-
خب امروز بازی ما مقابل ایران هست.
انتظاری که از ایران میره اینه که دفاعی بازی کنه، به اختمال فراوان اتوبوسی با سه دفاع وسط، دو فول بک در فول بک، دو فول بک به عنوان وینگر، سه هافبک دفاعی و یک مهاجم. هدف هم اینه که هر وقت توپ اومد دست مسی حمله کنند به طرفش، نوبتی اخطار بگیرند و اگر شد مصدومش کنند بره پی کارش :n09: البته انتظاری جز این هم نمیره واقعا.
کاری که ما باید برای برد مقابل ایران بکنیم اینه که بی خود فشار نیاریم، کلا اینها جوگیر هستند و اگه 10 دقیقه ببینند زیر فشار نیستند فکر می کنند آماده بردن آرژانتین هستند و یکدفعه میان جلو که باعث میشه اون ترکیب و ساختار و تمرکز دفاعیشون به هم بخوره، و بعد خیلی راحت میشه به گل و گل ها رسید.
به امید برد ما مقابل ایران :n16:
-
-
هجوم سیل آسای آرژانتینیها به ورزشگاه
هوادارن آرژانتین
در حالی که نزدیک به یک ساعت تا آغاز دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و آرژانتین باقی مانده است تماشاگران آرژانتینی اطراف ورزشگاه را مملو از حضور خود کرده اند و با هجومی مثال زدنی در حال ورود به ورزشگاه هستند. این در حالی است که در میان این تماشاگران کمتر علاقمند به فوتبالی را با پیراهن تیم ملی مشاهده می کنیم. در این میان برخی هواداران آرژانتینی هم به دنبال تهیه بلیت از بازار سیاه هستند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از ورزشگاه مینیرائو شهر بلوهوریزنته برزیل، هواداران و علاقمندان به فوتبال برزیل از ساعات ها قبل راه ورزشگاه را در پیش گرفته اند. این تماشاگران که اکثرا پیراهن تیم ملی آرژانتین را هم برتن دارند تعدادشان آنقدر زیاد است که تصور میشود، تمام ظرفیت ورزشگاه را به خود اختصاص خواهند داد.
البته برخی از این تماشاگران بدون اینکه بلیت بازی را داشته باشند به سمت ورزشگاه آمدهاند و به دنبال تهیه بلیت در بازار سیاه هستند. برخی تماشاگران ایرانی نیز خود را به ورزشگاه رساندهاند و در حال پیدا کردن هموطنان خود هستند تا با وحدت بیشتری در ورزشگاه حاضر شوند. آنچه مسلم است اینکه امروز ورزشگاه یکدست فیروزهای خواهد بود.
تماشاگران و علاقمندان به فوتبال در حالی وارد ورزشگاه میشوند که تدابیر امنیتی اطراف ورزشگاه بسیار شدید است و علاوه بر موتورسواران و نیروهای امنیتی، یک تیم امنیتی با اسب نیز در کنار ورزشگاه مستقر شدهاند تا به برقراری نظم کمک کنند.
-
پیشاپیش این برد شیرین رو به آرژانتین تبریک و این باخت تلخ رو به ایرانیان عزیز در جای جای جهان تسلیت میگم. :n02:
در این مسابقه شاهد رکورد های جدید و گل های تاریخی مسی خواهیم بود.
مسی امروز کل عقده هاش از بازی سخت با بوسنی بگیر تا دست ندادن با بچه و آبروریزی و فوش هایی که در فیسبوک بهش دادن رو بر سر ایران اسلامی خالی میکنه.
-
-
مسی خداوند فوتباله فقط اینو می تونم بگم نماینده تام الاختیار خدا توی مستطیل سبزه و می تونه سرنوشت رو به دلخواه خودش رقم بزنه طوری که هیچ کس جلودار تقدیر و مشیتش نباشه... مسی چیزی بالاتر از فوتبالیسته
-
ارژانتین امروز خیلی بد بازی کرد :n22:
نمیدونم چرا این همه سانتر های بی هدف انجام میدادن ؟ اون هم جلوی تیمی که 11 نفره تو محوطه ایستادن ؟
باید یکمی هم رو شوت زنی از پشت محوطه و پاس های عمقی کار میکردن / نه این که فقط سانتر انجام بدن
-
اولا که خواهش می کنم این بحث ها رو تموم کنید دوستان.....همه ی ما قلبا طرفدار تیم کشورمون هستیم و تو هر قسمتی موافق با تیمی که دربارش صحبت می کنیم نظر می دیم.......مثلا الان توی این تاپیک من طرفدار آرژانتین هستم و درباره اون نظر می دم و توی تاپیک تیم ملی ایران هم طرفدار ایران.
دوما هم تبریک به آرژانتینی ها.......:n16:
برام هیچ فرقی نمی کرد که آرژانتین ببره یا نه چون در هر صورت که آرژانتین بالا می رفت ولی اینطوری تیم ملیمون هم یه امتیاز می گرفت و شانس صعود خوبی داشت.
به هر جال صعودمون به عنوان تیم اول قطعی شد و احتمالا فکر کنم به سوییس یا اکوادور می خوریم که عبور ازشون راحته.
نمی دونم واقعا اینقدر ضعف داره خط دفاع یا اینکه به دلیل حملات همه جانبه خالی شده بود؟؟؟رومرو هم خوب کار کرد.محک جدی نخورد ولی خوب بود.
یه کمی هم دفاع تیم ملی ایران تاثیر داشت روی بد بازی کردن آرژانتین داشت.
و در مورد گل:یه سوپر گل باز هم از بهترین بازیکن جهان که اینجا مشخص می شه که می تونه 3 امتیاز رو هدیه بده به تیم.
بازی بعدی با نیجریه بهتر شاید محک بخوره آرژانیتن.....
موفق باشید.
-
اصلا به این تیم نمیشه امید بست ! بخوره به آلمان یا هلند کارش تمومه ! خیلی بد بازی کردن ، خیلی ! البته از بازی خوب تیم ملی خودمون هم نمیشه گذشت !
-
دوستان عزیز پیروزی آرژانتین رو تبریک میگم :n16:
بازی سخت و سنگینی بود و خوش شانس هم بودیم... اونها خیلی سرسخت و با انرژی بازی کردن و از نظر تاکتیکی کاملا غافلگیر شدیم و یه پنالتی هم براشون گرفته نشد ولی خب ما خوب بازی رو با تجربه کنترل کردیم... تیمی برنده است که تا آخرین ثانیه بجنگه که اونها 15 دقیقه آخر بازی یکم شل گرفتن و موقعیت های ما بیشتر شد تا در نهایت یک فرصت کافی بود که در یک لحظه برای اولین بار در بازی مسی رو دبل مارک نکنند، و همین کافی بود که مسی فرصت گلزنی پیدا کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی واقعا حساس بود و من استرس داشتم.. وقتی آرژانتین گل زد پریدم بالا جلوی تلویزیون.. مدت ها بود اینطوری هیجان زده نشده بودم :دی