-
واقعا بازیش اینقدر بده که هیچ کسی در مورد این بازی حرف نمیزنه
یعنی اینقدر که منتظر بازی بودیم بیهوده بود
بابا یکی درباره این بازی توضیحی بدهد
والله من اینقدر بازی های باحال روی کامپیوترم نصب کردم که دیگه نمیتونم این بازی را بگیرم
تازه منتظرم ببینم هیچ شرکتی نمیخواد این بازی را دوبله کنه
وگرنه خودم میرفتم بازی را میگرفتم و دیگر اینقدر منتظر توضیحات شما نمیشدم
این دوست خوبمsam fisherقرار بود چند مرحله از این بازی را برود بعد در مورد این بازی نظر بدهد که فعلا خبری از ایشون نیست
-
خب الان بهت میگم...اصلا بازی رو نگیر یعنی اگه هم خواستی بگیریش اون تبلیغاتی که ازش دیده بودی رو از ذهنت پاک کن چون ظمین تا آسمون باش فرق میکنه .......بهت بگم این بازی اگه سال 2004 همراه هیتمن میومد شاید بازیه توپی میشد ولی الان نه.........یه سری اشکالاتی داره که ازش بعیده مخصوصا تو گیک پلی و فیزیک بازی...............و اگه خواستی بگیری مطمئن شو که صداش درست باشه............
ولی در کل اگه از اشکالاتش چشم پوشی کنیم......داستانش بد نیست و همین طور گرافیکش ( خیلی شبیه هیتمن 4 هستش)............شخصیت پردازی هاش (kane and lynch ) فقط عالیه........در کل میشه یه جورایی تحملش کرد ولی خب با وجود cod 4 و crysis و nfs pro street و gear of wars کی میره اینو بازی کنه....
-
آره مال من هم صداش مشکل داره .
راستی چه جوری Save می شه ؟
-
هر مرحله تموم شه سیو میشه.وسطاش نه...
-
save نداره ....هر مرحله قسمت قسمت هست و خودش save میکنه ، منتها وقتی از بازی بری بیرون میپره و اگه مرحله رو کامل رد کنی خودش اتوماتیک یک save کلی میکنه که از بازی اومدی بیرون نمیره و باید برای ورود مرحله رو انتخاب کنیش بعد بری توش.........نمی دونم چرا eidos اینجوری می کنه ...فکر کنم با سیو وسط بازی مشکل داره ......برای هیتمن 4 هم همینجوری بود ............
-
امروز صبح یکم بازی کردم تا اونجا که باید از دخترش محافظت کنه ....
بازیه قشنگیه و ارزش بازی کردن داره ! البته اگر CoD4 و AC 360 و Crysis pc رو تموم کردین برین سراغش !
-
فقط دستانش باحاله ....همینو بس ...........
-
با سلام دوستان .
ببخشید من توی یه مرحله گیر کردم :
اون مرحله ای که زنش رو میکشن و باید از دختره محافظت کنی .
همه ی آدم هایی که میاد رو میکشم ولی آخرش یه کامیون بزرگی میاد که باید رانندشو بزنم .
دور راننده هم همش دیوار ضد گلوله هست . جایی نیست که من اونو بزنم .
خواهشا این قسمت منو راهنمایی کنید چون بازی داره جذاب میشه .
-
من همون مرحله ی اول گیر کردم! بعد از اینکه تفنگ ها رو برداشتی باید چی کار کنم؟ رو به اون دستگاه نوشابه فلش میزنه. ولی باید چی کار کنم؟:19:
-
باید بری پشت اون دستگاه نوشابه ، اونم پشت دستگاه کمین میکنه . بعد باید 2 ، 3 تا هدف رو بزنی .
هرکاری رو که میگه انجام بده .
کسی نبود به مشکل ما رسیدگی کنه ؟
جان من یکمی زودتر . این مرحله اعصابمو خورد کرده .