نقل قول:
ایران ایران ایران....
ایرانی چطور؟
Printable View
نقل قول:
ایران ایران ایران....
ایرانی چطور؟
مهم اینه که تو ایران افتضاحه تمــــــــــــــام
این حرفارو زدم در جواب صحبت هایی که راجع به نبود فرهنگ شد و اینکه اینجا همینه که هست.نقل قول:
انتظار زیادی از ماها نیست، همین که بدونیم مقصر ما نیستم و به بقیه هم آگاهی بدیم که مقصر رو بشناسن کافی هست.
بقیه کار ها خود به خود انجام میشه.
باقی حرف های شما رو کاملا قبول دارم. مشکل سیستمی هست.
سلامــ بر همه
قرار بود این تایپکــه همیشه بالا باشه ها حالا اومدم بیارمش بالا..ヽ(•‿•)ノ
اسم ای اس پی مورد نظرمون هست:frontier
کد:https://west.frontier.com/internet
کشور:امریکا
شهر:Moscow ID
محدودیت مصرف:نــامــحــدود( تو سایت خودش نبود البته شایدم من درس نگا نکردم ولیرفتم نقدشو تویه سایت دیگه پیدا کردم نوشته بود نامحدود)کد:http://www.reviews.org/internet-service/frontier-internet/
خب از مشخصات این سرویس اینه ک پهنای باند 6 مگابایتی داره و یه حسنی ک داره تضمین کرده ک قیمتی ک الان میدید واسه یکماه تا یکسال دیگم همینه عوض نمیشه یعنی اگه 20 دلار دادی ب مدت زمان یکسال همین 20 دلار میمونه و عوض نمیشه در کنار تموم اینها ی سرویس دیگه هم در کنارش رایگان میده ک ی سری خدمات امنتی ارائه میده واسه حفظ امنیت خود خونتون و سیستمتون
اینیه پکیج سادشه ولی پکیجای دیگم داره ..
قیمت:20 دلار= یعنی با تقریبا 75 هزار تومن ناقابل
به صورت یکماه یه اینترنتی بهت میده به پهنای باند 6 مگی و به صورت نامحدود من فک کنم اینجا بخوای 6 مگ نامحدود اسیا تکو بگیری باید 300 هزار تومن بدی تازه اگه باشه ک دیگه وجود نداره قبلا بود بیشتر هم بود بیشتر 300 هزار تومن بود اگه درس تو خاطرم باشه
عکــــــــــــــــــــــس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
ببخشید چی شد ؟؟؟
frontier - روسیه . موسکو ؟؟؟!!!!! :n04:
فرونتیر نمانیده شرکت Verizon در امریکاست که پکیجهای Fioz و سرویسهای مشابه رو ارائه میکنه .شما از کجا به این نتیجه رسیدید این شرکت مال روسیست :n38:
---------------------------------
اینم یک لیست از تعدادی از ای اس پی های روسیه .
ویرایششش کردم این پست رو:
الان دیدم شما درست میگی این سرویس واسه شهری به اسم Moscow ID و من با مسکوی روسیه اشتباه گرفته بودم چون اون ای دی اخرش دفت نکرده بودم ولی اهمیتی نداره ک مهم قیمت و ایناش هست حالا هر کشوری میخواد باشه..
پستمم ویرایش کردم مرسی ک گفتی
تاپیک جالبیه.
من خیلی خلاصه در مورد استرالیا بنویسیم.
اینترنت فیبر نوری: برای نمونه سرعت ۱۰۰مگ نامحدود رو میشه با ماهانه ۶۰دلار (دلار استرالی AUD) خرید. شرکتای اصلی ارائهدهنده Telestra و Optus و TPG هستن.
نمونه سرعت:
ADSL:
به درد زمانی میخوره که فیبر نوری در دسترس نباشه. سرعت معمولا از ۲۰ مگ بیشتر نمیشه. برای نمونه ماهانه ۱۵۰گیگ رو میشه با ۴۵دلار خرید، ماهانه ۵۰۰گیگ رو میشه ۵۵ دلار خرید و نامحدود هم ۶۵ دلار.
نمونه سرعت و پینگ (که محدودیت سرعت توسط ادمین روش اعمال شده):
4G:
هزینه ۴جی نسبتا بالاست و البته سرعت و کیفیت هم به همون نسبت بالاست. اپراتورهای اصلی ارائه دهنده هم Telestra و Optus و Vodafone هستن.
برای نمونه ماهانه ۳ گیگ رو میشه ۳۰ دلار و ۶ گیگ رو هم میشه ۴۰ دلار خرید.
البته لازم به ذکره که در این حالت، تمام تماسهای تلفنی و پیامک داخل استرالیا و از استرالیا به بعضی کشورهای دیگه مثل امریکا و کانادا و ... رایگان خواهد بود و درصدی هم شارژ برای تماس با کشورهای دیگه مثل ایران وجود خواهد داشت.
نمونه سرعت Optus در حالتی که سه آنتن پر بوده:
کیفیت اینترنت در استرالیا برای اکثر شرکتا نزدیک به هم و رو به بالاست، اما قیمت حالت رقابتیتری داره و روند طولانیمدتش هم کاهشی هست (در مقابل افزایش سرعت).
نگاهی به دو کشور کره جنوبی و کره شمالی نشون میده که مردم کمترین تقصیر رو دارند، یک مردم هستند ولی تفاوت کشورشون از آسمون تا زمین هست.نقل قول:
مردم همیشه بهترین ها رو برای کشور و هموطنانشون میخواهند
نقل قول:
اتفاقا همش مردمند و مردم تقصیر دارند همه از یک جوییم و یک خاک همه دست داریم. خوب مردم کره هم تقصیر دارند کی گفته ندارند؟
حکومت هم از مردمه ادم و ادم از یک نقطند. از فضایی ها نیستند.
یک ضرب المثل ایرانی داریم میگن: از ماست که برماست.
نه والا اتفاقا یه جورایی منم داشتم نظرات شما رو تایید می کردمنقل قول: