من یه دوست داشتم بچه بودیم میگفتش ما همه سلولیم تو بدن یک انسان بزرگتر....آیا همچین چیزی هستش؟ یعنی مثلا ما همه واقعا سلول و گلبول هستیم ؟
مثلا اسرائیل یه غده سرطانیه و ما گلبولهای قرمز هستیم و باید باهاشون بجنگیم....
واقعا من گیج شدم.
Printable View
من یه دوست داشتم بچه بودیم میگفتش ما همه سلولیم تو بدن یک انسان بزرگتر....آیا همچین چیزی هستش؟ یعنی مثلا ما همه واقعا سلول و گلبول هستیم ؟
مثلا اسرائیل یه غده سرطانیه و ما گلبولهای قرمز هستیم و باید باهاشون بجنگیم....
واقعا من گیج شدم.
دوست عزیز من متوجه نمیشم مطالب شما استعاره هست یا وقتی از کلمه ای مثل شبیه سازی استفاده میکنید واقعا منظور شما معنای واقعی این کلمه هستنقل قول:
وقتی میگید شبیه سازی و مجازی یعنی مادی بودن و موجودیت کل این جهان رو دارید نفی میکنید درسته؟
یعنی جهان مادی که ما میشناسیم بهیچ وجه در واقعیت وجود نداره و فقط توهم شبیه سازی شده و مجازی هست هیچ زمین و کهکشان و بدن و ... مادی وجود ندارد
اگر اینطور هست که بحث جداست ولی اگر فقط بعنوان استعاره دارید از این کلمات استفاده میکنید اینجا بحث علمی میشه نه بحث شاعرانه که از استعاره ها بشه استفاده کرد
هرچند یکجا میگید این دنیا خواب و رویای روح هست جای دیگه میگید روح از جسم مادی جدا میشه یک جا میگید بخاطر این خواب و رویا در جایی دیگه باید حساب کتاب پس بدیم و ....
همه اینها باهم تناقض داره و هرکدام دیگری رو نفی میکنه
خوب مشخصه که من دارم از تشبیه و استعاره استفاده میکنم تا مفهوم رو بهتر برسونم مثلا" من معتقدم که زندگی انسان مانند یک تئاتر که توسط کارگردان منظور همان خالق هست ظراحی شده و ما در واقع بازیگران این تئاتر بزرگ هستیم ... وقتی میگن دنیا دار امتحانه در واقع از تشبیه استفاده شده ولی مفهومش یک حقیقته ..
ما در واقع روح هستیم و در جهان روحی قبلا" زندگی کردیم و لی به خاطر حکمت خالق بیاد نمی آوریم .در واقع تولد یعنی انتقال ما به این جهان و مرگ در واقع بازگشت روح به جهان بزرگ تری میباشد(موطن اصلی)
نقل قول:
نوشته شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من متوجه نمیشم مطالب شما استعاره هست یا وقتی از کلمه ای مثل شبیه سازی استفاده میکنید واقعا منظور شما معنای واقعی این کلمه هست
وقتی میگید شبیه سازی و مجازی یعنی مادی بودن و موجودیت کل این جهان رو دارید نفی میکنید درسته؟
یعنی جهان مادی که ما میشناسیم بهیچ وجه در واقعیت وجود نداره و فقط توهم شبیه سازی شده و مجازی هست هیچ زمین و کهکشان و بدن و ... مادی وجود ندارد
اگر اینطور هست که بحث جداست ولی اگر فقط بعنوان استعاره دارید از این کلمات استفاده میکنید اینجا بحث علمی میشه نه بحث شاعرانه که از استعاره ها بشه استفاده کرد
هرچند یکجا میگید این دنیا خواب و رویای روح هست جای دیگه میگید روح از جسم مادی جدا میشه یک جا میگید بخاطر این خواب و رویا در جایی دیگه باید حساب کتاب پس بدیم و ....
همه اینها باهم تناقض داره و هرکدام دیگری رو نفی میکنه
این دنیا خواب نیست ..من منظورم اینه که این دنیا مثل یک خواب و یا یک فیلم سینمایی یا تئاتر ه در واقع از استعاره استفاده کردم(منظور فانی و زود گذر ).. ما برای آزمایش و تعالی روح آفریده شده ایم . ما فراتر از زمان و مکان و ابعاد این جهان فیزیکی هستیم . همه این ها هدفمند طراحی شده برای رسیدن به یک هدف نهایی
حکمت خداست که این دنیا لهو و لعب باشد .یعنی بازیچه انسان ..مرگ به زندگی انسان معنی میده در واقع هر چیزی به غیر از روح انسان یک نوع وابستگی مادیه . ثروت .قدرت .خانه اتوموبیل همه اینها وابستگیه به این جهان .. ارواح پیشرفته وابستگی کمتری به این دنیا ی مادی دارند .
.......................................
پانوشت : توضیح در مورد حکمت خدا درباره ختنه کردن انسان هم موجود میباشد اگه خواستید پیام خصوصی میدم یا اینجا می نویسم
اینجا جای استعاره نیست و اینجا انجمن علمی هست و مباحث علمی و فلسفی داره بحث میشه و ااینطور استعاره ها جاش انجمن ادبیات هستنقل قول:
شعر و استعاره و تشبیهاتی که جالب اینکه هرکدوم هم دیگری رو کاملا رد و نفی میکنه و هیچ ارزش علمی و فلسفی درشون نیست
بحث روح در تاپیک خودش باید پیگری بشه و اینجا موردی برای بحث نداره
متاسفانه هم نه در مورد خالق نه موارد دیگه مطرح شده نمیشه مباحثه کرد وگرنه هر کلمه از مطالب شما با کلمه بعدی دارای تناقض و تظاد هست و سوالات زیادی میشه مطرح کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی.
لطفن برای پاسخ دادن به پست هرکاربر، از دکمه ی "جواب به صورت نقل قول" استفاده نمایید. تا قسمت نقل قول گرفته شده مشخص باشد.
باسپاس../.
نقل قول:
شما که در پست پیش ابراز اطمینان کردید نسبت به گفته هاتون ، ولی اینجا میگید اثبات یا رد نمیکنید !!!
من نمیتونم یک رفرنس علمی یا دانشگاهی پیدا کنم که بتونم حرف خودمو اثبات کنم در واقع من یک فرد علمی یا دانشگاهی نیستم .من یک فرد عادی هستم . من از اول گفتم فقط نظرمو بیان میکنم. علم هیچ وقت خیلی مسائل رو نمیتونه تحلیل کنه .. به طور مثال هر انسانی یک تقدیر و سرنوشتی داره ایا علم میتونه رابطه بین انسان و سرنوشت رو تحلیل کنه ؟؟؟
دانشمندان و محققان نورو ساینس روی ماهیت روح دارند کار میکنن به امید خدا روزی میرسه که تمام جوامع علمی این حقیقت رو میپذیرند .
شما گفتید مطمئنید که حقیقت وجودی ما مادی نیست و روح حقیقت ماست !نقل قول:
وقتی مطمئن هستید چطور مارو نمیتونید مطمئن کنید ؟ پستتون تا به اینجا صرفا نظریات یا ادعاهایی بود که داشتید و بسیار خب ، بعد از ادعا استدلال نیازه که مخاطبتون بتونه همراهی کنه. همچنین بالاخره باید شما رفرنس علمی داشته باشید که نسبت به این قضیه مطمئن شده باشید. وگرنه اطمینانتون از کجا میاد ؟ شهود ؟ اینطوور باشه منم مطمئنم یه دیو تو صحرای افریقا زندگی میکنه فقط نمیتونم رفرنس علمی ارائه کنم !! این ادعای من چقدر مهمل هست نزد شما ؟ خب حالا مقایسه کنید با ادعای خودتون و بگید چرا باید ادعاتون رو بپذیریم ؟
به نظر من این یک سوال غلط هست .
نام های حقیقت و واقعیت صرفا کلماتی هستند که بشر اختراع کرده که در مورد مسائل فکر کند . همانطور که بعد ها زبان های مختلف برنامه نویسی نوشته تا کامپیوتر ها فکر کنند .
بنا بر این سوال این که حقیقت داریم 1 جواب داره:
بلی ، حقیقت داریم . حقیقت جزء یکی از میلیارد ها کلمه ایست که توسط بشر اختراع شده تا در مورد مسائل فکر کند و بتواند از محیط بهره ببرد
و به نظر من پرسیدن اینکه حقیقت داریم یه سوال بی معنی هست
آره خودمم یه جورایی متوجه بی معنی بودن سوال هستم
پست 63 رو به همین دلیل دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خوب تاپیک بدون موضوع نمیشه .
اول میخواستم اسم تاپیک رو بذارم:
آنچه که فکر میکنیم هستیم ؟
دیدم یه خورده وسیع تر میشه بحث.
در هر صورت اگه عنوان بهتری میشه برای تاپیک زد خوشحال میشم عوض بشه:n16: