صفحه نمایشش hd هست و وقتی آپدیت 205 رو انجام دادم به وضوح کیفیت صفحه نمایش بالا رفت و دوربینش هم بهتر شد --- اوایل که گرفته بودم زیاد کیفیت نداشت با آپدیت عالی شدنقل قول:
شاید یک عکس باهاش گرفتم و اینجا گذاشتم و از صفحه نمایشش:n02:
صفحه نمایشش hd هست و وقتی آپدیت 205 رو انجام دادم به وضوح کیفیت صفحه نمایش بالا رفت و دوربینش هم بهتر شد --- اوایل که گرفته بودم زیاد کیفیت نداشت با آپدیت عالی شدنقل قول:
شاید یک عکس باهاش گرفتم و اینجا گذاشتم و از صفحه نمایشش:n02:
آره میشه ولی اولش باید از همین 4.1 باید بکاپ بگیرید (آموزشش تو اینترنت هست) --- خب اگه اینترنت پرسرعت دارین برید برنامه update center که بازش کنید بعدش همش مشخصهنقل قول:
آقا دمت گرمنقل قول:
اگه میشه اون نرم افزاری ک گفتی بک آپ میگیره رو بگو ک بدون روت میتونم برگردونم دوباره ب 4.1 رو معفی کن
شرمنده میترسم اشتباهی پیدا کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک چیزی نوشته البته من امتحان نکردما و گوشی هم در دست تعمیره ببینم درسته یا نه؟ شما امتحان کن :n02:نقل قول:
سلام دوستان
یک سوال داشتم
چرا وقتی من برای گوشی wallpaper قرار می دم بعد از زدن دکمه home و یا دکمه ای که به صفحه ی اصلی بره
wallpaper می پره یه جور دیگه میشه
یه جورایی روش زوم می کنه
برای شما هم اینجوریه؟
نقل قول:
سلام
بله همینطوریه البته بسته به تعداد صفحات صفه اولت یا زوم میشه یا کش میاد یا یه تیکه ش میفته صفهایه بقیه تصویر هم صفحات بعدی چند جاپرسید م دقیق جواب ندادن دوستام اگه نرم افزاری هست معرفی کنید .
من فقط 1 صفحه دارمنقل قول:
پس چرا دوباره اینجوری میشه؟؟؟؟؟
سلام اندروید 4.4 نیومده براش ؟ ب صورت رسمی؟
نخیر و نخواهد آمد چون سونی رسما چند وقت پیش لیست گوشی هایی که 4.4 براشون میاد رو معرفی کرد و SP جزوشون نبودنقل قول:
ظاهرا 4.4 نمی یاد
واقعا چرا نیومد؟
کسی می دونه؟