فرشاد پيوس: بدشانسي سبب شكست شموشك شد
------------------------------------------------------------------
سرمربي تيم فوتبال شموشك نوشهر معتقد است كه شكست تيمش مقابل استقلال تهران بر اثر بدنشانسي بوده است. "فرشاد پيوس" پس از اين ديدار اظهار داشت: ما در اين ديدار موقعيتهاي خوبي براي گلزني داشتيم اما تنها بر اثر بدشناسي بازي را واگذار كرديم . وي ادامه داد: متاسفانه گلي كه دريافت كرديم از نقطهاي بود كه خطر آن را بارها به بازيكنان خود در تمرينات تذكر داده بودم اما متاسفانه از همان نقطه گل خورديم . اين مربي ادامه داد: بههر حال از تمامي بازيكنانم راضي هستم و معتقدم كه آنها در اين ديدار تمام تلاش خود را براي رسيدن به نتيجه مطلوب انجام دادند. پيوس در ادامه به وضعيت خود و تيم شموشك اشاره كرد و گفت: من به مسوولان اين تيم قول داده بودم كه شموشك را در دسته برتر نگه ميدارم. خدا را شكر توانستيم اين كار را انجام دهم. در دو بازي باقي مانده نيز از بازيكنان ذخيره و جوان خود استفاده خواهم كرد. وي درباره اظهارات امير قلعه نويي مبني برنامناسب بودن زمين ورزشگاه نوشهر نيز گفت: متاسفم كه بعضي از همكاران چنين سخن ميگويند و با اظهارات خودزحمات شبانه روزي مسوولان هيات فوتبال و زحمتكشان ورزشگاه را زير سووال ميبرند. پيوس افزود: بعضي از آقاياني كه به نوشهر ميآيند ميخواهند بد بازي كردن و نتيجه نگرفتن تيمشان را به گردن زمين بيندازند. اين در حالي است كه من شخصا شاهد بودم كه حدود ۳۰نفر در هفته گذشته به طور شبانه روز براي آماده كردن ورزشگاه زحمت كشيدند. تيماستقلال تهران عصر روز يكشنبه در هفته بيست و هشتم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران با نتيجه يك بر صفر از سد تيم شموشك گذشت.