دوست عزیز اینو اینجا گفتن که شاید کسی دوست داشه باشه بازی رو روی pc بازی کنه. بنابراین اسم برنامه رو گفتم. همین.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اینو اینجا گفتن که شاید کسی دوست داشه باشه بازی رو روی pc بازی کنه. بنابراین اسم برنامه رو گفتم. همین.نقل قول:
دوستان من کل شهر رو برای خرید نسخه ps2 این بازی چرخیدم ولی پیدا نکردم
متاسفانه ممنوع هم شده و پیدا کردنش خیلی سخت شده .... کسی جایی رو میدونه که بشه این بازی رو پیدا کرد یا از نت سفارش داد ؟
ببخشید اینجا برای نسخه ی pc این بازی هست؟؟؟؟؟؟
مال کامپیوترش همون خدای جنگ 1 هست دیگه نه؟؟؟؟یا از اون بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيزي به اسمGod of War PC وجود نداره.اگه جايي ديدين نخرين. چون برنامهpcsx2رو با بازي يجورايي يكي كردن كه روي 90% كامپيوتر ها كار نميكنه.اما ميشه با بنامهpcsx2 0.9.6بازي رو راحت اجرا كرد.من خودم تا آخرش رفتم و الان دارم gow2رو بازي ميكنم.نقل قول:
سلام.تهران هستين شما؟بايد بفروشن اما خودتون بپرسين مخصوصا جاهاي كه بازي فروشي زياده.چون اونجا ها وزارت ارشادي ها بيشتر ميچرخن.نقل قول:
اگه میشه این برنامه رو برام اپلود کن تا دانلود کنم.این نرف افزار ps2 هست نه؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم برام بذاری.نقل قول:
متاسفانه تهران نیستمنقل قول:
جایی ، سایتی ، چیزی نمیشناسین که بازی سونی 2 رو بفروشه ؟
جدی این بازی ممنوع شده:18: یعنی وزارت ارشاد تازه یادش اومده که این بازی باید ممنوع میشد:31:
اینا چه ممنوع بکنن چه نکنن به حال ما فرقی نداره ما که بازی رو گرفتیم حالا اینا هرچی میخوان بگن !!!
خب از کجا گرفتین که من هم بگیرم ؟
میشه یکی از دوستان توضیح بده ؟