ممنون باسه خبر:11:نقل قول:
تجربه شخصی بنده تا الان از نسخه های فیلم سینمایی واقعی مانگاها و انیمه چندان جالب نبوده و ان حس و حال رو که ادم در مانگا یا انیمه داره در فیلم های سینمایی حس نمی کنه.:13:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:این Bakuman رو من اوایلش رو دونبال کردم .داستانش خیلی باسه من که چطور مانگا می کشن و مسائل مرتبط با این حوضه ها رو به ادم می گه جالبه.نقل قول:
محتوای مخفی: یک مورد جالب در این مانگا
اصل دفترچه مرگ مانگا بوده که بعد تبدیل به کتاب داستان شد و بعد تبدیل به انیمه شد و در اخر هم تبدیل به فیلم سینمایی شد( همانطور که بچه ها گفتن.)نقل قول:
البته ساخت انیمه از مانگاها ممکنه بعضی مواقع خوب در نیاد یا فقط بخشی از داستان مانگارو بگن ( که از این موارد من زیاد دیدم ) ولی با این حال دیدن انیمه ها هم جالبه.
جزوه انیمه هایی که از اول رو پایه انیمه در امده ....البته داستانش ساده نیست ولی بسیار قشنگ در اورد ( از لحاظ تراژدیکش که اساسی روش کار کردن...نامردا یکم بخشش نداشتن)....نقل قول:
این سری سوم رو گفتی من رفتم نگاه کردم ( بخاطر اینکه فکر نمی کردم سری سوم بسازن ) خبرهایی که تا الان من دیدم ظاهرا یک کارکتر دیگر حالا قرار بیاد ...لولوش رو که گفته بودن تو نسخه دو واقعا مرده ولی یک پستر جدید تصویرش رو من دیدم حالا راست و دروغش در زمان پخش شدنش....
البته وقتی پخش شه من حتما می رم ببینم .(امد یک خبر هم به من بده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما اندر خم محدودیت های جدید هستم باسه تماشا بعد از حوادث هستیم و شما......انتظاراتت خیلی فراتر از وضعیت موجود است.:31:
ناراحت نباش شاید مثل ما اگر پیر شدی بتونی نسخه فارسی بدون سانسور ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فعلا دو سه تا انیمه و ناروتو و بلیچ ( موارد مشهور ) زیر نویسش جدا که تو اینترنت می تونی پیدا کنی که خودت باید بهشون بچسبونی ولی مثل نسخه های اینگلیسی فعلا نباید انتظار داشته باشی چون همین الانش دارن با این پدیده ها به شدت برخورد می کنن :41:
در ادامه جواب ان دوستمان این هم بدرد می خوره::46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اونا کارتون هستن اینها انیمه....قاتیشون نکنن....نوع تکنیک های طراحی و خصوصیاتی که دارن و مبدایی که ازشون میاد با هم فرق داره.:31:
البته ironman هم ظاهرا یک نسخه انیمه ای ازش امده ( نرفتم ببینم چیه هنوز )
پ ن:
یکم زنده شد اینجا:5: