مجموع تمام گفتار شما وقتی میتوانست آگاهی بخش باشه که پاسخ روشن و صریحی بدهید به سه سوال واضحی که از صحبتهاتون شد:
تحصیلات هیتلر-خیانت شوروی به آلمان-حمله آمریکا به آلمان / کدامیک از صحبتهای شما پاسخی به اینها بود؟ کی این سوالات مطرح بود؟
متاسفانه در برخی گفتگوهای تاریخی بسیار این جمله رو میشنویم : تاریخ رو فاتحان مینویسند، بدون حاشیه، توضیح...خیر عزیز صدها مرتبه این جمله به گوشمون خورده و اگر قراره به استناد این موضوع ضعف شدید منابع رو در نظر نگرفت، باید بگم بی فایده است...این جمله همون دویست سیصد سال پیش شاید در بیان بخشی از حقیقت کارکرد داشته...
عرض کردم منبع این نیست که فلان رو بخونید ...من هم میتونم بگم بریتانیکا رو بخونید ! برید فلان کتاب هشت جلدی رو بخونید در اون پیدا میکنید! اینکه نشد! شما خیلی واضح میتونید بگید در تاریخ فلان آمریکا فلان زیر دریای رو زد به استناد به بهمان مدرک...
و سند دست اول این مطلب چیه، نه اینکه هر مجموعه حرفی چون جمع آوری و کتاب شد، بگیم اینجا این مطرح شده
سعی میکنم از پاسخهای کلی و از سر باز کنی و ... اجتناب کنم...ولی برای بار چندمه که مطرح میشه که اینرو زیاد شنیدید، اینرو در سرتون فرو کردن و... مثل اینکه روی اصل مطلب تمرکز نمیکنیم. ببینید عزیز میشه ورود کرد به این مقولات...منتها ارزشی نداره...هی نیاز نیست به اینکه چیزی رو درباره دیگری فرض کنیم ...مطلبی که میگذاریم خود نماینگر اینه که چقدر در مورد مساله ای تحقیق و مطالعه صحیح داشته ایم .
دقیق کدوم حرفها؟
واضح نیست...کسی از پروپاگاندای هیتلر بد استفاده کرده؟ منظورتون چیه...یکبار جمله ای که بولد کردم رو بخونید ...معنیش واضح نیست...
اونچه من عرض کردم روشن در این رابطه بود که یک) این دست تصاویر و... که گذاشتید نماینگر محبوبیت نیست دو) بر فرض اینکه باشه، کیش شخصیت اثبات گر حقانیت سیاسی نیست. تمایل داشتید در این بحث ورود میکنیم.