اینم مثل ورژن های قدیم فقط مبارزه تن به تن داره؟
Printable View
اینم مثل ورژن های قدیم فقط مبارزه تن به تن داره؟
نقل قول:
با حداقل گرافیک هم نمیشه؟
یه خط داستانی هم داره:n01:نقل قول:
نقل قول:
این بازی اجرا میشه ولی با 20 فریم
اگه بخوام غیر از گرافیک رم یا سی پی یو رو ارتقا بدم کدوم رو پیشنهاد میدین؟
لطفا حذف شود.
به به اقا امید.نقل قول:
چهار پنج تا هم تاور داره.
salam پوریا جون.خوبی؟نقل قول:
من هنوز منتظر نسخه 360ش هستم تا بیادو بازیش کنم :دی
دیروز خونه ی یکی از دوستام بازیش کردم اون حس و حال مورتال 9 که اولین بار بازی کردمو بهم نداد یه جورایی به دلم نشست بازی.
بازی قشنگی هستا ولی نمیدونم چرا اونی که میخواستم نبود.شاید به خاطر نبود بعضی شخصیتها باشه.البته شخصیت اصلی که subzero ه خداروشکر تو بازی گذاشتن :)
سلام.نقل قول:
ممنون امید جان.
منم منتظرم بیاد ولی تازگیا به سرم زده برم کنسول نسل هشت بخرم :دی.[emoji5]
واقعا نیدرریلم کار خیلی بدی کرد که همزمان منتشر نکرد.حالا بازی بیادم با اون کیفیت و فریم نمیاد.
این کمبت ده چشه اخه؟هرکی بازی میکنه میگه مثل 9 نیس و حال و هوای اونو نداره... . اما واقعا 9 زمان خودش شاهی بود یادش بخیر.
من که هنوز قسمت نشده بازی کنم.
ریپتایل و اسکورپینم که خیلی بهتره شد.[emoji3]
این چند صفحه رو که خوندم فهمیدم noob و rain و smoke نیستن !!!
liu kang هم نیستش ؟؟؟
باورتون میشه من بازیو نخریدم چون شنیدم این شخصیت ها توش نیس؟
این خوبه که شخصیت های جدید اضافه بشه ولی نباید شخصیت های پر طرفداری که از زمان کنسول سگا حضور داشتن و محبوب بودن(مثل اونایی که نام بردم) حذف بشن باید یکم تغییر در لباسو تکنیک هاشون صورت بگیره فقط
شاو کان هم نیستش؟
و سوال آخرم اینکه از بین شخصیت های بالا کدوما قرار با dlc اضاف بشن؟
سلام.نقل قول:
بله نوب و اسموک و رین کارکتر قابل بازی نیستن.نوب کلا تو بازی نیس.ولی اسموک و رین توی داستان بازی هستن و میتونین باهاشون مبارزه کنین.
لیوکنگ کاراکتر قابل بازی هس.
این سری مورتال کمبت داره کاراکتر های بیشتری رو با DLC عرضه میکنه.تاحالا جیسون ورهیس منتشر شده و بعد از مدتی کوتاهی قراره تانیا بیاد.
احتمال اینکه شخصیت های قدیمی پرترفدار بصورت دی ال سی بیان زیاده فقط باید صبر کنیم چون تریمور و پریدیتور تو نوبتن.(البته تعداد بسیار زیادی لباس های اضافه برای کاراکترا هر هفته میاد که خیلی خوبه)
شاوکان هم تو سری قبل مرد و بجاش کوتال کان هس.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk