ممنون از کمکتنقل قول:
حالا این o2 رو چند گرفتی؟
Printable View
ممنون از کمکتنقل قول:
حالا این o2 رو چند گرفتی؟
370000 گرفتم حالا فردا صبح Update می کنمش خبرشو می دم که خیالت راحت راحت بشه:46: :31:نقل قول:
نترس دوست من ديگه جواد شده از وقتي شما:27: هم پيوستي به جمع پي 990 دارها جواد كه سحله مرتضي هم شده.. ما خريديم 640 تومن شما بخرين 380 تومن خوب معلومه كه جواد شده.....نقل قول:
سلام.گوشیم و مستر ریست کردم.2 تا بازی موقعی که خریدمش روش بود, پاک شدن.مثل بازی گلف و خونه سازی.دموی گوشی هم پاک شد کسی اینا رو نداره.
گوشیمو امروز Update کردم مشکلی هم نداره عالیه عالی هم شده!:5:
آره حل میشه ولی من هر macromedia که میرسزم eror میدهنقل قول:
آقا یکی کمکککککککککککک کنه من از وقتی usb رو میزنم میخوام چیزی بریزم میگه:The operation not supported
دمت گرم . دستت درد نکنه دوست عزیزم:10: :11:نقل قول:
گفته بودی رو جعبش نوشته O2 ؟
می شه یه کم بیشتر از مشخصاتشو بگی
البته بپا گوشیت آک باشه اگه می خوای بگیریا به این حرفای اینا که قاچاق و اینا گوش نده یه نفر گوشی گرفته بود باکسش همین بود ولی گوشیش O2 نبود تازه آک هم نبود.دوست عزیز روی جعبه گوشی کنار عکس P990 یه برچسب سفید Approved O2 نوشته شده.خود گوشی Theme O2 نصبه و ثانیا تو قسمت SMS کی میری جز آدرسای E-mail ادرس Changeme.o2.uk اینا از قبل توشه.یه سری از گوشیا اومدن که Update شده بودن و یه سری از Option های P990 و ندارن و رزولوشن بعضی Icon هاشون پایینه.:10: :20:
ممنون از کمکتنقل قول:
راستی خودت از کجا گرفته بودی؟
برنامه فارسی ساز p990 رو دانلود کردم.موقع اجرا پسورد میخواد.چکار کنم؟
سلام . من میخوام بدونم چرا این قدر از کیفیت صدای p990 بد تعریف می کنن؟
صدای p990 در مقایسه باk800 چطوره؟
من از اصفهان گرفتم دوست عزیز.نقل قول:
چون صداش خیلی کم و ضعیفه نصبت به گوشی های دیگه البته تو نباید با سری walkman سونی یا N73 اینا مقایسش کنی چون این گوشی PDA است و اصالتش در همینه:46:نقل قول:
راسته که میگن کیفیت فیلمبرداری p990 پائینه؟ )QVGA)
okنقل قول:
thanks a lot dear
QVGA با رزولوشن 320x240 مثل N73 با این اختلاف که ققط با فرمت 3GP می گیره.نقل قول:
your welcome friendنقل قول:
میخوام قبل از خرید یه مشورتی با شما داشته باشم:
1_کیفیت پخش صداش و بلندی پخش رینگ تون(زنگ موبایل) چطوره؟
2_طریقه ی اینکه بفهمیم اصل فرانسه است یا نه....
........
سلام دوستان.
من میخوام P990 بخرم.اما یه سری سوال دارم:
1-کیفیت و بلندی صداش در چه حدی هست؟ " یعنی از گوشی الانم بد تره ? S700i "
2-از کجا بفهمم فرانسه اصله , یا لیبل فرانسه؟
3-رجستر اصلی با رجیستر شده چه فرقی داره؟و از کجا میشه فهمید؟
لطفا منو سریعتر راهنمایی کنید که واسه خریدنش خیلی عجله دارم!
BEST REGARD
بچه ها تو رو خدا کمک کنید نمیدونم گوشیم(p990) چش شده.وقتی که روشنش میکنم آرم سونی اریکسون میاد بعد یه خورده میمونه دوباره بر می گرده از اول و دوباره ارمش و میاره.تو رو خدا هر کس که کدی چیزی میدونه کمک کنه.
کککککککککمممممممممممممککک ککککککککککک
to ro khoda komak konid
vaght khondan nadaram yeki bege
p990 ehtarin modelesh hamonie ke male faranse hast?esmesh chie?
gheymatesh alan daghighan chande?az koja bekharam motmaen bashe?
سایتی که برنامه رو دانلود کردی بگیرنقل قول:
k800 یک کمی بیشترهنقل قول:
1:کیفیت خوب صدا ضعیف..نهنقل قول:
2:پشت گوشی جای باتری و لیبل رو جعبه
3:*#06# با این کد رو سریال گوشی رو با سریال رو جعبه چک کن.زیاد فرقی نداره ولی شاید اگر update کنی سریال از بین بره
با update doros mishe به صفحه ی 19 برونقل قول:
از علاادیننقل قول:
خودمونیم پی 990 ارزون شده همه پی 990 دار شدن
ولی توصیه میکنم فرانسوی بگیرید
موفق باشید
این جدیدا مشکوک میزنن
برید تو فاز دانلود
این قیمتا رو بی خیال شید.هر کی هر قیمتی دوست داره می گیره.
راستی پسوند جر نصب کردم خوب جواب میده
popo_p990
ممنون که بچه ها رو راهنمایی میکنی
سلام بچه ها خداییش من که از p990 خیلی راضیم.فقط یه مشکلی دارم.من چند تا برنامه نصب کردم تو گوشی ولی
نمیدونم تو کجا ذخیره میشه اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه که نرم افزارهایی که ما نصب میکنیم تو کدوم
قسمت گوشی ذخیره میشه.واسه K750 که تو Application ذخیره میشه و من اصلا Application این گوشی رو
نتونستم پیدا کنم. راستی من منوی گوشی رو دادم بیرون واسم تنظیم کردن چون وقتی خریدم اصلا نمیتونستم
تنظیمات گوشی مثل عوض کردن آهنگ رو انجام بدم یعنی اصلا قسمتی واسه این کار نداشت.
در هر صورت ممنون میشم به سوالم جواب بدید...
آره باتریشو که درآری نوشته ساخت فرانسه.سریالشم یکی بود.موبایل فروشه هم آشنا بود.نقل قول:
گفتم که چینیش 40 تومن ارزون تره. اگه همه چینی هستن خوب همه باید یه قیمت باشن دیگه!!!!
مرسی ..........................نقل قول:
اصولا در قسمت Tools ذخیره میشهنقل قول:
ممنون از جوابت یعنی نمیشه روش برنامه نصب کرد؟!!!نقل قول:
اگه میشه پس این برنامه هایی که من نصب کردم کجاست؟!!!!!!!!!!
میشه نصب کرد ولی چون ختما منوی گوشی رو دستکاری کردن انقدر باید بگردی تا پیدا کنینقل قول:
akharin firmware p990 chie?
age khastim bekharim az koja befahmim firmwaresh chande?
koja akharin firmware ro nasb mikonan?
اقایون من میخوام p990i بگیرم.شما به عنوان کسانی که بایاین گوشی کارکردید آخرین توصیه هارو قبل و موقع خرید به من بگید.که مثلا من چه چیزهایی رو باید موقع خرید چک کنم و به چه نکاتی توجه کنم تا سرم کلاه نره.
اینم لیست آخرین Update Version ها برای P990 ساخت جاهای مختلف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن Firmware خود می توانید اکه Flip بسته است بدین صورت عمل کنید :
اول دکمه More بعد Status
Flip باز :Main Menu را بیاورید بعد بالا سمت چپ Main menu منو را پایین آورده و بعد System Information را انتخاب کنید.