عزیزم شما تا درایورهای گوشی رو کاملا نصب نکنی برنامه MyPhoneExplorer اجازه کار باهاش رو نمیدهنقل قول:
کامل که نصب کنی مشکل حله
من دارم ازش استفاده میکنم بدون اشکال;)
Printable View
عزیزم شما تا درایورهای گوشی رو کاملا نصب نکنی برنامه MyPhoneExplorer اجازه کار باهاش رو نمیدهنقل قول:
کامل که نصب کنی مشکل حله
من دارم ازش استفاده میکنم بدون اشکال;)
اين كد 4 رقمي تا جائي كه من ميدونم بايد تو امور مشتركين فعال بشهنقل قول:
با سلام خدمت همه
مي خواستم بدونم محتويات داخل جعبه W850 چيه ؟
و مدل همه وسايلش را بنويسيد ؟
الان قيمتش با گارانتي سيتادل چند هست ؟
از لحاظ كيفيت صدا از W810 بهتره ؟
ممنونم از همه
با سلامنقل قول:
دوست عزيز درايور هاي گوشي را از كجا بياورم .راهنمئي كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
نقل قول:
محتوياتش مموري 1 گيگ
كابل خروجي صدا
هدفون
و گارت گارانتي
و شارژر فابريكي ( بايد پشت جايي كه ميخوره تو گوشي جا داشته باشه تا مثلا" هدفونش هم بتوني به پشتش وصل كني و در حاله شارژ شدن آهنگ يا راديو گوش بدي چون تو بعضي جاها اين شارژر رو بر ميدارن و يه شارژر معمولي ميزارن
الان قيمتش با گارانتي الرمس ( سيتادل) 440 البته مشكيش
من سفيدشو 4 ماه پيش خريدم 550 الان سفيدش يه 10-20 تومن گرونتر از مشكيشه
صداش تو سري W تكه واقعا" هم بلنده هم خيلي با كيفيته
نقل قول:
ممنونم
با تشكر
با سلام
من با گارانتي سيتادل وپلمپ شده بود و با شارژر معمولي گذاشته بود و احتمالا دزدي از طرف شركت سيتادل بوده است .
موفق باشيد.
يعني شارژرت پشتش تبديل نداره ؟نقل قول:
ایمان جان مال منم سادس
تبدیل نداره البته من بدون گارانتی گرفتما
سلام
من ديروز رفتم علاالدين و خيلي گشتم . w850 با گارانتي پارس نيكاتل رو زير 420 هزار تومن گير نيووردم . اومدم رفتم پاساژ روببه روييش كه با گارانتي الرمس ( سيتادل ) خريد كردم 409000 تومن و يك قرون هم تخفيف نداد . گوشي مشكيه و پكش كامل بود و هيچ تعويضي در كار نبود . قبلاً w810 داشتم كه تعويضش كردم و الان خيلي راضيم . اصلاً قابل قياس نيست . البته دو دل بودم كه k 800 بگيرم يا w850 كه با هر كي مشورت كردم گزينه دوم رو پيشنهاد دادند . ضمناً جهت اطلاع بگم w850 ساخت كشور چين هست و اصلاً مالزي نداره و اونهايي كه تو بازار به اسم مالزي هستش حك شدست . كشور مادر سازندش چينه . حواستون باشه
با باي