سلام واسه منم جدیدا خش خش میکنه اما یه ولوم که کم مینکم درست میشه
Printable View
سلام واسه منم جدیدا خش خش میکنه اما یه ولوم که کم مینکم درست میشه
با سلام
گوشی من K750 هست وقتی که تم توی گوشیم میریزم بعد توی قسمت صداها میرم و(استتفاده بعنوان)رو میزنم گوشیم ری استارت میکنه . بعد مجبور میشم که master rest کنم دوباره درست میشه
چند بار که این کار رو کردم پوشه عکسهای دوربین حذف شد . فلش کردم درست شد اما مشکل ریست کردن همچنان سر جاشه(تا زمانی که تم نزارم مشکلی نیست)
كم كم داره خراب ميشهنقل قول:
بچه ها گوشی یکی از دوستان من یه مشکلی داره که حتی با اینکه گوشی را از نو فلش کرده بازم بر طرف نشده
مشکل اینکه موقعی که داخل فایل منجر هست و روی یک اهنگ هست اگر ما بخواهیم ان اهنگ را از طریق گزینه more و use as برای زنگ گوشی انتخاب کنیم گوشی یه دفه ریست میشه و خودش دوباره بالا مییاد
مشکل از کجاست؟
گوشی من هم دقیقا همین مشکل رو داره
این طور که من امتحان کردم باید master rest کنی بعد دیگه تم توی گوشیت نریزی (مشکل از تم هاست)
با سلام دوستان گوشي z530 i يكباره از كار افتاد و وقتي روشن ميكنم فقط يك صفحه ابي مياد و هيچ چيز ديگري معلوم نيست يعني نه صدا نه شماره گيري . ممنون اگر راهنمايي كنيد.
سلام و خسته نباشید.
من گوشی k750i رو اخیرا آپدیت کردم، قبلش هیچ مشکلی نداشم. اما چند روز بعد صفحه گوشیم خود به خود شروع به خاموش و روشن شدن کرد (سفید - سیاه) هیچ کلیدی هم کار نمیکرد حتی خاموش هم نمیشدو باتری ر هم در آوردم درس نشد تا اینکه # رو چند ثانیه نگه داشتم گوشی روشن شد اما 12ساعت بعد joystick خراب شد و چند جهتش و وسط بد جوری ضعیف شد و خیلی باید فشار بدم تا کار کنه!
مشکلش سخت افزاری هست یا از آپدیته؟ اگه سخت افزاری کسی میتونه منو راهنمایی کنه خودم تعمیر کنم؟
لطفا کسی جواب بده که جواب همه رو میدونه یا لااقل یه جواب مثبت خوب داره
ممنون میشم
آپديت كردن نميتونه باعث اين اشكالات شده باشه خرابي جوي استيك توي گوشي هاي سوني اريكسون تا حدي طبيعيه تعميرش كار شما نيست بايد تعويض بشهنقل قول:
نقل قول:
اگه ويبره اولش رو كه روشن ميكني ميزنه يا lcd خراب شده و يا فلتش
مسئله اینه یه شب، یهو که نمیشه؟! میشه؟نقل قول:
من یکی دو بار با آپدیت مشکل داشتم و آپدیت برام مشکل درست کرده بود