پوچتینو: منچستر سیتی به دنبال انتقام از تاتنهام نیست؛ گواردیولا پس از حذف تیمش به من تبریک گفت
تاتنهام و منچستر سیتی این بار در لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام ابتدا در خصوص اینکه پپ گواردیولا پس از دیدار تاتنهام و منچستر سیتی در لیگ قهرمانان اروپا به او چه گفته است، گفت:
او در پایان به سمت من آمد؟ خوب او را ندیدم زیرا مشغول شادی با کادر فنی بودم. پس از پایان مسابقه، او با من دست داد و تبریک گفت و پس از آن نیز گفت که تو را شنبه مجددا خواهم دید. در کل این مکالمه خوبی بود و کادر فنی او نیز بسیار با احترام برخورد کردند.
وی در مورد گل لحظه پایانی منچستر سیتی در آن مسابقه که آفساید اعلام شد، افزود:
در آن لحظه ژاکت و بلوزم را به کناری انداختم و پیش دستیارانم روی نیمکت نشستم. چند ثانیه نیز دستانم را روی سر گذاشتم. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. همه در آن لحظه افکار و احساسات خیلی بدی داشتیم. دیگر نمی خواستم بازی را ببینم و فقط روی نیمکت نشستم و افکار ناراحت کننده در ذهنم بود. اما در یک لحظه صدای یکی از دستیارانم را شنیدم که گفت شاید آن آفساید باشد. VAR آن را چک کرد و در آن لحظه من دوباره سرزنده شدم.
سرمربی تاتنهام تصریح کرد:
من وضعیت نیمکت منچستر سیتی را درک می کنم. آنها از اوج به پایین سقوط کردند و این باورنکردنی است. این برای ما پایانی خوب بود ولی برای وضعیت منچستر سیتی احساس تاسف می کنم زیرا شما می توانید جای تیم حریف باشید و تحمل چنین شرایطی واقعا سخت است.
پوچتینو در خصوص تقابل مجدد دو تیم این بار در لیگ برتر اضافه کرد:
این یک دیدار انتقامی برای منچستر سیتی نیست. آنها به مانند ماه های گذشته از دیدار اروپایی به سراغ دیدار لیگ می روند. در واقع آنها برای چیزی بزرگ می جنگند که آن، فتح لیگ برتر است. در واقع این هدف بزرگ آنهاست و البته ما نیز برای امتیازات باید بجنگیم چرا که می خواهیم فصل را در جمع چهار تیم برتر لیگ به اتمام برسانیم.
ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]