ساخت فنلاند باید باشه
و میخای مطمعن شی یه سایت هست که شما بارکد گوشیتو میدی میگه ساخت کجاست !!!!!!!!از او طریق 100٪مطمعن میشی
ولی همون فنلاند هم نوشته باشه روش کافیه
Printable View
ساخت فنلاند باید باشه
و میخای مطمعن شی یه سایت هست که شما بارکد گوشیتو میدی میگه ساخت کجاست !!!!!!!!از او طریق 100٪مطمعن میشی
ولی همون فنلاند هم نوشته باشه روش کافیه
كاملا تاييد ميشه من به سايت هاي ديگه هم سر زدم سرس ان فقط فنلاند داره مگر به تازگي حق ساخت رو به المان يا مجار داده باشه كه اونم بعيدهنقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
اسم اين سايت كه باركد گوشي تو ميدي چيه ؟
براي گوشي هاي ديگه ي سري ان هم سرويس ميده؟
سلام
ميخواستم بدونم N70 چه رنگايي داره؟
آيا مشكيش كه پشتشم نوشته فنلاد واقعا مال فنلانده يا تقلبيه؟
اينو نميدونم ولي يك سايت معرفي مي كنم اونجا جوابتو ميگيري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behnammazi
آقا یک سئوال
N70 من در هنگام ضبط فیلم در فرمت Mp4 که البته از نظر کیفیت هم خیلی بالاست. فیلم را به حالت منقطع و در بعضی مواقع با فیریز شدن لحظه ای ضبط می کنه آیا این برای همه N70 ها صادقه یا خیر.
شايد جواب من خيلي به دردت نخوره اما من 6670 دارم اونم همين مشكلو داره ولي وقتي به قسمت setting رفتم و پيكسل هاشو كم كردم كيفيت پايين اومد ولي ديگه فيلم رو تيكه تيكه نشون نمي داد اين رو ديگه كاملا مطمئنمنقل قول:
نوشته شده توسط arste2200
ممنون از جوابتنقل قول:
نوشته شده توسط nel
حلش كردم. اگه بخواي با كيفيت mp4 ضبط كني و منقطع نباشه بايد از حافظه گوشي و نه مموري براي ذخيره استفاده كني و بعد از ضبط مي توني فيلم رو به مموري منتقل كني و مجددا حافظه گوشي رو براي فيلمهاي بعدي آزاد كني.
مرسينقل قول:
نوشته شده توسط arste2200
من روش تو رو هم براي 6670 امتحان مي كنم
سلام
من مي خوام گوشي نوكيا بخرم ولي بين N70 ,n71 موندم كدوم بخرم.
و آيا قيمت N73 ممكن تا يكي دو ماه ديگه به 400 تا برسه؟
دوستان لطفا راهنمايي كنين.فوري.
با تشكر.