شورتکاتی که تو دسکتاب ایجاد شده کار نمیکنه،بازی رو باید از محل جایی که نصب کردین اجرا کنین،و قبل از اون uplay رو اگه ندارین سرچ بزنین دان کنیننقل قول:
Printable View
شورتکاتی که تو دسکتاب ایجاد شده کار نمیکنه،بازی رو باید از محل جایی که نصب کردین اجرا کنین،و قبل از اون uplay رو اگه ندارین سرچ بزنین دان کنیننقل قول:
اوه پسر
من یه زمانی روی PS1 اینو بازی میکردم
ورژن اولش ماجرا جویی بود و خیلی بهم حال میداد و ورژن دومش گروهی بود و مسابقه میذاشتن با هم
هی روزگار
اون موقع بهد از کراش بهترین بازی من بود
خوشحالم که دوباره زندش کردن
باید مراحل دیگه رو همه ی Teensey ها رو آزاد کنید تا مسابقات زمانی براتون باز بشه و اونا رو هم ببرید تا جام ببرید ...نقل قول:
سریال اصل بازی رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام بچه ها.
آقا ویندوز من 8 هستش و نسخه بلک باکس زو دانلود کزدم
ولی وقتی میرن برای نصب و setup.exe رو هم بصورت عادی و هم بصورت sun as admin میزنم وقتی میره برا نصب همون اول stop working میده و پنجره نصب بسته میشه.آخرین درایور گرافیک هم نصبه البته من دارم رو لپ تاپ نصب میکنم.
سلام ، نرم افزار Microsoft .Net Framework 4.5 رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه :n16:نقل قول:
سلام
چطور میشه با یک pc بازی رو دو نفره اجرا کرد؟
میشه با یک دسته و کیبورد این کارو انجام داد؟
سلامنقل قول:
آره میشه فکر کنم تا چهار نفر میشه بازی کرد ، ما که سه نفره بازی کردیم
بله میشهنقل قول:
تو قسمت Option کنترل 1 تا 4 نفر رو می تونید تعیین کنید ...
از دوستان کسی هست 700 تا دونه ابی یا LUM گرفته باشه و اون مرحله از تابلو اخر سمت راست رفته باشه؟
اگر کسی رفته و پایان جالبی داره بگید که من مراحل اورجین رو بازی کنم اگر نه واقعا حس و حال دوباره بازی کردنش نیست
من که بازیو کلا هرچی داشت رد کردم رفتم خیلی حال داد بم خیلی !!!!!! الانم شما اگه حال داری برو بازش کن ! من اگه بودن این کارو میکردم! بستگی به خودت داره !