cpu:e8500 3gig dualنقل قول:
ram 3 gig
vga : gt630 gigabaye 2 gig
ببنید بعضی بازی ها مثلا نیاز به نت فریمورک 4.5.دارند که روی اکس پی نصب نمیشه این باز ی هم ایا همینجوره مثلا؟
Printable View
cpu:e8500 3gig dualنقل قول:
ram 3 gig
vga : gt630 gigabaye 2 gig
ببنید بعضی بازی ها مثلا نیاز به نت فریمورک 4.5.دارند که روی اکس پی نصب نمیشه این باز ی هم ایا همینجوره مثلا؟
سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
آره باید 4.5 نصب باشه رو سیستم ....اگه به 7 ارتقا بدید میتونید رو Low بازی کنید .نقل قول:
Ram رو نگفتید ....ولی اجرا میشه .نقل قول:
سلام دوستان
بازی رو سیستم من اجرا میشه ؟ 5 تا DVD هست .
Cpu Amd X4 955
Gpu: Amd Radeon 5670 HD
از جوابت ممنونم ولی می خوام یه سره کوچ کنم برم تو ویندوز8.1.دانلود کردم نصبش می کنمنقل قول:
دوستان مرسی بازی بالا اومد :n16:
تنظیمات گرافیکو رو Ultra گذاشتم میانگین ۳۲ فریم میده (نمیدونم چطوری با این گرافیک ، ultra ؟!) gerforce gtx260
آپدیت جدید بازی رو هم نصب کردم
فقط نمیدونم چرا بعضی جاها مس سقوط کردن هلیکوپتر ، افت فریم میگیره بازی ، لحظه لحظه ی تصویر فریز میشه 2 ثانیه 2 ثانیه از بازی رو نمیبینم
مشکل کجاس؟
ممنون
اوه اوه
نمیدونستم یه موضوع کوچیک اینقدر لگ و فریز تولید میکنه :n21:
رزلشن 1680x1050 59.85hz با 1680x1050 59.95hz کلی فرق داره لامصب:n27:
الان بازی روون شد:n19:
سلام من بازی را نصب کردم و اجرا هم شد چند تا مشکل داره یکی اینکه نمیدونم چرا بازی تمام صفحه نیست و وقتی اجرا میکی از حالت فول اسکرین درمیاد و نوار پایین صفحه و... دیده میشه.
مشکل بعدی هم اینه که وقتی میخوام اسلحه را روی هدفی بگیرم دقیق و روون رو هدف نیست و یجورایی تیراندازی به اهداف و نشانه روی حال نمیده حالا نمیدوم ربطی به تنظیمات کنترلر و موس داخل بازی میشه یانه؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
این ارور چه جوری حل میشه ؟!؟!؟!؟!
نقل قول:
برین به ادرس زیر :
C:\Users\Me\Documents\Battlefield 4\settings
و بعدش PROFSAVE_profile رو با نت پد باز کنید
گزینه ی GstRender.FullscreenEnabled رو پیدا کنید و عدد جلوش که 0 هست رو بکنید 1 بعد هم سیوش کنید و برین تو بازی ....
Ram 4 GB DDr3نقل قول: