-
پس از باز کردن فایل VT3_patch_300307.exe یه صفحه باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok کلیک کن این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فولدری که بازی توش نسب شده انتخاب کنید سپس کلیک Unzip
-
-
يكي از دوستان سوال كرده بودند كه top spin بهتره يا virtual tennis كه به نظر من بستگي به خود شما داره كه يك بازي حرفه اي رو دوست داريد يا يه بازي با گيم پلي فوق العاده.
خوب اينائي كه گفتم يعني چي؟
top spin:من اين بازي رو با بازي هاي سيميلاتور هواپيما مقايسه مي كنم.در اصل طبيعي گرائي و real بودن اين بازي اندكي سطح گيم پلي اون رو متفاوت كرده در بازي ريزه كاري هاي زيادي وجود داره كه باعث مي شه هركسي به راحتي با اون ارتباط برقرار نكنه
virtual tennis:شاهكار سگا كه اولين بار در سال 99 يا 2000 (دقيق يادم نيست)متولد شد.اون زمان وقتي اولين بار اين بازي رو ديدم فكر كردم كه مسابقات تنيس رو نشان مي ده ولي جمه press start همه چي رو تغيير داد و من يه هفته بعد يه سگادريم كست داشتم به همراه تنيس مجازيvirtual tennis .گيم پلي اين بازي فوق العادست.
گيم پلي اين بازي منو ياد بازي هواپيماي ace combat ميندازه در مقايسه با بازي هاي سيميلاتور pc
گرافيك بازي درحد كنسولهاي نسل بعده وفكر نمي كنم كه تيم بازي سازي سگا از نظر گرافيكي ضعف داشته باشه.به خصوص شركت am2 كه بازي شنمو رو با اون گرافيك فوق العادش در سال 99 به بازار ارائه كرد.ويكي از نكات بسيار مثبت بازي نواخته شدن موزيك در بازيه هر چند كه اين ايده در سال 2007 خيلي كهنه به نظر مي رسه ولي نبودن موزيك در بازي به يك فاجعه و ضايعه جبران ناپذير منجر مي شه.
مورد ديگه اينكه virtaul tennis اولين بازي تنيس بسيار سطح بالا بود كه 7،8 سال پيش ارائه شد و قدمت بسيار بيشتري نسبت به top spin داره.
گيم پلي بازي هاي شركتهاي ژاپني جذابيت عجيب و منحصر به فردي داره.اين نوع گيم پلي در همه بازي هاي ژاپني ها منعكس شده كه نمونه اون رو در هيچ يك از بازي هاي آمريكائي ني بينيم
به خاطر بياريد:
resident evil series,metal gear series,shenmue series,fatal frame series و غيره
يه جورائي مي تونيم تفاوت بازي هاي آمريكائي و ژاپني رو با اين مثالي كه اوردم درك كنيم
-
بابا جان من تونستم پچ رو دانلود کنم
ولي وقتي رو لينک کرک کليک مي کنم يه صفحه باز ميشه با هزار تا متن که تو هيچکدام کرک نداره
راهنماييم کن تو رو خدا
-
-
بابا اين که همون صفحه مياد که هزارتا چيز ميز نوشته
-
شما تو اون صفحه دنبال اين نوشته بگرد و برا دانلود روش كليك كن :
Virtua Tennis 3 v1.01 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #2
وقتي كليك كردي ميره وسط صفحه و يه نوشته به صورت File Archive [1.3 MB] هست كه شما بايد روي آيكون فلاپي شكل كنارش كليك كني تا يه صفحه فرعي باز بشه و يكي از mirror ها رو دانلود كني !
موفق باشي .
-
اقا چه طور باید این بازی را دو سه یا چهار نفره کرد
و چطور باید قسمت تمرین را وارد شد
-
-
عزیزم چند نفره کردن که کاری نداره تو صفحه انتخاب بازیکن کلید R1 بزن (انشاالله تو تنظیمات بازی شما هم همین باشه ) بعد بازیکن دوم یا سوم یا nام رو انتخاب کن برای تمرین هم world tour بهترین گزینه ست . برو حالشو ببر.