
من دو روز پیش رفتم دنبال این گوشی و سری بدون i اصلا تو بازار نیست همینشم خیلی کمه از 10 تا مغازه 8 تاشون نداشتن.. ناچارا سری i رو گرفتم اما مشکلاتی که شما گفتید رو اصلا نداره.. فقط دوربین ثانویه نداره که اون اصلا واسه من مهم نیست. فقط تنها چیزی که یهو خورد تو ذوقم تأییدیه گرفتن کد خریدش بود که تأیید شد و کشور سازنده رو زد چین.
کارکردش خوبه و هیچ مشکلی نداره. در زمان خرید فروشنده حسابی خودش رو کشت نرم افزار نصب کنه چون منو ها قفل هست اما من زیربار نرفتم و هیچ مشکلی نداشت از نظر قفل منو ها وو بسته بودن بلوتوث ..
سلام دوستان ایا گوشی سامسونگ ای 250و اس 3600 ویروس میگیرند؟؟ و اصولا چه نوع گوشی هایی قابلیت گرفتن ویروس را دارند؟و از طریق چه نرم افزاری میشه با کابل یو اس بی رویه سیستم ویروس را پاک کرد؟/ ممنون
بله گوشی E250 امکان ویروسی شدن رو داره . گاهی اوقات با یه اسکن ساده از طریق آنتی ویروسهایی مثل Nod32 یا Avast یا ... قابل پاک شدن هستن ولی بعضی موقع ها هم نمیشه که باید گوشی یا رم رو فرمت کردنقل قول:
به طور کلی نمیشه گفت چه گوشی هایی ویروسی میشن و در واقع به این بستگی داره که منظور ما از ویروس چیه ... فایل های مخرب یا ناقص هم وجود دارند که عملکرد گوشی رو به هم میزنن ولی ویروس به حساب نمیان
لیست پایین یه لیست قدیمی از گوشی هاییه که ویروسی میشن :
Nokia
سري 60
3230 * 3600 * 3620 * 3650 * 3660 * 6260 * 6600 * 6620 * 6630 * 6670 * 6680 * 6681 * 6682 * 7610 * 7650 * N70 * N90 * N91 *N92 * N80 * N93 *N95 * Panasonic X600 * Panasonic X700 * Panasonic X800 * Sendo X * Sendo X2 * Siemens SX1 * Siemens SX2 * Lenovo P930 * Samsung D730* N-Gage* N-Gage QD* 3250
سری ۸۰
9210* 9210i* 9300* 9500
سری ۹۰
7710
سونی اریکسون
W950*M600*P990*P910*P900*P800
موتورولا
M1000*A1000*A925*A920
و همچنین : گوشی های Arima U308 و Arima U300 و گوشی BenQ P30 و گوشی نوکیا ۶۷۰۸ و تمام گوشی های آی مت که تحت سیستم عامل ویندوز موبایل هستند.
سلام
من یه گوشی 3653 corby برای مادرم گرفتم .موقع خرید گفتم که corby میخوام و بعد هم فقط یه تماس با گوشی گرفتم و دیدم که کار میکنه
وقتی اومدم خونه دیدو روش نوشته همراه اول و وقتی هم ایرانسل روش میزارم کار نمیکنه و یه کد ازم میخواد (یعنی از ایناست که قفل شبکه روشه و فقط با همراه اول کار میکنه) فروشنده هم چیزی بهم نگفت در این مورد
حالا راهی نداره بشه ایرانسل گذاشت روش؟
قیمت این گوشی با کوربی معمولی یکیه؟
1234 و 0000 رو امتحان کنید , اگر درست نشد تمام کدهای موجود روی جعبه گوشی رو امتحان کنید . در غیر این صورت باید فرمت یا فلش بشهنقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
1234 و 0000 رو امتحان کنید , اگر درست نشد تمام کدهای موجود روی جعبه گوشی رو امتحان کنید . در غیر این صورت باید فرمت یا فلش بشهنقل قول:
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم.اول اینکه آخرین نسخه ی فارسی فریمور galaxy ace چیه؟
دوم اینکه اگه انگلیسیش رو نصب کنم امکان وبگردی صفحات فارسی و فارسی نویسی رو میشه بش اضافه کرد؟
اصلا منوی فارسی برام مهم نیست.ممنون دوستان
سلام
دوستانی که گلکسی دارن مثلا اگه بخوای یک بازی یا اپ رو از اپ استر سامسونگ خریداری کنید چه طوری پولش رو میدین؟؟؟ :question:
سلام دوستان
این درسته میگن بازی های بالای 500 کیلو توی گوشیهای سامسونگ اجرا نمیشه؟
سلام دوستان
یکی از دوستام یه گوشی دو سیمکارته سامسونگ داره و یه مشکلی باهاش داره گفت تو فروم مطرح کن ببین کسی میتونه جواب بده
این بنده خدا میخواد مثل گوشی های نوکیا از pc suite استفاده کنه و با لپ تاپش به اینترنت وصل شه اما ارور میده
اگه میشه راهنمایی کنید یا بگید اگه لازمه اطلاعات دقیقتری ازش بگیرم
کسی نیست جواب بده؟
سلام دوستان
گوشی سامسونگ پدرم که گالکسی فیت هست مشکل پیدا کرده
داداش 12 ساله م قفل 9 خونه ای رو فعال کرده و یادش رفته و ایمیلی رو هم که داده بهش اشتباهی بوده ! چند بار هم سعی کرده قفلو باز کنه که حالا یه صفحه اومده که ایمیل و پسورد می خواد
نمی دونم باید چیکارش کنم،راهی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام
دوستان من یک ماهی هست جیو خریدم ولی دو سه روزه auto rotation ش خوب کار نمیکنه. یعنی وقتی گوشیو مثلا در خالت اس ام اس بصورت افقی دستم میگیرم روتیشنش درست کار میکنه ولی وقتی میخام به حالت اول برگرده کار نمیکنه. نمیدونم چی شده. میتونین کمکم کنین؟؟؟؟
سلام. من می خوام گوشی s5250 wave525 بگیرم. نظرتون چیه؟ دوربینش چطوره؟ حساسیت لمسش چطوره؟
کلا گوشی خوبیه؟
ممنون میشم. موفق باشید.
سلام
وقتی سامسونگ یه گوشی رو معرفی میکنه بصورت ( حالت بزودی) چقدر طول میکشه بیاد بازار ایران ؟
سلام وقت خوش
هرکاری میکنم نمیتونم با گوشیم (سامسونگ S 5660) از طریق وایرلس وارد اینترنت بشم. البته وایرلسو پیدا میکنه اما سایتی باز نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنین.
با سلام
من با ذخیره اس ام اس روی رم m620 مشکل دارم
روی گوشی 150 اس ام اس
روی سیم کارت 50
می خوام بدونم اصلا این گوشی این امکان رو داره که بشه تنظیم کرد اس روی رم ذخیره بشه که ظرفیتش بالاتر بره؟؟؟؟ یا من نتونستم تنظیماتشو پیدا کنم؟؟؟؟
با سلام گوشی گلکسی مینیgt-s5570رو 2ماه خریئم قبلا هر برنامه ای میخاستم نصب کنم مشکلی نداشتم اما مدتی پیغام نرم افزار کاربردی نصب نیست میده و برنامه ای نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید با تشکر
سلام
من گوشي سامسونگ GT- S5620 دارم
يه پي سي سوييت كه بتونم باهاش اس ام اس بفرستم پيدا نكردم هست چيزي كه به اين گوشي بخوره
بعد رو اين گوشي چه سيستم عاملي هست يا جاواست
چي ميشه روش نصب كرد
برا GPS هم اگر لطف كنيد بگين چجوري فعالش كنم ممنون ميشم
برای سیستم عامل که باید گفت پلتفرم جاوا داره .. شما باید همون پی سی استادیو رو نصب کنی که یکی اینجا هست اگه نشد باید خودت بگردی ورژن 7.2 یا بالاتر رو پیدا کنی چون من خودم با همون ورزن 7.2 پیام میفرستادم
برای جی پی اس هم یه برنامه هست به نام truckbuddy که جاواست ولی دیکه کار کردنش رو نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون که هنوز کسی جواب منو نداده
با سلام گوشی گلکسی مینیgt-s5570رو 2ماه خریئم قبلا هر برنامه ای میخاستم نصب کنم مشکلی نداشتم اما مدتی پیغام نرم افزار کاربردی نصب نیست میده و برنامه ای نمیتونم نصب کنم لطفا کمک کنید با تشکر