نقل قول:
@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17
من و شما به شیوه متفاوت حساب می کنیم (من 57 میلیون رو به شیوه ای که شما 57.1 میلیون رو حساب کردید، حساب نکرده بودم، به شیوه شما هم صحیح است در هر حال).
==> البته من (در همون پستی که شما نقل قول کردید و به شیوه عجیبی این اعداد در نقل قول ارائه نشدن) در اعدادی که حساب کردم بازی دوستانه رو هم حساب کردم و گفتم:
اگه فکر می کنین این اعدادی که در اون پست آوردم اشتباه هستند ، بگید. در غیر این صورت بحث نیمار رو خاتمه اعلام کنیم! :n02:
بله اشتباه هستند، توی پست قبل مفصل توضیح دادم، اینجا به اختصار میگم:
حتی اگه 7.9 میلیون بابت حقوق سه بازیکن سانتوس ( 4 تا بخر 5 تا ببر:n02: ) رو وارد نکنیم و هزینه مارکتینگ و ایجنت (والدین نیمار) رو هم به رسم همه انتقال ها جدا کنیم:
1. نحوه پرداخت در قالب بازی های دوستانه رو اصلا به حساب نیاوردید که توی پست قبلم توضیح دادم کار اشتباهی هست.
2. شما پاداش 10 میلیون یورویی به نیمار که بخشی از Operating Cost هست، رو نه در هزینه انتقال و نه در دستمزد به حساب نیاوردید، یا هزینه 10 میلیون افزایش پیدا می کنه یا دستمزد سالانه 2 میلیون که میشه معادل با 18.8 میلیون.
3. مبلغ 2.5 میلیون به بنیاد نیمار و 2 میلیون به کمپانی والدین نیمار برای استعدادیابی (و 2 میلیون پاداش احتمالی) رو به حساب نیاوردید.
بنابراین نیمار میشه یک بازیکن 124.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 8.8 میلیون یورویی
یا یک بازیکن 74.5 میلیون یورویی + 2 بازی دوستانه (9 میلیون؟) + 2 میلیون پاداش احتمالی با دستمزد 18.8 میلیون یورویی
که البته این مبالغ بدون در نظر گرفتن هزینه های جدیدی که فعلا در مرحله دادگاه هستن و بسته به نتیجه حکم دادگاه احتمال داره کل یا بخشی از این مبالغ هم پرداخت بشن:*22.2 میلیون به خاطر اتهام از طرف دادستان بخش
*11.4 میلیون به خاطر دروغ گفتن به اداره مالیات
که پرونده کوچکی نیست و صحبت از اضافه شدن 33.6 میلیون یورو به مبالغ قبلی هست!