یه لینک برات گذاشتم، ولی این تست صفحه نمایشش نیست، تست یه چیز دیگه شه!! تست سقوط! drop testنقل قول:
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه لینک برات گذاشتم، ولی این تست صفحه نمایشش نیست، تست یه چیز دیگه شه!! تست سقوط! drop testنقل قول:
اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست اینجا نکسوز جدید داشته باشه؟
خیلی بعیده کسی داشته باشه.نقل قول:
به خاطر اینکه این تبلت تازه حدود دو هفته یا (شاید هم یه هفته) است که وارد انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و اخیرا ژاپن هم شده. تا بخواد بیاد ایران طول می کشه.
البته یکی از دوستان (Xo0oX) چند تا پُست گذشته گفتن که توی تهران، دیدن این تبلت رو که به قیمت 1,360,000 تومن 32 گیگش رو می فروختن، اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بله دقیقا .نقل قول:
دیروز هم تماس داشتم قیمت جدید شده 1320000 همون 32 گیگ .:n19:
فعلا هم معلوم نیست 4G کی وارد بازار بشه ..
آقا منم باهاشون چند روز پیش تماس گرفتم، یه بنده خدایی گوشی رو برداشت؛ گفتم نکسوز 7 2013 سی و دو گیگ دارید؟نقل قول:
یه خرده مکث کرد، بعدش گفت که صبر کنید باهاتون تماس می گیرم خبر می دم....
بعدش هم تا فرداش هم صبر کردم و زنگ نزد که نزد!
راستی، این جایی که اسمش رو گفتین (پیغام خصوصی زدین) ، چه جور جاییه؟... یعنی توش چی می فروشن؟
چه جور جای هست رو نمیدونم ! یه شرکت هستنقل قول:
قطعات کامپیوتری لپ تاپ تجهیزات شبکه و تبلت و لوازم جانبی کامپیوتر میفروشه .
والا اون جور که من رفتم تعریف کرد این بار نکسوس 2013 از خودشون نیست خودشون وارد نکردن کسی دیگه وارد کرده اینا هم میفروشن شاید واسه این بوده گفته صبر کنید و..
توسط سایت آل دیجیتال هم وارد شده
بدون گارانتی ۱۶ گیگ حدود ۱۰۵۰ بدون سیم کارت هم هستش.
16 گیگ ؟ بدون 4G ؟نقل قول:
اگه به نظر شما 16 گیگ بدون 4G باشه که 1,200,000 زیاده!نقل قول:
مال AllDigitall.ir بهتره! 16 گیگ بدون 4G با قیمت 1,050,000 !
ملت نظر داده بودن -به آل دیجیتال- که چرا 32 گیگ نمیارید؟ جواب داده بود که 32 گیگش یه سری مشکلات که داشته برطرف نشده و ... خلاصه گفته بود که 16 گیگ بهتره و یه دلیل دیگه ای که نیاورده بود می گفت که هنوز توی بازار منطقه نیومده.
والا من که نظرات رو خوندم به همچین چیزی برنخوردم که یکسری مشکلات داره !نقل قول:
تنها دلیلشون این بود که هنوز وارد بازار منطقه نشده.