-
سلام
دوست عزيز من كه اين تايپك را نوشتم بعد مطلب آموزشي خودم را هم دراين قسمت مي گزارم.
يعني تايپكم را ويرايش كرده كه تايپك اضا في درست نشود.
من در تايپك هاي كه مي گويم مي خواهم كمكاتان كنم مطلب بعدي كه آموزش حست را در همي قسمت مي گزارم
و بقيه را در تايپك هاي ديگر.
ممنون كه بازهم گوشزد كردي
-
سلام دوست عزیز شما هر موقع که خواستید لطف کنید و کمکی کنید اون زمان باید بفرمائید .در هر صورت فرمودید که الان نمیتونین ولی بدن کمک میکنید که این نشد پست خوب .پست کارا و خوب زمانی هست که اگه شما خسته هم هستید و نمیتونین که امشب مثلا پست بدین .ندین تا فردا .. ولی یک موقع هست که شما میگین که مثلا براتون میگردم پیدا میکنم .خوب این بله خوب هست .
-
من یک فرم درست کردم در دات نت و اونو به دی بی متصل کردم و یک دیتا گرید گذاشتم و اونو به دی بی وصل کردم
ولی هر ادیتی که میکنم با دستو آپدیت در دی بی ذخیره نمیشه هر کی بلده کمکم کنه
-
سلام دوست عزیز منتظر جواب از آقای تکنیک برتر باشید.
در این زمینه ایشون پاسخ می دهند .
متشکر
-
با سلام به تمام دوستان
میشه لطف کنید و سورس تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و سورس تبدیل فارسی DOS به فارسی Win (برای Import/Export Data) محبت بفرمایید.
با تشکر
-
سلام عرض می کنم
شهرزاد خانم من یه چند عدد می گزارم هم آموزش هم فایل شما خودتان امتحان کنید.
کد:
http://www.shahabfar.com/misc/persia/
کد:
http://www.tacnic2006.persiangig.com/date/shamsic/vb.net/1.zip
-
دوستان سلام!
آقا یه قضیه جدیدی پیش اومد که بازم توش موندم و به کمک شما متوسل شدم :
یه Form دارم! به چند تا TextBox و یه Button و اینا...بعد قضیه اینه که اصلا از بیخ بگم که میخوام یه PassList درست کنم! در واقع user مثلا حروف لاتین a , b , c , d ---همه هم LowerCase حالا مثلا--- رو انتخاب میکنه....بعد من میخوام تمام کلمات لاتین(چه با مفهوم چه بی مفهوم{ اصلا خدایی نکرده منظورم Artificial Intelligence نیست!!} ) رو generate کنه!! یعنی هر چی جمله 4 حرفی که ممکنه با این 4 حرف وجود داشته باشه رو برنامه generate کنه!! صریح تر بگم که دقیقا به تعداد 4 به توان 4 (برای این مثال) کلمه بهم بده!! خیلی سعی کردم خودم برای طراحی الگوریتمش...متاسفانه از بیسوادی بنده بود که چیزی دستگیرم نشد!! تو کلی سایتهای SourceCode از جمله PlanetSourceCode.Com (خدایی نکرده محض تبلیغ برداشت نشه که صرفا جهت آگاهی عرض کردم!) کلی دنبال همچین چیزی گشتم ولی همه برنامه های مشابه PassWord Generators در انتها "یک" PassWord میدادن که اون رو هم با تابع Rnd تعبیه کرده بودن!! که همونطور که متوجه شدین ما اصولا کار Random نمیخوایم انجام بدیم!! کلی ممنون میشم که جواب بدین و راهنمایی کنید که چه باید کرد؟؟!! مرسی.
یا علی.
-
با سلام منم یه سئوال دارم امیدوارم یکی جوابمو بده چرا که از وقتی پرشین امیر رفته من دیه برا سئوالام جوابی پیدا نمی کنم البته یه بار گولد یوزر بودند
من در دات نت یه چندین بانک رو به برنامه وصل کردم و می خام وسط کار جای اینارو عوض کنم یعنی به جای اولی مثلا دومی رو فرابخونم و از اطلاعاتش استفاده کنم مرسی ممنون
-
سلام...آره رفیق...خیلی موافقم که متاسفانه در انجمن برنامه نویسی "خیلی" ضعیف عمل میشه!!
شما هم اگه یه انجمن تخصصی برنامه نویسی و واقعا مفید خواستین که به سوالتتون هم حتما جواب خواهند داد دوستان اونجا....بفرمایید که من بصورت خصوصی عرض کنم خدمتتون!
-
ooje جان سوالتان را بهتر مطرح کنید ممنون.
دوست عزیز در این انجمن همه و همه دارن سعی و تلاش خودشان را می کنند. اصلا ربطی به اینکه این رفته این اومده اون می خواد بیادو.... نداره . همه و همه دارند زحمت می کشند. دیگه بدین صورت مطرح نکنید ممنون.