نه پس بدون صداي محسن...چه حرفي ميزنيا!!!نقل قول:
Printable View
نه پس بدون صداي محسن...چه حرفي ميزنيا!!!نقل قول:
فيلم سنتوري كه اسم اصليش علي سنتوري تا الانش مجوز نگرفته توي جشنواره شركت كرد ولي هنوز مجوز نگرفته!؟
علت اين مساله هم معلوم نيست ولي اينجوري كه اخبار ميرسه محسن چاووشي خيلي ناراحته وديگه نميخونه! البته چون همه كاراش لو رفته ومجوزي نگرفته!البته هركسي هم جاش بود بايد سكته ميزد!
اين همه البوم ولي هيچ!
عزيز اين خبر ماله خيلي وقت پيشه...نقل قول:
به هر حال ممنون...
چاكرتيم:46:نقل قول:
به هر حال وقتي يه تاپيك با اين عنوان ميزنيد بايد شما از اين خواننده حمايت بكنيد نه اينكه بعضي ها براي اين عزيز شايعه درست كنن! البته منظورم شما نيستيد!
خوب ما وقتي كه اين تاپيك زديم حدود 2 ماه از اين خبر گذشته بود و همه ميدونستن كه يه شايعه مسخره هست...نقل قول:
شمارش معکوس ار همین الان شروع شد:
۲۱ روز دیگر تا وارد شدن اولین البوم مجاز محسن چاووشی
البته من دو روز این خبر را دیر فهمیدم
دقیقا 1386.3.1 یک شاخه نیلوفر تو دستمون
دقیقا 1386.3.1 یک شاخه نیلوفر تو دستمونه
عزيز بد قاط زديا!!!نقل قول:
امروز به احتمال خيلي زياد بهرام رادان به شب شيشه اي مياد...از دست نديد امشب رو...
اين البوم جديدش واقعيت داره؟
اره عزيز...برو تو اين سايت زده كه به زودي مي ايد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . 1 سوال داشتم . شعر زیر رو محسن خونده؟
هی نشین غصه نخور رفته که رفته اگه دوست داشت نمی رفت اون که رفته
هی نشین چشم به راه رفته که رفته اگه دوست داشت نمی رفت اون که رفته
بی خیالش مگه چند سال تو جوونی بی خیالش مگه چند سوال تو میمونی
بی خیالش اینا رسمه روزگاره همشون کار خداس حکمتی داره
نه عزيز دل...اين اهنگ براي محمد زارع هست ....
ببخشید دست خودم نبود.
شد دیگه.
اشكال نداره داداش...نقل قول:
اینم برای اینکه اطمینان یابم از اینکه منو بخشیدین:
تقویم سال 1386 ویژه هواداران چاوشی همرا با عکسهایی از محسن
آهنگ بازیگر به سبک اصلی که با امید عامری اجرا شده
منبع:Star-Music.Blogfa.com
من كه اهنگ رو نگرفتم...معلومه اهنگ چي به سرش اومده...نقل قول:
motmaeni ? akhe kheili shabish khondeنقل قول:
mohamad zare dige kiye
faghat hamin ye ahango khonde? tanx
سلام...دوست من شما مطمئنا قوانين انجمن رو ميدوني اما متذكر ميشم كه فارسي تايپ كنيد لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بله محمد زارع خونده...
همين يه اهنگ نيست ...يه البوم داده بيرون.به نام رو در و ديوار اين شهر.
در ضمن صداش از زمين تا اسمون با چاووشي فرق داره... نميدونم شما رو چه حسابي اينو ميگين!
محمد زارع با اسم مستعار كيارش قميشي مطرح بود...نقل قول:
در ضمن صداي سلطان چاووشي رو با كسي نبايد مقايسه كني...
دوستان يه عده آدم بيكار كه از شهرت و معروف و محبوب بودن محسن عزيز ناراحتن سايت ايشون رو به اصطلاح هك كردن.
دوستان هكر(!) هم بدونن اين كارا محبوبيت محسن رو نه تنها كم نمي كنه بلكه بيشتر هم مي كنه.
اخراجي ها كه قضيش مشخص شد / دو فيلم سنگ كاغذ قيچي و ادم هم پروانه نمايش گرفتند...فقط اينجا سنتوري معلوم نيست چي شده...
در گفت و گو با فارس اعلام شد:
كاسهساز: نمايش نسخه جديد «اخراجيها» منتفي شد
خبرگزاري فارس: حبيباله كاسهساز تهيهكننده سينما گفت: اكران فيلم «اخراجيها» به صورت فعلي ادامه مييابد و تغييري در اكران سينمايي آن به وجود نخواهد آمد.
حبيباله كاسهساز در گفت و گو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: اكران فيلم بدون اضافه كردن بخش ديگري در سينماهاي آزاد ادامه خواهديافت اما قصد داريم در صورت كسب موافقت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، چهل دقيقهاي كه قرار بود به نسخه سينمايي فيلم اضافه شود، به نسخهاي كه قرار است وارد شبكهويدئويي كنيم، بيفزائيم.
كاسهساز در مورد پخش نسخه ويدئويي اين فيلم گفت: هنوز زمان پخش نسخه ويدئويي اين فيلم مشخص نيست اما در حال گفت و گو با موسسه «تصوير دنياي هنر» هستيم تا از طريق اين موسسه، سيديهاي رسمي اين فيلم را پخش كنيم.
-----
«آدم» و «سنگ كاغذ قيچي» پروانه نمايش گرفتند
خبرگزاري فارس: شوراي صدور پروانه نمايش 35 ميليمتري، براي دو پروژه سينمايي پروانه نمايش صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي معاونت امور سينمايي و سمعي و بصري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، فيلم «آدم» به تهيه كنندگي علي واجد سميعي و كارگرداني عبدالرضا كاهاني و همچنين فيلم «سنگ، كاغذ، قيچي» به تهيه كنندگي حميد اعتباريان و كارگرداني سعيد سهيلي عنوان دو پروژهاي است كه از اين شورا پروانه نمايش دريافت كردهاند.
نقل قول:
از اين كه متذكر شديد ممنونم . به دليل اشكال در سيستم ويندوز مجبور شدم
در ضمن صداش با حال حاظر محسن فرق داره . محسن پيشرفت كرده
نسبت به چند سال پيش كه همه اداي سياوش در مي اورن . شبيه
البته خوشحالم كه محسن سبك خودش جدا كرد واز اين جمع خارج شد
نقل قول:
از بيان اسم مستعار ش ممنون . شناختم
در ضمن چند سال پيش كه محسن كارش شروع كرد همه اونو اول با سياوش و بعد با مجتبي كبيري اشتباه گرفتن و پس نگو قابل مقايسه نيست
گرچه اينو قبول دارم كه الان قابل مقايسه نيست . پيشرفت زيادي داشته . اميدوارم منظورت حال حاظر باشه
از همون اول هم محسن با كسي قابل قياس نبود...نقل قول:
اين نظرت اصلان قبول ندارم و بخاطر ايتكه موقع شروع به كار محسن . به گفته خودت به دليل سن كم شناخت خوبي از جامه موسيقي نداشتينقل قول:
امدوارم اينو قبول داشته باشي كه محسن به جايي رسيده به خاطر جواز نداشتنش بوده و بحثي كه شما در اين موضوع راه انداختيد بيهودست
اگر محسن جواز مي گرفت شايد مثل خيلي ها از جمله كبيري ، از مو سيقي محو مي شد
اوايل بحث اين صفحه خيلي مفيد تر بود و اين مباحثه كه براي محسن ارزشه
از شرايط مجوز گرفتن و قوانينش اگه اطلاعاتي داري به منم بده :41:
عزيز شما چرا وقتي مثال ميخواي بزني اسم اين يارو تقليدي كبيري رو ميبري....ادم بهتر گير نيوردي؟؟؟
من فقط يه چيز بهت ميگم:::
« اگر محسن مجوز داشت شك نكن كه تا حالا زنده نبود...»
يه خبر فوق العاده خوب ... تا اخر مطلب بخونيد ... اخرش رديفه ...
بازي گلشيفته فراهاني و بهرام رادان در «نقاب زيبا»ي داريوش مهرجويي
سينماي ما- داريوش مهرجويي نويسنده و كارگردان سينما گفت: جذابترين چيزي كه در داستان «نقاب زيبا» برايم وجود دارد، جذابيت ذاتي موضوع و شخصيتپردازي خوب آن است. مهرجويي با اشاره به رويكردش به سينماي دفاع مقدس در فيلمتازه خود، گفت: مهمترين نكتهاي كه در «نقاب زيبا» وجود دارد اين است كه در قصه، جنگ تمام شده و تمام اين داستان، بعد از پايان جنگ اتفاق ميافتد و بيش از هر چيز، «نقاب زيبا» برپايه يك داستان دراماتيك به پيش ميرود.
وي در مورد چگونگي توليد فيلم و تاخيري كه در آن اتفاق افتاده، افزود: متأسفانه فيلمسازي هزينههاي زيادي دارد و به علت شرايط بد سينماي ايران، اكثر تهيهكنندهها با وجود خرجي كه ميكنند، ورشكست ميشوند. ما هم به دنبال سرمايهگذاري براي ساخت «نقاب زيبا» ميگرديم و در صورت پيدا شدن سرمايهگذار، كار را به سرعت شروع خواهيم كرد.
* از رادان و گلشيفته فراهاني استفاده خواهم كرد
مهرجويي در مورد فصل مناسب براي شروع ساخت «نقاب زيبا» گفت: در هر فصلي ميتوانيم ساخت «نقاب زيبا» را شروع كنيم اما به نظر من، بهترين فصل براي ساخت اين فيلم، فصل زمستان است و اميدوارم در زمستان اين كار را بسازم.
مهرجويي همچنين در مورد بازيگران احتمالي «نقاب زيبا» گفت: با بهرام رادان و گلشيفته فراهاني براي اين فيلم صحبت كردهام كه هر دو نفر هم علاقه زيادي به بازي در اين فيلم داشتهاند و من هم سعي ميكنم با همين دو نفر فيلم را بسازم.
*فيلمنامه زكرياي رازي به طور كامل نوشته شده است
مهرجويي در مورد سريال «زكرياي رازي» كه از مدتها پيش زمزمههاي ساختنش توسط او شنيده شده بود، گفت: فيلمنامه اين سريال بهطور كامل نوشته شده و براي تصويب و گرفتن مجوزهاي لازم تحويل صدا و سيما شده است.
*ترجمه، نوعي خودروانكاري هم محسوب ميشود
داريوش مهرجويي كه امسال با ترجمه سه كتاب «جهان هولوگرافيك» و دو نمايشنامه «درس» و «آوازخوان تاس» را از اوژن يونسكو و نمايشنامههاي كودك مرفون و غرب وحشي را از «سامشپر» در نمايشگاه كتاب حضور دارد، در مورد فعاليت خود در زمينه ترجمه كتاب گفت: بيشتر ترجمههايي كه انجام ميدهم از روي تفنن است كه البته با توجه به نوع كتاب، به انجام اين كار علاقه پيدا ميكنم و در دوران فراغت، آن را انجام ميدهم.
وي افزود: البته ترجمه، جنبههاي مختلفي دارد. در آن ميتوان خلاقيت به كار برد و همزمان دانشاندوزي هم كرد، در عين حال اين كار نوعي خودروانكاري هم محسوب ميشود كه انسان توسط آن، ميتواند بعضي گرفتگيهاي درون خود را رفع كند و البته عنصر تفنن، بخش اصلي آن براي من به شمار ميرود.
مهرجويي در پايان گفت: دو كتاب «مفتش بزرگ» و «رنجهاي يك فيلمساز جوان» را هم ترجمه كردهام كه به زودي چاپ ميشود.
از اين سينماگر ، فيلم «سنتوري» براي نمايش عمومي آماده ميشود و گويا مجوزهاي لازم را در اين زمينه به دست آورده است.
منبع خبر : فارس
تبریک به همه چاووشیست های عزیز!!!
معني الان زنده نبود نمي فهمم ؟نقل قول:
كاملا مشخصه...يعني بعضي ها همين الانش هم كه محسن مجوز نداره ميخوان خرخرش بجوئن ،ديگه واي به حال روزي كه مجوز بگيره...بايد چند تا باديگارد بذارن براش...نقل قول:
نقل قول:
به شدت باهات موافقم
به يه چيز امروز بر خوردم كه خيلي نگرانم كرده...اين شركت اواي باربد مگه قرار نبود البوم محسن نامجو رو به صورت مجاز وارد كنه...ولي امروز تو يكي از سايت ها ديدم كه البومش به صورت غيرمجاز اومده بيرون...
نكنه براي محسن چاووشي اين اتفاق بيفته؟؟؟
مسعود جان خیالت راحت
آلبوم بنیامین از یک سال قبل از گرفتن مجوز همه جا بود ولی بازم عرضه شد
دیگه چه برسه به محسن که همین الان مجوز گرفته.
حتی اگه خدای نکرده خدای نکرده این اتفاق بیفته
باز هم آوای باربد این آلبوم را به صورت رسمی عرضه میکنه
خیالت راحت
تيتر ماهنامه پيام گستر
محسن چاووشي در شب شيشه اي
من كه چشم اب نميخوره ، از اين جربزه ها ندارن :41:
نه عزيزم اگه مجوز گرفته بود ، تازه الان درگير البوم كفتر چاهي بودنقل قول:
انقدر شاخ نشده بود كه كسي بخواد خرخرشو بجوئه