بزار تا می تونه خود زنی و خودکشی کنه .نقل قول:
یه قرض و دوایی هست به نام ترابرد برای بیماری عقده همراه اول که ملت مجانی می خورن و دوباره سیمکارتشون درست میشه :n02:
بزار تا می تونه خود زنی و خودکشی کنه .نقل قول:
یه قرض و دوایی هست به نام ترابرد برای بیماری عقده همراه اول که ملت مجانی می خورن و دوباره سیمکارتشون درست میشه :n02:
این اسپید تست سیمکارت خوبم که مخابرات عقده ای محدود کرد :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه یوسیم کردی؟نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من سال 94 یو سیم کردمنقل قول:
من یک خطم پارسال یوسیم کردم که رو ۸ محدود شده بود بعد دیروز عصر رفتم اون یک دیگه رو هم یوسیم کردم اونم رو ۸ بسته شد قبلش که تیریجی بود فقط تا ۱۸ می رفت سرعت ولی الان با فورجی از ۸ و خورده ای بیشتر نمیشه.کلا باید بوسید روباه اولو گذاشت کنارنقل قول:
این که بعضی سیمکارت سالم دارن بعضی ها با یک هشتم سرعت محدود شدن خیلی ظلمه :n34::n34:
خجالت بکش صدوقی :n34:
همه مثل تو حمار نیستن که نفهمن کارهای احمقانت رو :n26:
نقل قول:
حمار اول رتبه اول بین حمارها به انتخاب سازمان تنظیم مقررات
دیشب باور کن رفتم یوسیم کردم تا قبلش درست بود الان دیگه از ۸ بیشتر نمیشه تازه با فورجی.باید انداخت دور.ایرانسل این کارا رو نمی کنه تعرفه مکالمشم ارزونه، بسته های اینترنتشم خوبه.چی داره اون روباه؟هیچینقل قول:
امروز ظهر اول رو ۸ مگ بعد از ظهر ساعتای حدودا ۱۵ تا ۱۶ سرعتم شده ۴ مگ با همراه اول
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام کسی از دوستان این مشکل رو داشته که سیمکارت Usim گرفته باشه و هم محدود شده باشه و هم سیمکارت فقط 3g بشه با وجود usim بودن ؟ چطوری میشه مشکل رو حل کرد ؟
" سیمکارت دیگه همراه اول دارم که هم 4g میشه توی همون گوشی و هم محدودیت نداره "
فاجعه همراه اول
تهران محدوده انتهای خیابان شریعتی
هم محدود هم 3g شده سیمکارت usim