سلام حتما چند ساله پيش سريال كميسر ناوارو با اون اهنگه بسيار قشنگش رو خوب يادتون هست اينم تقديم به شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام حتما چند ساله پيش سريال كميسر ناوارو با اون اهنگه بسيار قشنگش رو خوب يادتون هست اينم تقديم به شما :
خوب اين دفعه براتون يه سورپرايز دارم فكر كنم فيلم چپ دست رو بايد ديده باشيد در قسمتي از اين فيلم يه موزيك بسيار بسيار زيبا پخش ميشه اين موزيك رو من با كيفيت عالي و صداي پر قدرت براتون گذاشتم واقعا حيفه اگه برنداريد :
مرسي
خيلي خيلي تاپيك فعالي است
اميد وارم كه همين جوري بمونه
سلام خسته نباشيد ببخشيد من اهنگهاي صفحه 5رو ميخوام دانلود كنم صفحه موردنظر مياد ولي دانلود نميشه يك چكي ميكنن ممنون الان كه نگاه ميكنم بيشتر صفحات اينجورين ممنون
فرزاد جان سلام من همه اهنگهايي كه توي تاپيك ميذارم تمامشو چك ميكنم همين الانم اهنگهاي صفحه 5 را دانلود كردم و 100% سالمه يه بار ديگه امتحان كن يا روش كيليك كن يا Save Target As رو بزن
نقل قول:
نوشته شده توسط * SadeGh *
سلام
خيلي ببخشيدا پس چي شد گلم....
نقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
سلام صادق جان ببخشيد اگه يه مقدار دير شد اون اهنگ ارومه كه گذاشته بودم اهنگه كامل نيست فقط همين يه تيكه هستش ولي اهنگ كامل دومي رو لينكشو برات ميزارم كه برداري :
بازم ببخشيد كه دير شد
نقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
سلام گـــــــــــــــــــلــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــم
خواهش مي كنم عزيز همين كه توجه كردي خودش خيلي ارزش داره.
خيلي ممنون لطف كردي.
متشكر
خيلي با حال بودن
اگه لينك مسقيم بذازي ممنون ميشم
سلام اين بار براتون يه موزيك ارام يا بهتر بگم غمگين گذاشتم چون اينجور اهنگها هم طرفدارهاي خاص خودشو داره چون حداقل به درد مواقعي كه نميشه اهنگ تند گذاشت ميخوره و در مجموع اهنگ قشنگيه :