الان دیدم که بیشتر مودم های تندا تراشه برودکام دارننقل قول:
الان مودم 60 تومنی TEnda با تراشه برودکام فرقی با از نظر لینک گیری و پایداری لینک با مودم 100 تومنی با همین تراشه نداره؟
Printable View
الان دیدم که بیشتر مودم های تندا تراشه برودکام دارننقل قول:
الان مودم 60 تومنی TEnda با تراشه برودکام فرقی با از نظر لینک گیری و پایداری لینک با مودم 100 تومنی با همین تراشه نداره؟
تی پی لینک شانسیه اگه خوب دراومد که هیچ اگه بد دراومد عذاب میشه یعنی هیچ حساب و کتابی روش نیست یهو میبینی بعد چند روز همش قطع و وصل میکنه فریمورش گیر میکنه هنگ میکنه شما انتخابت بین تندا و 2790 باشه البته 2790 با توجه به ویژگی هاش ارزش خریدش از تندا بالاتره خیلی سریع هم لینک و ipمیگیرهنقل قول:
دقیقانقل قول:
الان بین این 2 مدل موندم
الان چک کردم دیدم که نوشته دانگل ترجی ساپورت می کنه
یعنی اگر دانگل ترجی فورجی بهش بزنم فقط نت ترجی رو share می کنه؟
دی لینک هم همین رو داشت
نه شما می تونید به دو صورت استفاده کنید یا خط ای دی اس ال ندارید و فقط دانگل رو میزنید و اینترنت اون رو به صورت وای فای استفده می کنید یا به عنوان اینترنت پشتیبان در زمانی که نت ای دی اس ال به هم ریختهنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
من چندتایی تندا تا الان نصب کردم خداروشکر مشکلی نبوده با اینکه مودم 50 تومنی ولی چیپ برودکام بودن .نقل قول:
به نظر من روی مودم اگر امکانات خاصی مورد نیاز نیست همون مودم 50 تومنی تندا با چیپ برودکام با این قیمت مناسبه مگر اینکه امکان خاصی مد نظر داشته باشین.
Vodafone از کجا میشه تهیه کرد؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
منظورم این بود که مثلا دانگل 3G خالی بزنم میگیره ولی مثلا اگر 3372 که دانگل 3G و LTE هست بزنم کار نمی کنه؟نقل قول:
سلام دوست عزیز راستش من تا حالا تست نکردم و همونی که تو تنظیمات مودم بود رو برای شما توضیح دادمنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
دوستان مودم W8960N چیپست برودکامه دیگه؟
سلام آرمین خاننقل قول:
آره پست دوم رو نگاه کنید
آقای احسان گذاشتن ولی باید به ورژن هاش دقت کنید.ورژن به ورژن فرق داره