اگه میشه بدم خودتون زحمتشو بکشید منون میشوم
Printable View
اگه میشه بدم خودتون زحمتشو بکشید منون میشوم
مشکلی نداره برات انجام میدم ولی گفتم یاد بگیری بهتره و با این مورد هم اشنا میشی و یه تجربه ای کسب میکنی . در خدمت هستم خواستی سریال نامبر مودم + imei مودم رو بفرست داخل فایل nv.bin قرار بدم تا به مودم تزریق کنی . راستی با درست کردن imei وضعیت no service درست نشد ؟نقل قول:
آقا صابر از طریق تلگرام ای ام ای رو فید می کنم فقط سریال نامبر رو نمی دونم برات ار سال می کنم ومن هم طزریق می کنمنقل قول:
جانیوییم الله سنی من ساخلاسین:n16::n16::n16:
پشت مودم برچسپ داره اونجا نوشته سریال نامبر مودم رونقل قول:
این فایل nv.bin رو از مودم خودت گرفتی فرستادی درسته ؟ الان داخل این imei درسته همونی که خودت برام فرستادی داخلش هست فقط سریال مودم عجیب غریب هست کلا با عدد شروع شده و با عدد هم تموم شده ! سریال های این مودم داخلش حروف هم داره و کلا مودم های i60 با این ترتیب شروع میشن : T5Q7S17A00000000نقل قول:
خب پسر خوب چرا این بلا را سر مودم میاری اخه حیف نیس:n31:
من فقط مودمهایی که دسی انلاکر بشناسه را میتونم درست کنمنقل قول:
دوستمون اقای جبارزاده اصل دنبال باندها بودن :n02: که گویا اینطوری شده :n10: . ایشون خیلی به باندها علاقه دارن :n12: احتمالا یک باندی هم خودشون تشکیل بدن ما هم فیض ببریم :n19:نقل قول:
سلام اقا صابرنقل قول:
1-من قبلا با مودم i60 با استفاده از نرم افزار lte watch باند فرکانسی رو تغییر میدادم و به هر باندی که میخاستم وصل میشدم ولی با مودم مبین نت این نرم افزار ارور میده و نمیشه باند رو تغییر داد.این مشکل به خاطر همون محدودیتیه که مبین نت رو مودم گذاشته یا دلیل دیگه ای داره ؟
2-چه جوری میشه imei مودم های ایرانسل که انلاک نمیشن رو تغییر داد ؟
کلا این مودم ها توسط dc-unlocker شناخته نمیشن و به جز adb و تلنت فکر نکنم راه دیگه ای باشه اگر هم باشه ما بلد نیستیم و عمومی نشده . lte watch هم اگر با i60 راحت جواب میده ولی با مبین نت جواب نمیده بله از همون فریمور مبین نت میتونه باشه .نقل قول: