همه پهنای باند که قرار نیست صرف کارهای علمی بشه قراره؟ ما ربات نیستیم که 24 ساعته در حال پژوهش و انجام کارهای تکراری باشیم.انسان احتیاج به تفریح داره چت کردن و دانلود فیلم و استفاده از یوتوب و شبکه های اجتماعی و خوندن جک و ... اصلا بد نیست و اتفاقا هرکس هرطوری که دلش بخواد حق داره از پهنای باند اینترنت استفاده کنه و مدل استفاده کردنش هم نه به من نه شما نه حکومت هیچ ارتباطی نداره و دولت موظفه اینترنت پرسرعت بدون فیلتر با قیمت مناسب در اختیار همه قرار بده.البته فرهنگ استفاده یه بحث دیگه ای هست که اون هم از فرهنگ جامعه نشات میگیره.شما که توقع داری فضای مجازی پر از مطالب آموزنده باشه فکر میکنی محیط های غیر مجازی ما مثل صداوسیما و مدارس الان پر از مطالب آموزنده هست؟ مدارسی که از ضعف بودجه رنج میبرن و با سیستم آموزشی صد سال پیش اداره میشن بیشتر وظیفه دارن مطالب مفید و بروز در اختیار نسل های آینده مردم قرار بدن یا محیط های مجازی؟ صداوسیما قراره نسل های آینده رو با برنامه های آموزشی و شناخت شعرایی مثل حافظ و سعدی و مولانا آموزش بده یا محیط های مجازی؟ این فاجعه ای که مشاهده میکنی محصول سیستم مملکت ما در طی سالیان گذشته هست و امروز فضای مجازی داره این محصول رو بخوبی نشون میده.در مجموع اینترنت یک ابزار هست که قراره در آینده زندگی انسان نقش خیلی پررنگی بازی بکنه و به نظر من مسدود کردن و محدود کردن و فیلتر کردنش خودکشی هست که باعث میشه مردمی که دسترسی مناسب ندارن از دنیا عقب بیفتن.اگر مردم ما استفاده مناسبی از اینترنت نمیکنن من مقصرش رو کمبود آموزش میدونم راه حل محدود کردن و گرون کردن اینترنت نیست.نقل قول: