آره دیگه همون سیستمه فقط به اصطلاح پالونش عوض شده :n02:
پست اول رو هم آپدیت کردم.
Printable View
آره دیگه همون سیستمه فقط به اصطلاح پالونش عوض شده :n02:
پست اول رو هم آپدیت کردم.
یک ایرانی با وجدان که خودش رو خالی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27:
آقا یکی از بروبچ تو اون یکی تاپیک خدابیامرز یه پست گذاشته بود که از طرف آشناهاش توی زیرساخت اطلاعات فنی داده بود ، کی بود ؟ میشه اینجا هم بذاره اون پست رو ؟
دمت گرم
حتی تو پی تی هم که ادمینش یهو زد چند تا فروم رو به فنا داد برنداشتن تاپیک مربوط به این مشکل رو به کل پاک کنن ، بعد اینجا زدن ترکوندنش با کلی اطلاعاتی که توش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف حق رو زدهنقل قول:
والا ملت هم دیگه تا جایی تحمل دارن
...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
Do they even need videogames in Iran? I mean, why not take up arms against the government and fight them instead?
فروشنده ی چه شرکتی هستین؟نقل قول:
سلام، تاپیک تحت فیلـتر قرار گرفت (آدرس رو چک کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، طبیعی است که برای جلوگیری از سرایت! فیلـتر به تمام انجمن متاسفانه میبایست حذف میشد...نقل قول:
اینجا هم اگر بحث رو کنترل نکنید و علی الخصوص بکشه به فیل شکنها و دعوا و مرافعه این هم به همون سرنوشت دچار میشه.
انفجار آزادی که میگن اینه !نقل قول:
برای همینه اون روزم گفتم تو اون تاپیک که میثم و سایر دوستان رو درک می کنیم و علت ویرایش پست ها هم همین بود !
باز خوبه من رفتم 2 روز اصفهان ندیدم چه بحث هایی شد چون خودم کم کم داشتم قاطی دعواها میشدم با 4-3 تا نوب .
فعلا پورتها باز شده و میشه لایو زد اما یه مشکل جدید واسه ما گیمرهای حرفه ای !! سرورهای EA مشکل پیدا کرده ...
یک سوال از دوستانی ک آنلاین بازی میکنن باید پینگ چهقدر یاشه ک بشه بازی کرد بعدش تو حجم چقدر تاثیر داره بازی آنلاین!?
بعدش
بعدش الان همچنان مشکل هست هر 2مین ثایفون قطع میشه الان دوستانی ک چی چی ان دارن یا سوکس یا .... اوتا مشکلی ندارن ?