به نظر من نام موبایلتون را بزارید ( 1 ماه SMs مجانی ) یا ( مخابرات منطقه 3 ) یا ( کاخ سفید ) ! بعد هرکی می بینه فورا Accept را می زنه !
Printable View
به نظر من نام موبایلتون را بزارید ( 1 ماه SMs مجانی ) یا ( مخابرات منطقه 3 ) یا ( کاخ سفید ) ! بعد هرکی می بینه فورا Accept را می زنه !
دارم رو N70 نصب می کنم
با N70 روی یه N70 دیگه امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد
با سلام به metallica ی عزیز.من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایل موردنظر وجود نداشت .لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام خدمت metallica ی عزیز.من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایلی که گفته بودید پیدا نکردم
با سلام خدمت metallica ی عزیر من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایلی که گفته بودید پیدانکردم.لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پایین صفحه free رو کلیک میکنی تو صفحه بعد کد رو وارد میکنی و دانلود رو میزنی.
من دانلود کردم مر30 عزيزم
وقتی موبایل رفیقم گرفتم چه تنظیماتی میخواد که دیگه لازم نباشه اون اکی کنه
با سلام به دوستان عزیز .
من دیروز درمورد هک بلوتوث سوال کردم .دوستان لطف کردند
منو راهنمایی کردندوگفتن که اسم نرم افزار ftp_btهست.ولی من
به لینکهای گفته شده رفتم(persiangig.com),و...
ولی یافایل موردنظر موجود نبود ویا سایت دجار نقص فنی بود!
از دوستانی که منو راهنمایی کردند مجددا تقاضا میکنم به من کمک
کنن.
:31: سلام به همگی رفقا . من بلاخره تونستم فایل بftp_btرو
دانلود کنم. از راهنمایی همه شما سپاسگزارم
بلاخره فایلو دانلود کردم .از همگی دوستان سپاسگزارم
من با گوشی p990i تقریبا همه مدلهای nدر nokia و v3وv3xوk750ومدلهای wرو هک کردم .از
برنامه خوبت ممنونمM_ETALLIC_A
سلام.
آقا من کا 750 دارم و می خواستم یه کا 750 دیگه رو هک کنم.
باید چی کارکنم؟
وقتی بلوتوث اون رو انتخاب می کنم یه چیزی می نویسه که شبیه آدرسه یعنی یه چیزی تو مایه های bttp://....
چه جوری بایئ با این نرم افزار کار کرد؟:41:
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟:41: :41:
هیچ کس منو آدم حساب نمی کنه:19: :18:نقل قول:
:41:
:41: :41: :41: :45: :45: :45: :45: :37: :37: :37: :32:
salam man barnamaro peyda nakardam lotf konid adrsesho be man bedid
نقل قول:
هاااااااااااااااااااااااا ااااا
اخه یه سوالایی می کنید . آدم که جواب میده یاد این ضرب المثل می افته : چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
شما باید روی همون bttp://.... کیلیک کنید اگه قربانی OK کرد وارد پنجره ی اصلی هک برنامه میشید اگه هم NO زد وارد ضفحه ی اول برنامه می شید.
بله بعضی موقع ها از شما می خواد با گوشی قربانی PAIR بشید !!!!!!!نقل قول:
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟
سلام دوستان
این برنامه موقع کانکت شدن پسورد می خواد در غیر این صورت کانکت نمیشه
البته من ورژن 1.05 رو داشبم و الان ورژن 1.07 رو گرفتم ولی هنوز امتحان نکردم
ورژن جدیدش اومده. 1.07...
خیلی راحت تر کانکت میشه و کلا ایرادات ورژن قبلی تا حدودی برطرف شده. مثلا موقع کانکت شدن کارهایی که نمیشه رو گوشی قربانی انجام داد رو لیست میکنه... مسیجها و فون بوک رو سریعتر میخونه و ...
متالیکا دوست عزیز کو پس لینک 1.07
آخرین ورژن برنامه هک بلوتوث Bt.Info.v1.07
کد:http://livevil.persiangig.com/n73_apps/Marek.Sedivy.Bt.Info.v1.07.S60v2.J2ME.rar
سلام.
دوست عزیز ممنون
من دیروز از این تایپیک
برنامه هاي جاوا به همراه توضيح (پلیر، دیکشنری، رمز گزاری و ...)
این برنامه رو دانلود کردم الان این ورِزنی که شما گزاشتی از این جدید تره؟
بعد فقط یه مشکل من اومد رو گوشی یکی از اشناها امتحان کنم(دبلیو700) ولی موقعی که می خاستم برم تو اینفرمیشن که فایلاشو ببینم گوشی طرف هنگ میکرد برا منم که مجبور میشدم بیام بیرون چون هیچی نمیومد.
راستی با این برنامه نمیشه بدونه این که بفهمه فایل بفرستم براش؟
اگه زحمتي نباشه ادرس انجمن برنامه هاي گوشي n73 را به من بگين مرسي
تشكر از اين كه كمكم كردين
تنها مشکل (تا اینجا که 8 صفحه خوندم) اینه که باید گوشی طرف رو یا بدست بیاری یا اینکه خودش موافقت کنه...
یه راه حل داره : ببینم شما تا حالا Hitman بازی کردید؟ مخصوصا Hitman : Blood Money !!!
شوخی کردم...
فکر نکنم بشه کاریش کرد... ولی اگه زرنگ باشی و طرفت یه کم ناشی .... تنور داغه و تو فقط باید سریع نون و بچسبونی.
ولی ایول برنامه باحالیه ( در حالیکه من موقتاً 3310 دارم !!!) خیلی ممنون.!
یه مشکل دیگم که داره اینه اطلاعات سیو نمیشه یعنی برای من نشد کسی این مشکلو نداره
سوال قبلیها رو که جواب ندادید دوستان لا اقل این یکی رو جواب بدید.
با این برنامه نمیشه فایلایه ترفو دید مثلا عکساشو؟
توی پوشه Other سیو می شه .... ولی خیلی نامردیه .... حتما باید Loadin اش تموم شه تا Save کنه ؟نقل قول:
یه مشکل دیگم که داره اینه اطلاعات سیو نمیشه یعنی برای من نشد کسی این مشکلو نداره
آقا نمیشه کاری کرد که پسورد نخواد اینجوری فایده نداره
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز ممنون
من دیروز از این تایپیک
برنامه هاي جاوا به همراه توضيح (پلیر، دیکشنری، رمز گزاری و ...)
این برنامه رو دانلود کردم الان این ورِزنی که شما گزاشتی از این جدید تره؟
بعد فقط یه مشکل من اومد رو گوشی یکی از اشناها امتحان کنم(دبلیو700) ولی موقعی که می خاستم برم تو اینفرمیشن که فایلاشو ببینم گوشی طرف هنگ میکرد برا منم که مجبور میشدم بیام بیرون چون هیچی نمیومد.
راستی با این برنامه نمیشه بدونه این که بفهمه فایل بفرستم براش؟
خاب مثل اینکه کسی نیست سوالاایه ما رو جواب بده خاب ما هم بی خیال میشیم. فقط یه چیزی من این برنامه رو برایه یکی از دوستام اینجا اپ کردم گفتم لینکشو بزارم شاید بدرد کسی خورد.نقل قول:
سوال قبلیها رو که جواب ندادید دوستان لا اقل این یکی رو جواب بدید.
با این برنامه نمیشه فایلایه ترفو دید مثلا عکساشو؟
یاحق.
کد:http://vorojaxxx.googlepages.com/Marek.Sedivy.Bt.Info.v1.07.S60v2.J2M.rar
صفحه قبل گذاشته بودم این ورژن رو که گذاشتی.
در مورد سوالت. نه نمیشه فایلهای طرف رو ببینی.
سلام بچه ها ... برا خودم دردسر درست کردم.
به دوستم این برنامه رو نشون دادم و رو گوشی های همدیگه کار کردیم...
نکبت بی خودی به قسمت هایی که نمیدونست ور رفت و زد یه بلایی سر گوشیم اورد.. گوشیم N73 MU هستش.
دقیقاً نمی دونم تو کدوم قسمت این برنامه چی کار کرد... ولی فکر کنم تو Commands... و یه گزینه (یکی مونده به آخری) که با &w یا یه همچین چیزی شروع میشد رو زد ... گوشیم رفت رو حالتی که انگار می خواد خاموش شه(تو صفحه می نویسه NOKIA) ... ولی صفحه کم نور شد و بعد از چند ثانیه دوبارهپر نور شد و اومد تو صفحه اصلی گوشی...
این موضوع برا امروز صبح بود.... ولی الان هم خود بخود این اتفاق تکرار شد...
می خوام بدونم از دوستان کسی نمی دونه که این برنامه آیا می تونه آثار مخربی رو گوشی قربانی داشته باشه یا نه؟ و اینکه آیا میدونید که دوستم با گوشیم چیکار کرده ؟ آیا درست بشو هست؟
ممنون همه...
گوشیت رو ری استارت کرد. الان هم احتمالا رم گوشیت پر شد و گوشی ری استارت شد. نه هیچ اثر مخربی نداره. فقط تو بعضی از گوشیهای میشه مسترریست کرد همین.
ممنون خیالم راحت شد...
چند ساعت پیش مستر ریست کردمش... فکر کنم درست شده... فقط تنها مشکلم اینه که اکثر برنامه ها رو ساپورت نمی کنه (نصب نمی کنه) که تو تاپیک خودش مطرح می کنم...
خیلی خیلی ممنون!!
بابا من جوابمو نگرفتم که...
این برنامه موقع وصل شدن یه کدی می خواد...
چی کار کنم که نخواد ...
گوشیم کا 750...
نتونستم 2 تا کا 750 و یه مدل از نوکیا رو هک کنم...
رو همشون اون کد رو میخواد...
تازه بعضی وقتا ارورtimeoutیا Security Error میده..
اون کد برای pair کردن دو گوشیه و فقط برای اولین بار ازت میخواد. اون کسی که میخوای هکش کنی یه عددی رو میزنه که تو هم باید همون رو بزنی.
vorojax جان اتفاقآ به درد من خورد.مرسی عزیز.
بچه ها میشه گالری عکس قربانی رو هم سیو کرد با این برنامه
این چه جوریه؟
همش جنرال میاد و بعدش هم میگه صبر کنید انرژیه که رد شد دوباره از نو این کار رو انجام میده!