بازی خوبیه چون مال شرکت معتبریه
Printable View
بازی خوبیه چون مال شرکت معتبریه
من ميگم برين fifa worl cup 2006 رو بازي كنين.ميفهمين كه يكم بازي فرق كرده.گرافيك دموهاي قبل از شروع
بازي يكم بهتر شده و بازي به واقعيت نزديكتر شده و البته سخت تر هم شده.(فكر نكنم ديگه بتونين از دروازه بان به
حمله يه راس پاس بدين بعد هم با يه شوط گل بزنين.من هردو شو دارم.دوتاش با هم خيلي خوبن.)
يه جورايي انقدر گرافيكش زياده كه ميزنه تو ذوق.
ولي بازم به نظر من بازي خوبيه.
من كه منتظر nfs : carbon هستم.nfs : most wanted كه عالي بود.
بابا فقط يه چيزه فيفا خوبه موقعيت كشور ها رو نشون ميده وكمياطلاعات درباره انها
من فكر مي كنم مشكل از سي پي يو باشه چون نسبت به بقيه قطعات خيليييي كمتره...نقل قول:
نوشته شده توسط swastika
فیفا 07 نسبت به قبل خیلی تغییر کرده و به نظر من خیلی خوبتر شده.
شوت هاي بازيكن ها هم ضعيف تر شده...مسه قبلي ها نيست كه از وسط زمين گل بزني...
امكاناتش مسه دريبل،چيپ زدن،فريب دادن،يك دو كردن...هم نسبت به قبلي ها بيشتر شده...
سلام بهنام جان.نقل قول:
نوشته شده توسط X Ray
به نظر من اينطور نيست چون من با CPU 2.8 همين مشكل رو دارم.
يك توصيه به دوستاني كه با مشكل فريم به فريم مواجه هستند:
برنامه هاي جاگير هارد خود را كمتر كنيد!
يعني برنامه هايي كه مقدار زيادي از قطعات مي گيرند را كم كنيد. مثل Norton Antivirus, Large Games, Large Softwares, ...
كاملا تاييد ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط X Ray
ضمنا پاسهاي فراري (كه با دكمه W داده ميشد) خيلي كم قدرت هستند و اصلا به بازيكن حريف نميرسند.
درمورد شوتها هم من يك بار - فقط يك بار - تونستم با آدريانو از وسط زمين گل بزنم. در بقيه موارد تو از كنار دروازه با اختلاف زياد به بيرون رفت!!! :biggrin:
من با كارت گرافيك 256 با وردكاپ مشكل داشتم يعني وقتي كه ميرفتم تو بازي صفحه سفيد بود.
به نظر شما07 را بخرم يا نه؟
البته با همين كارت nfs : most wanted خوب مي آمد.
اقا ازین چرت تر نمیشه
من رو world class همه ی تیمارو بالای 6 تا می زنم هر گلی هم که می خورم از رو کرنله
تازه همیشه تیمم زیره 24 سال سن دارن
خیلی بازی اسونه :puke:
تابلوهم از pes تقلید کرده
ONLY PES
رفيق بي انصاف نباش من بازي رو هنوز وقت نكردم تهيه كنم اما تعريفش رو شنيدم...رفقا كه ميگن بازي خوبيه...نقل قول:
نوشته شده توسط worms_agent