منظورتون از اینکه ما هیچ درکی از موجودی نداریم، اما عقل ممکنه بگه هست دقیقا چیه؟!!!!نقل قول:
شما اول تفاوت درک و عقل رو توضیح بدین، چون اصلا معلوم نیست چی پرسیدین، همین حرفتون نقیضینی هست که بهش اشاره کردین.
Printable View
منظورتون از اینکه ما هیچ درکی از موجودی نداریم، اما عقل ممکنه بگه هست دقیقا چیه؟!!!!نقل قول:
شما اول تفاوت درک و عقل رو توضیح بدین، چون اصلا معلوم نیست چی پرسیدین، همین حرفتون نقیضینی هست که بهش اشاره کردین.
بله از نظر عقلی کاملا مردود و غلط همچین درکی از موجودی که نه هیچ نشان مستقیمی ازش داریم نه حتی کوچکترین اثری از اوننقل قول:
وقتی ما هیچ نشان و اثری از یک موجود نداریم عقل ما چطور به وجود این موجود پی برده؟
تنها دلیل برای این حالت که عقلی بدون داشتن نشانه و اثر بر موجودیتی موجودی درک پیدا کرده فقط مثکل در سیستم مغزی فرد هست که فرد رو دچار توهم کرده
اگه ما هوا و اکسیژن و ... رو نمی بینم پس باید بگیم وجود نداره؟
این سوال رو این تاپیک پرسیده و درقبالش جواب میخواد نه سوال !!!نقل قول:
ندیدن چیزی دلیل بر عدم وجود آن نیست .نقل قول:
نقل قول:
اگه ما هوا و اکسیژن و ... رو نمی بینم پس باید بگیم وجود نداره؟
یعنی کف کردم کامنت هارو خوندم :n08:
بلی . هر چیزی رویت نشه وجود نداره؟ وگرنه چطور نتیجه میشه گرفت که وجود نداره؟
هوا رویت میشه
اتم رویت میشه
احساسات رویت میشن
عشق رویت میشه
خاطرات رویت میشن
اصوات داخل ذهن رویت میشن
موسیقی رویت میشه
تا وقتی چیزی رویت نشه اصلا ما چطوری میتونیم روش اسم بگذاریم؟ اولا باید رویت کنیم (به کمک ذهنمون) بعد روش اسم گذاری کنیم و شروع کنیم به دیگران توضیح بدیم و ببینیم نظر اونها چیه ؟ بعد ببینیم با روش های مقبول علمی میشه اثباتش کرد؟ بعد ببینیم چیزی که رویت کردیم آیا نوع دیگر از یکی از رویت های قبلی نیست؟ اگر هست هیچ اگر نیست اسمگذاری و .... میکنیم
وگرنه کلا اصلا چطور ممکنه نتیجه گرفت یک چیزی وجود داره یا نه؟
پس روح و جن و ... وجود دارند چرا؟ چون اسم دارندف کی اسم گداشته؟انسان، همون که رو هوا اتم و احساسات و عشق و خاطرات و ... اسم گداشته!!!
اونطور که معلومه رویت ملاک وجوده حال چه با چشم مسلح باشه یا غیر مسلح و یا حتی چشم بصیرت :n02:
بله به عنوان یک وجود ذهنی، و نه مستقل در دنیای خارج مثلا روحی در حال زندگی در فلان غار(!) فکر کنم جناب A.M.D.D.E.V.I.L خیلی رندانه این دو مفهومو ترکیب کردن، نه؟نقل قول:
البته نتیجه جالبش هم اینه که انسان فقط در مورد وجود ها می تونه صحبت کنه. چون هر از چیزی که سخن بگیم فرض کردیم و هر چیزی رو که فرض کنیم براش وجود قائل شدیم. مثلا من نمی تونم بگم خرس قطبی بالدار وجود نداره چون تصورش کردم. جالبه. من که طرفدارش شدم. :)
پس اگر من تو مخیلم یک جانور شش سر و شش پا و شش دم رو تصور کنم نتیجه اون جانور وجود داره؟ و من اسمش و میزارم یویو و به کار میبرم پس جانوری به نام یویو وجود داره؟ و نمیتونم بگم وجود نداره؟نقل قول:
این استدلال که هر چیزی اسم داره پس رویت شده و بهمین طبع وجود هم داره کاملا تئوری غلط و اشتباهی هستنقل قول:
انسان میتونه روی هرچیزی اسم بزاره حتی تخیلات و توهمات خودش و این اسم گذاری هیچ دلیلی برای وجود چیزی نیست
سوال این تاپیک کلا سفسطه وار هست و کلمه رویت مجهول و نامفهموم بکار برده شده و تعریف مشخصی براش ارائه نشده
چون در خیلی از مواقع حتی رویت به معنای دیده شدن با چشم هم دلیل بر وجود چیزی نیست و نمیشه گفت هرچیزی رویت میشه حتما وجود داره مثل سراب
چه برسه به اینکه چیزی که رویت نشده ما بخوایم وجودش رو بپزیریم
ولی اگر منظور از رویت نظاره کردن با شواهد و مدارک و دلایل هست موضوع کاملا متفاوت میشه و میشه گفت رویت نشدن(نداشتن شواهد و مدارک) برای مطلبی یعنی وجود این مورد رو نمیشه پذیرفت.