نمیدونم کواچ داره با تیم چکار میکنه ! نقطه قوت ایران همیشه دفاع روی تورش بوده اما وحشتناک دفاع بدی داریم تو این دوره (البته تا اینجا )
Printable View
نمیدونم کواچ داره با تیم چکار میکنه ! نقطه قوت ایران همیشه دفاع روی تورش بوده اما وحشتناک دفاع بدی داریم تو این دوره (البته تا اینجا )
سانســــور بدجور رو مخه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دخترای قرمز پوش اگه گذاشتن یه بازی خوب ببینیم:n02:..بدجوری سانسورچی رو مشغول کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
دلم برای تیم والیبال خودمون تنگ شده !
خطای سرویس نداشتیم که تا الان دوبار قائمی انجام داده ! سرویس زدن هم داره یادمون میره فکر کنم !
خیلی بد داریم بازی می کنیم؛ این لهستان رو میشد برد.
سلام
لهستان دوره قبل خیلی قوی تر از این تیم بود..از طرفی چند تا از بازیکن های قبلی رو نداره
راحت می تونیم ببریم:n01:
هم بازی خوبی رو شاهد نیستیم هم دافا رو شاهد نیستیم. کلا بریم بخوابیم[emoji1]
دفاع روی تور در حد صفــــــــــــر:n04:
نشد یه امتیاز ازشون جلو بیفتیم! تا اختلاف 1 میشد سریع اختلاف به 2-3 میرسید:n29:
سرعتی هم که خیلی کم استفاده میکنن.
چرا اینطوری شدن بچه ها؟؟؟:n03:
طبق معمول باید سرآخر حسرت این امتیازهای از دست رفته رو بخوریم . خیلی مسخره 2 ست واگذار کردیم ..
کلا آدمی نیستم مربی رو بهونه کنم ! اما انصافا مربی کار درستی نداریم و کاملا مشخصه خیلی دیر نکات بازی رو میگیره .از ارنج تیم معلومه دفاع روی تور تو تمرینات خوب کار نشده . دریافتها عجیب و غریبه . سرویسها که دیگه آخرشه به قول مجری یه بار پرشی میزنند یه بار موجی ! تا الان بیاد ندارم توی تیم دیگه ای این حرکت غیر حرفه ای رو .
میدونم که در آینده تیم بهتر میشه .. اما حیفه واقعا حیفه انقدر راحت سه امتیازی دادن .
دفاع روی تور در حد لیگ محلات ه!
فقط و فقط رو اشتباهات فردی داریم میبازیم
سا نس*ور هم بدجوری رو مخه! کسی شبکه دیگه ای سراغ نداره؟
چرا اینا دفاع نمیتونن بکنن و چرا اونا این همه مارو دفاع میکنن!
اونا معمولی بازی میکنن،و سرویس هاشون هم معمولی و ضعیفتر از امریکا،ما خوب نیستیم که این دو ست رو باختیم!
بازی رو از اینجا دارم می بینم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های کارشناسان واقعا مزخرفه ! الان داره میگه معروف آماده نیست ! هماهنگ نیست !! مهدوی رو باید بذاره !! :n08: