اشتباه نوشتم توان پرانتز هم 3 بودنقل قول:
Printable View
اشتباه نوشتم توان پرانتز هم 3 بودنقل قول:
ببین با طرز نوشتن شما این دو عبارت در واقع دو سوال جدا هستند چون شما در اولی توان دو را روی پرانتز گذاشتی که همانطور که قبلا هم گفتم حاصلش درسته ولی در دومی که توان 2 فقط برای a است حاصل درست را گفتم چی میشه با توان دوی که شما جابجا کردی اینا یک سوال نیست که بگیم کدوم راه حل برای مسئله درسته در واقع ما با دو سوال جدا طرف هستیم دلیلش هم همان توان 2 است که جابجا شده در مورد پست بعدی شما هم حالا که توان پرانتز 3 است کافیه 3a را اینبار به توان 3 برسانی و ادامه کار مثل قبل است
تو يه سايتي اشتباه حل كرده بود اكه ميشه جند تا مثال براي اتحاد مكعب 2 جمله اي بزنيد با حلش
این هم چند تا مثال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که در اتحادها مهم است اینه که اول حتما باید صورت های کلی را خوب یاد بگیرید طوری که اگر سوالی را دیدید تشخیص بدید که از کدام اتحاد حل میشود (اغلب دانش آموزان در همین تشخیص اتحادها مشکل دارند)بقیه کار فقط جاگذاری و انجام محاسبات است
موفق باشید
جواب این اتحاد کدوم گزینه هست؟
سلام طبق اتحاد جمله مشترک دومی درست است(چون حاصلجمع غیر مشترک ها ضربدر جمله مشترک 3x- خواهد شد)
چرا جواب دومی درسته؟ منفی ضربدر منفی 3ایکس میشه مثبت 3 ایکسنقل قول:
من بر طبق این آموزش حل کردم:
سلام اون سایتی که آدرس دادی دیدم این علامت منفی که زیرش فلش زدی وقتی درسته که هر دو جمله غیر مشترک دارای علامت منفی باشند باید بگم در آن سایت بعضی از مثال ها اشتباه حل شده یعنی در حل آنها اینطور فرض کرده که علامت هر دو جمله غیر مشترک منفی است در حالیکه در بعضی از این مثالها اینطور نیست مثلا خودت میتونی مثال آخری را امتحان کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا ببین هیچکدام از جمله ها علامت منفی ندارد پس چطور ممکنه در جواب آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامت منفی داشته باشد؟!!!
صورت کلی اتحاد جمله مشترک به زبان فارسی: (توان دوم جمله مشترک)+(مجموع غیر مشترک ها*جمله مشترک)+(حاصلضرب غیر مشترک ها)
پس اگر دقت کنی اصلا لازم نیست ما همواره منفی بزاریم بلکه این بستگی داره که علامت مجموع غیر مشترک ها چی بشه (ممکنه مثبت یا منفی باشه) این را قاعذه جمع علامتها تعین میکنه که اگر یادت باشه اینطور بود دو عدد را با هم جمع یا تفریق میکنیم و علامت عدد بزرگتر را مینویسم
در ضمن اگر به این سایتی که آدرس دادی میتونی پست بدی بگو مطلب را اصلاح کنند
امیدوارم توانسته باشم خوب مطلب را توضیح داده باشم
تو اون سايت نوشته بايد بعد از ايكس بتوان 2 منفي بذارين يعني يه قاعده كليه و كاري به علامت جملات غير مشترك هم نداره!! همين سايتها آدم رو سردركم ميكنن
همانطور که گفتم این درصورتی درست است که علامت هر دو جمله غیر مشترک منفی باشه که اصطلاحا میگم از منفی هر دو فاکتور میگیریم